neděle 10. března 2013

A JE TU DALŠÍ SENZABOX!

Hezkou neděli všem mým čtenářkám!

Dnes si dáme trochu opožděnou recenzi na únorový Senzabox...řekla jsem si, že nejdřív některé produkty alespoň trochu vyzkouším a až pak vám o celém Senzaboxu napíšu ;) Myslím, že to bude lepší než je strohé představení toho, co na mě z krabičky vypadlo :D


Co se týče balení, tak tentokrát produkty byli zabalené v takovém zlatém celofánovém pytlíku (za tohle dávám palec dolu - pytlíček cestu nepřežil a stejně se mi z něj ze strany všechno vysypalo, takže tak :D). Celý pytlík byl ještě v hlavní žluté, tentokrát čtvercové krabici. Vevnitř v krabičce a z boku jsou pak ještě růžová srdíčka ;) Moc hezký detail, i když kombinace těchto dvou barev není žádná sláva :/ Stejně tak jsem zvyklá na obdélníkové krabičky...tahle se mi teďka svým tvarem nikam nehodí :D


Senzabox samozřejmě obsahoval nejrůznější letáčky, slevové kartičky a také hlavní kartičku s popiskami všech produktů...tak se na ně podíváme pěkně zblízka :)


První věcí, kterou jsem vybalila a kvůli které jsem si taky celý Senzabox koupila, bylo něco od Lush. Já jsem v balíčku našla cukrový scrub na tělo, ze kterého jsem nadšená! Už jsem ho několikrát zkoušela a je prostě bezva...krásně voní a dokonale odstraní všechny odumřelé buňky, přemýšlím o koupi plného balení ;)

Dále pak v boxíku byla žvýkačka od Bitters, která má mít stejné účinky jako třeba redbull! Ještě jsem jí nevyzkoušela ale plánuju si jí vzít v pátek, kdy budu vstávat v půl 5 na brigádu a budu nejspíš potřebovat trochu nakopnout :D Četla jsem ale že je pěkně hnusná...no tak uvidíme ;)

Miniaturka řasenky Smoky lash mascara od MUFE. No, není špatná. Především objem tahle řasenka vykouzlí fakt pěknej ale že bych kvůli němu musela dávat za řasenku 560 kč...to určitě ne. Podle mě stejně záleží jen na kartáčku a né na vnitřku řasenky.

Věcí, ze které jsem úplně maximálně nadšená, je tělové máslo od NIP+FAB. Dostala jsem vůni mango smoothie....božínku, to tak krásně voní! Koukala jsem na stránky eshopu NIP+FAB a našla jsem, že prodávají i vůni Pistáciová zmrzlina nebo třešňový dort. No nezní to krásně? Navíc máslo perfektně hydratuje a vůně poměrně dlouho na kůži vydrží. Já půjdu do plného balení :)

Další byl sprchový gel od Dove s vůní - bambucké máslo a vanilka. Tohle je něco co mě ani neurazilo, ani nenadchlo. Sprchové gely od Dove mám poměrně ráda, tenhle navíc moc hezky voní. Mini balení určitě spotřebuju, budu je sebou nosit na cvičení ;)

Denní krém a amarantovým olejem od Ryoru mě příjemně překvapil, na pleti je příjemnej ;) mini balení určitě využiju. 

Dalším produktem, ze kterého jsem paf, je krém na ruce od Crabtree & Evelin. Už dlouho jsem chtěla tuhle značku vyzkoušet a konečně se naskytla příležitost. Krém příjemně voní (avokádo, bazalka a olivový olej) a pěkně hydratuje. Akorát se mi zdá, že ruce jsou po něm trochu umaštěné docela dlouhou dobu. 

Tak to je vše. Jak se vám líbila tato edice Senzaboxu? Já jsem nadšená, i když je fakt, že tentokrát byli v balíčku samá menší balení produktů...
(mimochodem - neodolala jsem a objednala jsem si březnový Ladybox - bude tam plné balení něčeho od značky Illamasqua!!!)





8 komentářů:

  1. Já už si boxíky objednávat přestala, ale tenhle by mě moc potěšil:) Hlavně ten lush tam!:) A to máslo musí vonět opravdu suprově:) Mám doma kakaové a taky neuvěřitelně voní:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, no tak to věřim, to bych určitě nejradši snědla :D

      Vymazat
  2. mě by se líbil ten krém na ruce :)

    OdpovědětVymazat
  3. ooou to mangové vypadá skvěle, mango je moje nejoblíbenější ovoce, nejradši bych ho jedla pořád, takže i tohle máslo bych musela nejspíše sníst :D moc pěkný senzabox, už mam to máslo v záložkách, snad na něho zbyde peněz! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Únorový senzabox byl fajn až na sprcháč od Dove. Měla jsem za to, že boxíky se kupují za účelem vyzkoušet něco nového co bychom si nekoupili kvůli špatné dostupnosti/ceně nebo něco takového.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No máš pravdu, věci z drogérky by tam asi bejt neměli :) Ale zas ňák moc mi to nevadí.

      Vymazat
  5. Mě zklamal a jak,byla jsem docela naštvaná,když jsem ho otevřela.

    OdpovědětVymazat
  6. Tenhle balíček by mě nejspíš potěšil, ale já jsem si objednala Senzabox jen jednou a naposled. Sice je fajn zkoušet nové a nové věci, ale to si radši počtu pár recenzí a koupím jen to co potřebuji. Občas věci z boxu nemusí sednout a vyhodit za to 300 nemusím..

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)