sobota 13. dubna 2013

SROVNÁNÍ VLASOVÝCH OLEJÍČKŮ

Hezký večer!

Už nějakou dobu testuju a zkouším 5 druhů různých hedvábí a olejíčků na vlasy, a dneska konečně přišel ten den, kdy vám o nich poreferuju :)



1. Balea sérum na suché a poškozené vlasy - tohle sérum jsem si koupila spíše jen ze zvědavosti, četla jsem na něj na omlazení (:D) docela chválející recenze, tak jsem se rozhodla, že ho taky vyzkouším. Sérum je průhledné a moc hezky voní, tak jemně a nevtíravě. Z vlasů je ta vůně ale cítit jen chvilku, což je trochu škoda. Tím ale superlativy končí, podle mě je na prd :( Chce to ho dávkovat rozumně, jinak si vlasy zmastíte a i když ho dáte tak akorát, tak to s vlasy nic moc neudělá. Prostě vlasy vypadají úplně stejně jako před použitím  :( Nutno říct, že já mám konce docela zničené odbarvováním, takže někomu kdo má vlasy v pořádku by možná vyhovovat mohlo...za mě ale určitě ne.
Cena: mám už ho doma dlouho, takže si už cenu nepamatuji, ale v DM tak od 50 do 80 kč bych řekla :)

2. Biosilk Silk Therapy - Biolsilk vlasové hedvábí používám už několik let a mám ho hodně ráda. Má takovou trochu lehčí konzistenci a voní....no tak zvláštně květinově. A tady přichází kámen úrazu. Ani trochu mi totiž nevoní :D Jenže jeho účinky na vlasy jsou skvělé a tak jsem ho až donedávna považovala za nejlepší olejíček. Vlasy totiž hezky uhladí aniž by je zatížil. Mě hodně vyhovoval než jsem si nechala udělat ombré, pak už jsem potřebovala něco trochu víc vyživujícího. A to jsem našla. ;) Myslím, že ale většině z vás by vyhovoval a i by vám voněl, já mám trochu specifický "čuchometr" :D
Cena: hedvábí si můžete koupit ZDE za 52 kč, 15 ml.


3. CHI Silk Infusion - tenhle olejíček jsem našla v jednom ze Senzaboxů a můžu vám říct, že už ho nedám z ruky. Za mě jednoznačně nejlepší olejíček! I když většině lidí smrdí....tak mě voní vážně náááádherně. Přesně takhle voní můj tatínek, když se oholí :D Škoda, že není z vlasů cítít delší dobu, tuhle vůni bych mohla čuchat furt ;) Na moje suché konečky má vynikající účinek, uhladí je, vyživí je a nezmastí je. Vlásky se mi pak lesknou po celý den a jsou krásně hladké. Chce si to ale dávat pozor na množství, jednou jsem to kapánek přehnala a nebyl to moc hezký pohled :D Používám ho momentálně každý den a moje konečky si vrní blahem. Doporučuju všema deseti a  kupuju plné balení!
Cena: k dostání ZDE za 47 kč, 15 ml. 

4. Orofluido olej na vlasy - tento olejíček mne také vůbec neurazil, používám ho velmi ráda. Líbí se mi především jeho vůně, je taková zvláštní, orientální ;) Vlasy jsou po něm krásně uhlazené a lesklé, o tom žádná...účinek ale nevydrží tak dlouho jako u Biosilku nebo CHI. Přesto je to ale můj oblíbenec, mám doma ještě asi dvě tyto pidi balení :)
Cena: můžete zakoupit na parfums.cz, malé balení za 25 kč, velké za 339 kč ;)

5. Schwarzkopf BC oil miracle pro hrubé a suché vlasy - tento vzoreček jsem našla také v jednom z boxů a tak jsem se dala do testování. Olejíček je hodně žlutý a olejovitý a dost zřetelně z něj cítím květiny :/ Každopádně bych se přes tu vůni dokázala přenést, kdyby na mě měl nějaké účinky. Bohužel, nemá :( Do vlasů se mi vsákně a prakticky nic moc s nimi neudělá. Trochu je uhladí, to ano, ale za chviličku vypadají stejně krepatě a rozlítaně jako předtím. Nevyhovoval mi, plné balení si nekoupím.
Cena: na parfums.cz za 248 kč, 100 ml.


Fotky byly samozřejmě nafoceny už před nějakou dobou, většinu lahviček už mám vypotřebovaných. Každý z olejíčků jsem testovala minimálně měsíc, takže myslím, že už jejich účinky mohu posoudit ;) Ale to určitě neznamená, že i když mě třeba jeden olejíček nevyhovoval, tak že to u vás bude stejné. Každá jsme jiná a máme jiné vlasy, pamatujte na to :)

A teď už mě zajímá vás názor! Na jaký olejíček nedáte dopustit vy?

2 komentáře:

  1. První fotka je překrásná a recenze jsou skvělé ! :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)