pátek 8. března 2013

ÚNOROVÍ OBLÍBENCI

Teprve včera jsem si uvědomila, že už je březen a já jsem ještě nepřidala své únorové oblíbence! Tak tedy s menším zpožděním ;)

V únoru jsem docela experimentovala s líčením, kupovala si nové výrobky, zkoušela různé barvy stínů dohromady...abych zjistila, že se mi stejně nejvíc líbí líčení v očí v přirozených hnědých a zlatavých odstínech :D 
V oblíbencích se nevyskytuje žádná pečující kosmetika na tělo, používám totiž furt to samý a přiznám se, že se moc nemažu :/ Suchou pletí totiž netrpím a tak mě málo co dokáže donutit k tomu abych se celá namazala nějakým tělovým máslem :D I když... nedávno jsem natrefila na super věc, která mě donutí se namazat a to už je co říct! Určitě o téhle věcičce ještě padne na blogu řeč ;)


1. Paletka očních stínů MUA Underessed - paletku jsem dostala k Vánocům a musím říct, že za tu cenu vůbec není špatná. Stíny sice trochu práší ale není to nic hrozného ;) Navíc ty barvy...takové mám nejradši.
Cena: cca 200 kč

2. Krém na obličej Sans Soucis - krém jsem našla v posledním Ladyboxu a jsem z něj dost nadšená. Jedná se o lehký krém, který pokožku nezmastí a ani ji nijak nezatíží. Používám ho každé ráno a nemůžu si ho vynachválit. Pro smíšenou nebo mastnou pleť je ideální. Akorát ta cena za plné balení :/
Cena: 767 kč za 50 ml

3. CHI silk infusion - už nějakou dobu testuju nejrůznější vlasové olejíčky abych vám pak mohla napsat perfektní recenzi :D Můžu ale prozradit, že tento olejíček plánuju koupit ve větším balení ;)
Cena: tohle pidi balení je k dostání za cca 33 kč

4. BB skin 79 Hot pink - moje první zkušenost s asijským bíbíčkem ;) Tento BB mi hodně vyhovuje, akorát na léto se musím kouknout po jiném, je přece jenom dost světlej (zase taková Sněhurka nejsem) a taky se po něm trochu lesknu, takže pokud víte o nějakém tmavším BB dejte mi vědět! :)
Cena: cca 250 kč

5. Báze pod makeup Rimmel Fix&Perfect - tuhle bázi jsem kupovala v akci společně s makeupem Match Perfection za 249,- korun a momentálně jí používam skoro každý den. Líbí se mi, že neucpává póry a nazatěžuje pleť tolik jako třeba báze od Dermacolu, kterou používám jenom když čeká můj obličej nějaká zatěžkávací zkouška (např. páteční večery, plesy a tak :D)
Cena: samostatně nevím ale řekla bych tak 150 kč.

6. Galaxy náušnice - v únoru mě popadla jakási galaxy mánie takže jsem si už pořídila šaty, tílko (všechno brzo ukážu) a taky tyhle náušničky z Votočvohoz.
Cena: cca 89 kč 


8 komentářů:

  1. Ten primer od Rimmel mám taky, je skvělý. :) A ty náušničky jsou boží!

    OdpovědětVymazat
  2. tenhle BB cream je perfektní a ta paletka stínů má skvělé odstíny! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tu paletku bych si chtěla objednat, ale pořád ješte váhám jestli tuhle nebo radši heaven and earth... a tu bázi mám taky... je fajn, ale když jí dam trochu víc, tak mě palí...

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hm ,to je zvláštní, možná seš na nějakou složku z tý báze alergická nebo tak něco...:(

      Vymazat
  4. Ta paletka vypadá nádherně! Hnědé a zlatavé odstíny jsou klasika. A ty náušnice jsou skvělé! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ty náušnice<3 Super oblíbenci, všechny produkty mě zaujaly a píšu si je do zápisníčku, že je musím vyzkoušet:)

    OdpovědětVymazat
  6. Tie náušničky sú prekrásne :O U nás som nikde také nevidela...

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)