úterý 19. března 2013

DERMACOL AKCE

Zdravím všechny svoje čtenářky!

Poslušně hlásím, že už mam napsáno 21 stran bakalářky! Ani netušíte, jak mi to dává zabrat...nejvíc si oddychnu až jí budu mít schválenou, dopsanou, svázanou a odevzdanou :D Momentálně mám ale největší strach z toho, že mi jí vedoucí hodí na hlavu a budu jí muset přepsat :/ Držte mi palce ať se mi to nestane :)

Možná, že už jste o akci pro nové zákazníky na stránkách Dermacolu slyšeli, ale nevadí, pro ty z vás, které víte o co jde, mám alespoň fotky toho co jsem si pořídila já ;)

Pro ty kteří netuší: stránky dermacol.cz rozjely nový motivační program pro nové zákazníky. Spočívá to v tom, že když se na stránkách zaregistrujete, dostanete jako bonus 200 kč na první nákup!! A pozor - tyhle dvě stovky nejsou omezeny žádnou minimální částkou, kterou musíte na eshopu utratit! A to se vyplatí :D Prostě si na eshopu vyberete něco za 200kč ale zaplatíte jenom poštovné ;) Více informací včetně všech bonusů i pro stávající zákazníky naleznete tady.

Dárek k nákupu: navíc když vaše objednávka po uplatnění 200kč slevy přesáhne 100kč - dostanete jako dárek novou dermacol bázi pod oční stíny!

zdroj: dermacol.cz

Tady už máte fotky toho, co jsem si pořídila já:

Produkty přišly v této krásné růžové krabičce ;)

Letáčky a vzorečky k nákupu :)


Pořídila jsem si: 

dermacol make-up cover (už bylo načase!) - odkaz
ultra black eyeliner oční linky - odkaz
rtěnka lip seduction odstín č.7 - odkaz
báze pod oční stíny (dárek k nákupu) - odkaz

Časem určitě budou na tyto produkty recenze ;) Jinak ještě jedna důležitá informace: tato akce trvá až do 30. dubna! Já sama ještě přemýšlím, že se zaregistruju na přítele nebo na mamku a objednám znova :D

Vy mi do komentářů dejte vědět, jestli jste této akce taky využili ;)

10 komentářů:

  1. S bakalářkou ti držím palce :-) Já jsem zrovna bráchovi opravovala bakalářku a oborovou práci do druhýho oboru, takže mám přípravu na svoji :D
    A včera mi taky přišel balíček. Moc se těším na testování :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tu rtěnku mám v odstínu 01, ale musí se s ní opatrně abych nevypadala jak Barbie :D A také jsem objednávala :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mám článek na to samé téma: http://mojerecenzekosmetiky.blogspot.cz/2013/03/slevy-na-dermacolcz-aneb-200kc-pro-nove.html
    Taky jsem neodolala, akorát já tam mám jako dárek bázi pod make-up jako dárek, asi chyba Matrixu :D

    OdpovědětVymazat
  4. To už máš skoro dopsáno:) Gratuluju!:) Můžeš jí pak napsat i mě, jestli chceš:-D Já to nedopíšu nikdy:-D A pořídila sis super věci:) Tu rtěnku mám taky:) a ta báze je dobrá?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no skoro, teď mě čeká ještě těch nejhorších 10 stran :D a bázi jsem zatím vyzkoušla jenom párkrát ale na drogerkový poměry mi přijde fakt bezva ;)

      Vymazat
  5. objednávala jsem čokoládovo-pomerančovej sprcháč, linky ve fixu a rtěnku:)

    OdpovědětVymazat
  6. Díky moc za článek, hned jsem objednala:D:D Cover make-up se hodí vždycky (maskuju s ním kérky třeba do práce a tak:) a báze jako dárek taky dobrý. Tereza M.

    OdpovědětVymazat
  7. Taky jsem využila, poputuje ke mně melounovej sprcháč a melounový mlíčko =)

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)