sobota 20. dubna 2013

NOVÉ ODSTÍNY MAYBELLINE COLOR TATTOO

Dnes vám ukážu dva nové odstíny Color Tattoo od Maybelline. Já mám tyhle stíny strašně ráda, jsou to fakt držáci, když je večer jdu odličovat, vypadají skoro stejně krásně jako ráno (používám po ně bázi) :)


Když jsem zjistila, že se k nám dostaly nějaké nové odstíny, hned jsem je musela jít obhlídnout :D V Americe maj tolik krásných odstínů...nevim proč my tady máme jenom zlomek z nich :-/ Brzy pojedu do Německa, tak se tam chci po nějakých dalších odstínech ještě podívat....hodně se mi líbí především takový burgundy odstín...tak snad budu mít štěstí :)


Odstín On and on Bronze mám už z dřívějška. Je to krásná třpytivá bronzová barvička, ideální na každodenní nošení :) Jinak stíny jsou takové gelovo-krémové a nanášejí se jedna báseň. Jde to jak prstem tak i nějakým menším štětečkem ;)

Novinkový je odstín Mauve Crush, což je taková zvláštní měňavá barvička. Je tam trochu modré, fialové a stříbrné. Dneska jsem se tímto odstínem nalíčila a vyfotila, fotky najdete níže :)

Nově jsem si pořídila růžový odstín Pink Gold, což je růžová se zlato stříbrnými odlesky. Tahle barvička se mi moc líbí a řekla bych, že k mým tmavým očím i vlasům docela dobře sedí :) Jinak vlastnosti má úplně stejné jako On and on Bronze a Mauve Crush. Tyhle stíny vynikají především svou skvělou výdrží!



Vlastníte taky nějaký odstín těchto super stínů? :)

8 komentářů:

  1. zatím žádný nemám, ale chystám se na ně :) ten růžový se navíc dá využit jako tvářenka i rozjasňovač -jsem někde četla :)

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hm, to by mě ani nenapadlo - díky za tip, vyzkouším! :)

      Vymazat
  2. jů, já mám jen zlatý a jsou fakt super! :-) a ten růžový je báječný! :-)

    GA o Tangle Teezer

    OdpovědětVymazat
  3. je super že držia a nezlievajú sa do čiary..ružový je krásny :)
    Veronika

    OdpovědětVymazat
  4. Ten růžový se mi moc líbí :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ta růžová mě dost zaujala. Něco takového bych potřebovala. Díky za tip.:)

    www.doubleexplosion.com

    OdpovědětVymazat
  6. Mám ty hnědé a taky na ně nedám dopustit! Jen mi trochu vadí to, že je člověk nanáší prsty a když má moc dlouhé nehty tak to nestojí za nic :( :D

    OdpovědětVymazat
  7. jojo přesně tak! Stejnej problém mám i s balzámama na rty v kelímku :D

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)