neděle 7. dubna 2013

HAKURO ŠTĚTCE

Jelikož jsem na tom s kosmetickými štětci dost bídně, rozhodla jsem se nedávno, že si prostě musim konečně nějaký nový pořídit...sáhla jsem po štěcích HAKURO protože jsou na našem trhu poměrně krátce a četla jsem na ně docela hezké recenze :) Navíc mě dost zaujala i cena...přeci jenom je mi dost líto dát za jeden štětec od Sigmy pětistovku :) Na zkoušku jsem si teda koupila 3 štětce a rozhodně to nejsou poslední, už plánuju další objednávku! :D Taky bych ráda zkusila ještě štetce Real Techniques, tak uvidíme jak to vyjde :)


První je štětec H51 flat top - z toho jsem naprosto unešená! Něco tak jemného jsem ještě na obličeji neměla :) 
Štětec má syntetické štětiny a je vhodný k nanášení tekutých a minerálních makeupů. Já ho používám na makeup a bb cream ;) Nanášení s ním jde naprosto skvěle, hezky se s ním makeup do pleti zapracuje. Hodně se mi na něm líbí, že s ním makeup líp kryje (doufám teda, že se mi to jen nezdá :D)  a nemusím tak používat tolik makeupu. V eshopu ho pořídíte za 229,- kč a já vám ho opravdu silně doporučuju!


Druhým štětcem je blending brush H77, se kterým jsem taky hodně spokojená :) Konečně mi jdou pořádně rozblendit dvě barvy stínů mezi sebe a vypadá to hezky a přirozeně. Štetinky má přírodní (z kozičky :D) a ultra jemňoučké. V eshopu ho pořídíte za 115,- kč, což je prostě úžasná cena za tu kvalitu, kterou dostanete ;)


Posledním štetcem, po kterém jsem sáhla je štětec H60. Je to štětec se syntetickými štětinkami a používá se na nanášení tekutého korektoru. Já s ním nanáším především perfect cover od Dermacolu, jde to s ním opravdu skvěle ;) Tento štětec není tak jemný ale svůj účel zvládá obstojně, navíc ta cena - 79,- kč v eshopu! No nekup to :D


Můj celkový dojem z těchto štětců je hodně kladný, určitě vám je mohu s klidným srdcem doporučit :) Už jsem jim i několikrát dělala koupel a ještě nevypadla ani jedna štětinka ;)

Máte se štětci Hakuro zkušenosti? Jaké štětce používáte? :)

10 komentářů:

  1. Na H51 si brousím zuby :-) Děkuji za recenzi!

    OdpovědětVymazat
  2. Super, zrovna takový článek jsem potřebovala protože mám v plánu Hakuro objednávat, chtěla bych H51 a pak ten velký na pudr :) a po štětcích real techniques taky toužím... ale nechce se mi za ně dávat tolik peněz, když je tak pracně vydělávám :D

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na pudr taky nutně potřebuju...a taky na tvářenku by se mi hodil :D a na Real Techniques jsem momentálně ve fázi šetření, tak snad už brzo :D

      Vymazat
    2. No prostě by se nám hodili všechny no... :D

      Vymazat
  3. H51 mám a už ho nedám z ruky :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Na tyto štětce se chystám přesněji řečeno na první dva..ale ten třetí vypadá taky sakra dobře..tak uvidíme až bude eshop naplněn. Jinak používám štětce Real Techniques a ty jsou výborné doporučuju :)

    OdpovědětVymazat
  5. štětce hakuro jsou mým snem!:-D Ani jsem nevěděla, že ty ceny jsou takhle přijatelné! Myslela jsem, že stojí mnohem víc!:) A na ten štětec na makeup si mě teda dost nalákala!:)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak s těmahle stětcema nemám žádnou zkušenost, ale už se na ně nějakou dobzu chystám. :)
    Style Without Limits

    OdpovědětVymazat
  7. H51 jsem zkousela u kamosky- bozii, objednam, mam ted Maestro ale myslim, ze Hakuro bude lepsi a levnejsi! :)

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)