sobota 27. dubna 2013

RECENZE: MAYBELLINE COLOR WHISPER

Dnes vám ukážu tyhle novinkové balzámo-rtěnky, které nedávno zaplavily drogérkový a zejména blogový svět :D Já jsem si nejprve koupila jenom jeden odstín, za pár dní na to jsem si ale doběhla ještě pro další dva :D

Tyhle "rtěnky" jsou takové olejovité konzistence, na rty se nanášejí jedna báseň. Jsou ovšem vysoce hydratační, takže nepočítejte, že byste s nimi dělaly parádu nějakou závratnou dobu. Chce to každou chvilku přetírat, což mě osobně ale nijak neobtěžuje ;) Rty jsou jen lehce zabarvené, ale když přetřete několikrát, docílíte výraznější barvičky. 
Design balzámků se mi moc líbí, vypadají ostatně jako všechny Maybelline rtěnky akorát jsou užší, takže vypadají i elegantněji...no víte jak to myslím :D Co jsem tak vyčetla z ostatních blogů tak nám na nich ale chybí nápis...což mi nijak nevadí, rtěnka se mi moc líbí i bez něj :)


Já jsem si pořídila odstíny 440, 310 a 120. Jsou to všechno moc hezké barvičky, nejvíce se mi asi líbí oranžová Orange Attitude - asi proto, že podobnou barvičku ve své sbírce zatím nemám :) Celkově jsem s těmito "rtěnkami" hodně spokojená, na léto budou myslím ideální...když je velkej hic tak nerada používam klasické hutné rtěnky :)
Výhrady  k nim taky žádné nemám, jen fuchsiová barvička Made for Magenta se mi zdá, že na rtech nepatrně flekatí a taky obsahuje trochu větší třpytky než jsem zvyklá. Jinak ale naprostá spokojenost :)


Momentálně chci ještě vyzkoušet Revlon lip butter a také bych chtěla alespoň jeden Chubby stick od Clinique, tak uvidíme, pak bych mohla udělat třeba nějaké porovnání :)

Vlastníte taky nějaký odstín těchto balzámo-rtěnek? :)


6 komentářů:

  1. Také jsem na ně v drogerii koukala, ale nakonec jsem odolala, bohužel :D Jsou nádherné!

    OdpovědětVymazat
  2. Pokud ti mohu pomoct ušetřit pětikilo za Chubby.... myslím že za to nestojí :) Měla jsem jeden před rokem, skoro jsem ho vypoužívala. Pak jsem prošla jakýmsi vývojem od balzámů přes lesky až ke rtěnkám a když jsem si ho včera opět vytáhla, přišel mi docela k smíchu -vůbec nebarví :) Za 150 ještě neřeknu a jdu pro nový, ale za 500 :-O

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no předražený to je pekelně, to souhlasím :D Díky za radu ;)

      Vymazat
  3. ty odstíny jsou super!! :) brala bych je všechny tři! :)
    Střípky z mého života

    OdpovědětVymazat
  4. majú naozaj krásne odtiene farieb!
    hlavne tá 120!

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)