úterý 12. března 2013

CO VY A MICELÁRKA OD BIODERMY?


Dnes mám pro vás jeden dobrý tip ;) 

A bude to tip nejen pro ty z vás, kteří ještě tolik opěvovanou micelárku od Biodermy nevyzkoušely, ale i pro ty, kterým micelárka co nevidět dojde a už se pomalu porozhlíží po další, pokud možno za nějakou super cenu. ;)

Když jsem si poprvé přečetla o této micelárce a o jejích zázračných účincích, hned jsem po ní zatoužila. Jediné co mě odrazovalo byla ta cena. Přece jenom vypláznout pětikilo za nějakou vodičku se mi opravdu nechtělo. :D 




Pak jsem ale na parfums.cz objevila malé 100ml balení za 89 korun! Myslím, že na vyzkoušení a zjištění jestli vám micelárka vyhovuje, je tohle balení ideální! Já jsem díky této flaštičce (výborná na cesty, když se vám nechce tahat velké balení) zjistila, že micelárky od Biodermy nedám z ruky (asi jako 99% blogerek, haha :D)


Pokud už micelárku ozkoušenou máte a vyhovuje vám, tak pro vás tento eshop nabízí všechny druhy pleťové kosmetiky od Biodermy. Najdete tam snad všechny produkty na které si vzpomenete, ať už ze zelené řady Sébium pro mastnou a aknózní pleť, Sensibio pro citlivou pleť nebo z řady Hydrabio pro pleťsušší ;) A ceny? Ty jsou lepší než v leckteré lékárně. Proslulá Sensibio micelárka se tu dá pořídit za 258 korun za 250 ml! Za půl litru pak zaplatíte 428 korun.


Momentálně probíhá akce na micelárku Sébium 500 ml – zaplatíte za ní pouhých 389 korun a to se vyplatí :D Já svoje micelárky už jinde nekupuji ;) Teďka se momentálně chystám na Hydrabio Mousse, což je hydratační čistící pěna, která vypadá a dávkuje se jako šlehačka :D (Tyhle věci se mi děsně líbí, jednou jsem měla sprchovou pěnu od Baley, která se dávkovala úplně stejně a jsem z ní unešená ještě teď :D)

Výhodné je, že pokud bydlíte v Praze, Ostravě nebo Brně, tak nemusíte nic platit za poštovné a jednoduše si balíček vyzvednete na jednom z odběrných míst ;)

Kde si nakupujete Biodermí přípravky vy? V lékárně nebo na internetu?A používáte vůbec tuhle micelárku nebo je váš favorit někde jinde? Pochlubte se mi v komentářích :)

8 komentářů:

  1. Moc pěkný článek :-)
    Micelárku používám, tu růžovou...a kupuju jí na internetu, vyjde to levněji :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám úspěšně za sebou půl 250ml této zelené micelárky. Je opravdu úžasná! Objednala jsem si ji přes internet ze stránky lékárny drmax, když měli akci, vyšlo to levněji, než kdybych ji koupila normálně ve městě v lékárně. Až ji dopotřebuji, koupím si rovnou 500ml!

    OdpovědětVymazat
  3. Já 100ml koupila asi před rokem za krásných 30Kč! Myslím, že ted uz se nedají koupit samostatně, což je škoda, je ideální na cesty nebo si ji beru k příteli/kamarádce. Díky teda za tipna parfums, mrknu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 30 kč? No tak to je fakt krásná cena ;) To bych si jich koupila do zásoby alespoň 10 :D

      Vymazat
    2. Ted jsem se dívala a 36 Kč, koupila jsem si tehdy 5 :) Kdybych měla jeste možnost, brala bych 10 :D

      Vymazat
  4. Škoda, že za těch 89kč mají jen tu pro smíšenou a mastnou pleť, já bych chtěla vyzkoušet tu pro suchou, ale ta už je tam nejlevnější za těch 297kč což teď nemám, jsem na pár týdnů/měsíců out of money :D

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám tu růžovou a nedám na ní dopustit:) Ale ta cena bolí, to jo:-D

    OdpovědětVymazat
  6. Ja mela tuhle zelenou 250ml zdarma ke kremu Sébium AKN a nevyhovovalo mi ani jedno, obecne micelarky, cistici vody a mleka moc nemusim, nejradeji se odlicuji na mokro odlicovacim gelem a pote oci dvoufazakem od Baley, no oci s micelarkou ani nesly, palila jak blazen.

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)