úterý 6. srpna 2013

ČERVENCOVÍ FAVORITÉ


1. V červenci jsem si hodně oblíbila tyhle gelové linky - Super liner gel intenza - Od L´orealu. Chystám na ně podrobnější recenzi, takže se nebudu moc rozepisovat ale jsem s nimi opravdu spokojená. Je k nim i bezva štěteček, kterým se dá dobře vykreslit tenká a rovná linka i když nejste (stejně jako já) moc zručné :D Navíc vydrží celý den a namažou se.

2. Aussie 3 miracle reconstructor - všem velmi dobře známý balzám na vlasy. Koupila jsem ho v Německém DMku (!!!) asi za 8 euro. Hodně jsem si ho oblíbila protože mám velký problém s rozčesáváním vlasů ale po tomto balzámu jdou rozčesat jedna báseň...vlasně po nich hřeben jen tak klouže, žádné škubání vlasů. Opět chystám podrobnou recenzi, tak si počkejte;) Jo mimochodem voní jako žvejky Hubba Bubba :D

3. L´oreal Elnett deluxe - tento sprej jsem dostala od ségry k svátku...vůbec ale nevím jestli je tady v Čechách sehnatelný, koupila ho totiž ve Švýcarsku. Viděli jste ho někdo i u nás? Je to sprej na ochranu před horkem a je moc fajn, moc hezky voní a docela i vůně na vlasech nějakou dobu vydrží.

4. Oční stíny Color Tattoo - klasika, kterou jsem vám už ukazovala několikrát. Teď v létě nic jinýho nepoužívám. Tyhle stíny se mi neslévají a vydrží na víčku celý den...navíc se s nimi namaluju hodně rychle, což je v těhle vedrech nutnost..:) Podrobnější recenze ZDE.

5. Balzám na rty Sun Dance - trpím na opary z horka, takže si musím pravidelně mazat pusu něčím co má UV ochranu. Tenhle balzámek používám už několik let a mám ho ráda, moc hezky voní. Mažu se s ním hlavně u vody protože trochu zanechává bílý povlak a s tím opravdu po městě chodit nemusím :D


Co se týče doplňků tak jsem asi nejvíce nosila tyto dva náramky z eBay, jeden stál asi 30 korun. :)


Víte já na seriály moc nejsem....i když je to momentálně velkej hit koukat na profláklý seriály (Pretty little liars, Gossipky a tak podobně) já z nich neviděla ani jeden díl. Miluju Sex ve městě a to hodně, ale jinak jsou seriály mimo mě. V červenci jsme ale s přítelem začli koukat na Útěk z vězení a nemůžem se od toho odtrnout :D Sice jsem ho už kdysi dávno viděla v televizi ale stejně mě to hrozně baví :)

Co jste si v červenci zamilovali vy? :)

7 komentářů:

  1. Jak nastavíš tu fotku tak velkou ? :D

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D zmenším si jí na takovouhle velikost v nějakym programu na úpravu fotek a pak jí vložím sem v původní velikosti (dřív jsem dávala "extra velké" ale stejně byli ty fotky moc malý :D)

      Vymazat
  2. oolor tattoo jsou nejlepší :)

    OdpovědětVymazat
  3. Velkej hit koukat na profláklý seriály? =D Cos to vyplodila za kravinu? =D =D Tak ono už je i IN koukat na seriály =D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To není žádná kravina milý anonyme :D Jsou prostě seriály, který jsou momentálně in :P

      Vymazat
  4. prison break jsem viděla jen dvě série, pak jsem na to nějak zapomněla koukat:-D ale bavilo mě to, takže bych si to měla pustit:) a s Aussie a color tattoo souhlasím:)

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)