úterý 29. ledna 2013

DALŠÍ MĚSÍC = DALŠÍ SENZABOX

Zdravím moje milé čtenáře!

Kdybyste se chtěli ptát,co je u mě nového...tak vězte, že vůbec ale vůbec nic. Stále ležím dnem i nocí v učení ( s trochou nadsázky samozřejmě :D) a pevně doufám, že moje poslední čtvrteční ústní zkouška z Etiky dopadne dobře. Ba jo, možná u mě i něco novýho je. Založila jsem si Votočvohoz a přidávám tam další a další věci, kdyžtak mrkněte sem.
Dnes se podíváme na zoubek lednovému Senzaboxu, ale vezmeme to drobátko rychleji, veřím že už jste obsah viděli nejmíň milionkrát, takže bych vás nerada unudila k smrti :) Jenom se s vámi podělím o svoje dojmy, pocity atakdále :D


Tentokrát byl Senzabox zabalen v tyrkysové krabičce, která je podle mě zatím úplně nejhezčí ;) Vážně se povedla. Jinak co se týče vystýlky, tu jsem sice nevyfotila ale byl to jakýsi nastříhaný igelit. Sice taky žádná sláva ale alespoň nebyly výrobky zaprášené ;)


V krabičce nechyběl katalog, dárkový poukaz, a co mě překvapilo tak dva vzorečky krémů. Jeden na vrásky, který poputuje k mamince a druhý, co jsem tak pochopila, tak je krém určen pro citlivou pleť se sklonem k ekzémům. Ten si ponechám ;) Samotný boxík pak obsahoval samozřejmě i kartičku se všemi výrobky. Mimochodem, sněhové vločky na kartičce mi přijdou jako docela roztomilý detail.


No a zde už je fotka samotného obsahu. Za sebe musím říci, že jsem byla docela příjemně překvapená. Masky Freeman zbožňuju...všechno to tak hezky voní! Pak sprej na pupínky od Salcury, který jsem si moc přála vyzkoušet. Přece jenom se mi sem tam nějakej pupínek objeví, že. Fixační pudr od Dermacolu jsem si zrovna ten samý týden, co přišel Senzabox, chtěla zajít koupit, takže ještě že jsem to neudělala! Je prostě bezvadnej a já jsem se do něj asi zamilovala :D Akorát musim trochu vychytat to dávkování, moc mi to s ním nejde :( Nemáte někdo nějaký trik jak dostat ten pudr na štětec, prosím? :D Tělové mléko od Fleur de Santé se hodí vždycky, i když mi tato značka už leze na nervy. No, aspoň mě to nutí k mazání, strašně na to zapomínám. Pak byl v boxíku také lak na vlasy od Fructis, který bych teda oželela, ale zase je tahle pidi velikost jako stvořená na cesty. Produkt úplně vpravo je sprchová pěna od Rituals, kterou jsem sice ještě nezkoušela ale strašně se na ní těším. Hrozně mě baví zkoušení nových věcí ;) Jedinou věcí, ze které nejsem odvařená je krém na obličej od Ziaji. Kdyby tam od téhle značky bylo cokoli jiného, neřeknu ani pumpička, ale olivovou řadu fakt nemam ráda...smrdí mi a navíc je příšerně mastná, hutná a já nevim co dalšího :D Nicméně jsem vymyslela, že si s krémem budu mazat třeba suchý lokty a paty. :D

No a to je ode mě dneska vše. Lednový Senzabox je prostě senza, nemyslíte? ;) 

Mějte se fajn a prosím ve čtvrtek na mě myslete, budu se potit u zkoušky :D 





4 komentáře:

  1. lednový SB se mi moc líbí, hlavně ten pudr se mi zamlouvá...ale máš možnost vyzkoušet moc pěkný výrobky :-)

    GIVEAWAY o Sleek paletku

    OdpovědětVymazat
  2. Taky si myslím :)
    Senza Box je tento měsíc podle mě nejlepší ze všech balíčků :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mně by se nejvíc líbil pudr. Dermacol je můj favorit

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)