středa 10. dubna 2013

OBLÍBENCI ZA MĚSÍC BŘEZEN

Zdravím!

Dnes vám (opět s mírným zpožděním) ukážu mé favority za měsíc březen :) Oblíbila jsem si pár nových věcí, na většinu z nich tu ještě nebyly recenze, určitě se na ně ale chystám! ;)

Momentálně blog trochu zanedbávám což mě vůbec netěší...ale už jen dva týdny do odevzdání bakalářky a pak už budu mít (alespoň na pár dní) klid...tohle období prostě není vůbec dobrý, samý stresy :( Držte mi palce ať se z toho nezblázním! :D Trochu si alespoň odpočinu v pátek, chystáme se s přítelem na výlet do Prahy (nákupy, Ikea, Matějská...)  Teď už jdeme na ty oblíbence :D 


1. Sleek paletka očních stínů - Oh so special - sice nechápu proč není na fotce vidět nápis Sleek ale můžete mi věřit, že je to opravdu origoš Sleek paletka :) Na těchto paletkách se mi líbí především ty krásný odstíny, měla jsem fakt velký problém si z toho množství vybrat jednu paletku na zkoušku. Nakonec jsem ale vzala jednu z nejprofláknutějších - Oh so special. Stíny jsou opravdu skvěle pigmentované, vydrží celý den, maluje se s nimi jedna báseň...mám s nimi ale jeden menší problém - trochu mi opadávají pod víčko, takže to chce nejdřív namalovat oči, a pak až napatlat makeup :)
Cena: 290 kč např. ZDE

2. Nip+Fab mango smoothie tělové máslo - jestli si pamatujete, tak v únorových oblíbencích jsem mluvila o něčem co mě, jakožto zarputilou "nemazačku" donutí se po koupeli namazat :D A je to tohle tělové máslo ze Senzaboxu. Naprosto božsky voní (lákají mě i ostatní vůně, jako třeba pistáciová zmrzlina), hydratuje, nezanechává mastnej film....no za mě naprostá pecka! Hned jak budu při penězích tak si objednám plné balení :)
Cena: 50 ml za 89 kč ZDE

3. štětec HAKURO H51 flat top - v minulém článku jsem se o štětcích HAKURO rozepsala trochu víc, tak kdo jste nečetli, tak honem přečíst a koupit :D Už ho nedám z ruky :)
Cena: 229 kč ZDE

4. Rimmel korektor match perfection - v zimě jsem docela trpěla na kruhy pod očima a díky této věcičce jsem alespoň mohla vyjít mezi lidi aniž bych vypadala jako panda :D Určitě vám tenhle korektor můžu doporučit, kruhy pod očima zakryje dobře a nezalezá do vrásek :)
Cena: nejsem si jistá, ale myslím, že tak 129 kč v drogérii

5. Essence Stay matte lip cream - víte, jestli se mi něco opravdu ale opravdu líbí, tak to jsou matné rty. Strašně se mi líbí, vypadá to elegantně a prostě sexy :D Takže jsem tuhle novinku od Essence za pár korun prostě musela mít. Jsem s těmito krémovými rtěnkami hodně spokojená, pořídila jsem si dva odstíny. Chce to ale mít dokonale vypeelingované rty bez šupinek, tahle rtěnka upozorňuje na každičkou nedokonalost :(
Cena: cca 50 kč v drogérii

6. Všemožné haircuffy nebo ozdobné gumičky - v březnu jsem si přímo zamilovala tyhle ozdobné gumičky do vlasů...navíc jsem je  pořídila za pár korun na ebay :)


Jací jsou vaši oblíbenci? Používáte něco z mých favoritů? :)




8 komentářů:

  1. Nip+Fab tělové máslo je super! Mám kokosovo kávové a voní nádherně.

    OdpovědětVymazat
  2. Tenhle korektor chci taky vyzkoušet, teď ještě víc, když je v tvých oblíbencích :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty másla mám dvě a to mangový fakt voní nádherně. :)

    OdpovědětVymazat
  4. ta mangová věci vypadá neodolatelně prostě! miluju mango, ale teď uvažuju, jestli nemám raději pistáciovou zmrzlinu! bože ať mám peníze! :D <3 ty cuffs jsou úžasný!

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělý.

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Super článek! Mě se moc líbí ty ozdobné gumičky a paletka! :)

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)