pondělí 12. srpna 2013

PARFÉMOVÝ WISHLIST

Hezký den!

Dnešní článek bych ráda věnovala parfémům na které mám už delší dobu zálusk. Nevím jak vy, ale já si strašně ráda nakupuju a především očuchávám nové vůně v parfumerkách (a sbírám vonící papírky ze Sephory :D)
Teď už k parfémům. Ráda používám v každém ročním období jiné typy vůní. V létě spíš volím lehčí, svěžejší vůně, zatímco v zimě si klidně dovolím koupit nějakou těžkou, spíš večerní vůni.
V mé momentální sbírce parfémů je asi 5 nebo 6 parfémů. Teď v létě používám buď jen tělový sprej od Balea (letní mangovou limitku, kterou používám většinou během dne) a nebo můj oblíbený parfém od Armaniho - Acqua di Gioia (o kterém jsem mimochodem také již psala článek :)) Ten zase většinou používám navečer...když jsou totiž velké pařáky tak mi silné parfémy nedělají příliš dobře, někdy mi z té intenzivní vůně dokonce i trochu pobolívá hlava....stává se vám to také?
Momentálně mám zálusk celkem na 3 parfémy. Samozřejmě si je nekoupím najednou (takovej boháč bohužel nejsem :D), ale postupem času až našetřím, bych si je ráda pořídila :)



1. Lancome La vie est belle - tato vůně je pro mě momentálně jedničkou, kterou si chci koupit úplně jako první. Je poměrně sladká a ačkoliv já sladké vůně moc nemusím, tak u tohoto parfému mi to kupodivu vůbec nevadí. Spíš naopak. Navíc jsem četla. že na kůži vydrží opravdu celý den, takže se už moc těším až jí ozkouším. Moc se mi líbí i flakón s mašličkou...prostě vyjímečný parfém, ke kterému se dá zakoupit sprchový gel i tělové mléko - jejich ceny mi ale přijdou bohužel už trochu přemrštěné, jinak bych o nich nejspíš taky přemýšlela. Tento parfém je podle mě vhodný na každé roční období - od jara až do zimy :)
Cena za 30 ml - 1060 kč

2. Armani Code Woman - tento parfém je naopak od předchozího spíše těžší, vhodný buď na večer nebo celkově na zimní období, kdy si člověk může dovolit i těžší vůně. Takže možná že si o ní napíšu Ježíškovi :D Každopádně na mě působí hodně smyslně a možná že až trochu sexy :D...Citím z ní taky trochu něco orientálního, nejspíš to bude santalové dřevo, které spolu s medem tvoří základ parfému.
Cena za 30 ml - 890 kč

3. Chloé Chloé - na tuto vůni jsem v parfumerce natrefila teprve nedávno a doslova mi učarovala. Je hodně lehká, svěží a čistá. Navíc ten flakón s béžovou mašličkou!Takové jednoduché, minimalistické flakóny se mi líbí asi nejvíce. Nepůsobí přeplácaně což oceňuju... asi si na ní prostě budu muset našetřit jinak to jaksi nevidím. :D
Cena za 30 ml - 858 kč

Máte s těmito parfémy nějakou zkušenost? Budu moc ráda, když mi napíšete jak jste s nimi spokojené, jakou mají vůně výdrž a tak - děkuju moc ♥ Jinak všechny tyto parfémy lze zakoupit na stránkách parfums.cz :)

P.S. Pokud jste se ještě nezapojily do GIVEAWAY o balzámy na rty Carmex a Lip Smacker napravte to co nejdřív ZDE - tento týden bych soutěž ráda ukončila a vyhlásila vítězky :)

7 komentářů:

  1. ten od Lancome božsky voní :3

    OdpovědětVymazat
  2. Po Chloé vůni toužím už dlouho!

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám miniaturu See by Chloé :)
    http://michaelavebrova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Parfém Chloe bych si taky přála:)

    OdpovědětVymazat
  5. Miluju-miluju-miluju Lancomáckou La vie est belle :-)
    Na kůži mi sice nevydrží celý den, ale cítím ji opravdu dlouho. Už jí mám po dně, takže hned s úderem chladnějších dnů si pro ní půjdu, podle mě totiž není úplně do letních pařáků :-)
    Code chodím v zimě očichávat už snad dva roky a pořád nevím :-D

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)