pátek 23. srpna 2013

KOSMETICKÉ NÁKUPY ZA SRPEN

Hezký páteční večer,

konečně se hlásím s novým článkem! :D Dnes vám ukážu moje kosmetické nákupy za měsíc srpen...sešlo se mi tady toho docela dost, tak jsem si řekla, že nastala pravá chvíle vám moje novinky ukázat ;) Jinak můžete mi napsat na který produkt byste si přáli recenzi, na všechny se samozřejmě nejspíš nedostane.

rovněž můžete vidět i mojí novou beauty komodu :D

 jako první jsou produkty na pleť a odličování. Clean & Clear čistící ranní gel jsem si koupila na radu Flabgee, tak snad mi bude vyhovovat, zatím jsem ho použila jen párkrát. Micelárka Mixa je bezva, to jsem tušila už předem. Poslední je oční odličovač Loreál, došel mi můj oblíbený Ryor a tak jsem chtěla zkusit něco nového.

 Na vlasy jsem si koupila suchý šampon Lee Stafford, kterej naprosto miluju, vyzkoušejte ho taky, nejlepší suchý šampon na světě - akorát je trochu dražší ale to mu odpustím. Dalším úlovkem je šampon a maska na suché a poškozené vlasy od Loreál Professional. Prej je tahle řada dobrá, tak uvidíme.

 Gel na holení od Baley s vůní kokosu je naprosto bezvadnej, musím si ho koupit do zásoby. Další věcí je profláklé tělové mléko do sprchy Nivea. Sice jsem se už docela naučila po sprše namazat, tahle vychytávka ale docela šetří čas, za mě je to opravdu šikovná věcička ;)

 Bronzer od Rimmelu, tužka na oči Loreál Silkissime, která je naprosto božská, nejlepší tužka jakou jsem kdy měla :) Chubby stick od Catrice a dvě tvářenky - jedna od Coloramy a druhá od Bourjois - konečně!

 Tvářenka Maybelline Colorama v odstínu 101, tvářenka od Bourjois v odstínu 03 Brun Cuivré

Toť vše, mějte se krásně a přeji vám krásný víkend ♥

6 komentářů:

  1. Pěkné kousky :) Těším se na recenze hlavně dekorativní kosmetiky ;)

    OdpovědětVymazat
  2. micerálku od Mixy si plánuji koupit, všichni ji tak chválí :)
    btw. pěkná komoda! :)

    OdpovědětVymazat
  3. mám horlivé tři otázky..

    1. Mixa micelárka lepká tak jako od Lirene?
    2. v loreál šamponua masce je hodně silikonů, parabenů atd?
    3. jak dlouho vydrží chubby od catrice?

    Děkuji mockrát!

    eattrainbeauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mixa micelárka právě vůbec nelepí, je fakt skvělá! Jinak šampon i maska obsahují silikony, já tohle ale nějak neřeším...víc se ve složení bohužel nevyznám, takže jak je to s parabeny nevím. A k tvé poslední otázce...chubby stick vydrží na rtech poměrně dlouho a dodá moc pěknou sytou barvičku, skoro jak rtěnka ;)

      Vymazat
  4. Super nákup :)

    Giveaway - http://beauty-of-pink.blogspot.cz/2013/08/1-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  5. to jsou nákupy!:) brala bych všechno!:) a já bych si teda přála recenzi na ten odličovač od Loreal prosím:-D

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)