středa 27. března 2013

PLEŤOVÝ SPECIÁL III. - KRÉMY

Další díl mého pleťového speciálu je tady! Třikrát hurá :D Ukážu vám tři krémy, které momentálně používám. Jeden z nich je moje stálice, kterou si budu kupovat až nadosmrti...;) Jak probíhá vaše péče o pleť? Pochlubte se mi v komentářích :)


Mojí stálicí je zvláčňující denní krém Nivea pure & natural. Koupila jsem si ho poprvé loni v létě a je to přesně ten krém, kterej jsem dlouhou dobu hledala ;) Sáhla jsem po něm hlavně proto, že jsem slyšela, že je to nejoblíbenější krém Kate Middleton :D No a když si Kate může dopřávat krémy za tisíce a přitom si furt kupuje tenhle, tak to by bylo aby nebyl dobrej, no ne? :D
Krém má být z 95% přírodního původu, neobsahuje žádné parabeny, silikony, barviva ani minerální oleje ;) To zní hezky ne? Je určen pro normální a smíšenou pleť. Já sama mám pleť smíšenou a maximálně mi vyhovuje. Má lehkou strukturu, pleť je po něm hezky hydratovaná a vláčná. Hlavně oceňuju, že se po něm ani trošku nelesknu :) Používám ho každý den ráno po vyčištění pleti. Vyzkoušejte, doporučuju!


Dalším je noční krém od Ziaja z kozí řady. Je to také můj oblíbenec, především teď na zimu byl perfektní. V létě ho ale asi používat nebudu. Je dost hutný a lesknu se po něm jak psí kulky :D V zimě to nebylo na škodu, tváře jsem měla sušší, v létě ale potřebuju pleť spíš odmašťovat než domašťovat :D Krém nááádherně voní, je to taková čistá, krémová vůně. Použití je jasné - nanáším každý večer po vyčištění pleti.


Poslední je krém z ladyboxu - Sans soucis hydratační krém na obličej. S tímhle krémem jsem také moc spokojená. Je lehký a přitom dobře hydratuje, takové krémy mám nejradši. Používám ho většinou jako podklad pod makeup ;)



Čím si mažete ksichtík vy? ;)

3 komentáře:

  1. Já se mažu Ziajou, na ráno mám okrukový, protože je lehký a na noc čokoládový, který jsem teď dopotřebovala a čeká mě olivový, na který jsem zvědavá. A s oběma jsem moc spokojená.

    OdpovědětVymazat
  2. No tak tu Niveu budu muset vyzkoušet, čistě jenom proto, že ho používá Kate a ty:-D A já používám momentálně denní krém La-Roche Posay a jsem s ním taky moc spokojená:)

    OdpovědětVymazat
  3. Nejvíce používám krémy od Ryoru,ten mám ted jako denní a noční Ziaja momentálně. :)

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)