pondělí 15. dubna 2013

LADY, LADY, LADYBOX!

Vzpomněla jsem si ,že už mám poměrně dlouho nafocený fotky březnového Ladyboxu a ještě jsem vám o  něm nic hezkýho nepověděla, takže dneska konečně! :)


Co se týče balení, tak nemam co dodat...tyhle černé bytelné krabičky jsou strašně fajn a docela dost se mi hodí do interiéru. Škoda, že největším lákadlem pro mě není kosmetika, ale právě ta krabička :D


Popojedem....začnem vlevo nahoře. Sprej Salcura Antiac Acne Clearing spray už byl myslím v Senzaboxu, takže tím pádem mám už druhou flaštičku. Nezlobím se, i když na problematickou pleť (díky bohu!) netrpím. Já chválím! Tahle věcička mi během pár dní vyléčila opar prosím pěkně! A to mě jindy trápí třeba i tři týdny...a neptejte se mě proč jsem si sprejem na akné stříkala opar, prostě mě to napadlo a vyplatilo se to! :D

Dole vlevo je tělové mléko na strie od značky Palmer´s. Tuhle značku znám z drogérek ale ještě jsem od ní nic nevyzkoušela. No, moc mi tohle mléko nevoní. V letáčku píšou, že voní po čokoládě a to teda potvrdit nemůžu. Čokoládu z toho prostě necítím...každopádně tuhle věc vymažu, ale že bych si z toho sedla na zadek, to teda nikoliv.

Další věcí je zpevňující sérum na prsa od značky Eveline. Abych řekla pravdu, tak tuhle značku vůbec neznám. Tenhle krémík mi je docela sympatickej, i když bych byla radši za nějaké spíš zeštíhlující sérum (né teda, že bych věřila, že to bude fungovat :D). Přece jenom ve 22 letech prsa zatím zpevňovat (opět díky bohu! :D) nepotřebuju.

Bio čoko kokosky! Sežrala jsem je asi pět vteřin po vyfocení této fotky...a byly výýýborný! Sice to v kosmetickym boxu nemá co dělat, ale lhala bych, kdybych řekla, že se mi nerozsvítili oči, když na mě z boxíku vypadly! .D


Ladybox balzám na rty s jahodovou příchutí. Tak tím mě Ladybox dostal! S tímto balzámkem to byla láska na první přičichnutí. Nejradši bych ho snědla :D Na takové to domácí namazání to je jednička, ale nic pro hodně rozpraskané rty, na ty jedině s Carmexem :) 

Největším lákadlem mělo být "něco" od značky Illamasqua. Marně jsem toužila po tvářence a nejvíc jsem si nepřála lak na nehty :D Já si totiž dělám gelovky a lak na nehty využiju jedině červený nebo růžový odstíny na nohy. Přišla mi ale zlatá, moc pěkná třpytivá barvička...ještě musím vymyslet co s ním provedu, ale odstín se mi líbí moc!

Poslední věcí je Weleda čistící tonikum 2 v 1. Tuhle věcičku jsem hned šoupla do krabičky se vzorky, kterou si sebou vezmu k přítelovi a budu pilně testovat. Značka Weleda mi ale moc sympatická není, tak uvidíme jak to dopadne....

Jak se vám líbil obsah tohoto Ladyboxu? Objednáváte ještě krabičky krásy? :)

6 komentářů:

  1. Ja uz jsem si tyhle boxiky přestala objednávat ale z tohodle by mi asi největší radost taky udelali sušenky:-D a taky ten balzamek,ten musí vonět:)

    OdpovědětVymazat
  2. Strašně mě baví číst tvé články, nevynechám jedinou větu, což se mi u jiných blogerek stává dost často. Můžu se zeptat kde se dá Ladybox objednat? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, no tak tos mi udělala radost ani nevíš jakou ;) Ladybox můžeš objednat zde: www.ladybox.cz ;)

      Vymazat
  3. březnová lady box mě překvapil :) obsah krabičky se mi líbí :)

    http://fashionbynat.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Mně se ten obsah docela líb, vybrala bych si, hlavně ty sušenky :-))

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)