pátek 18. ledna 2013

ČOKOLÁDOVÉ OČNÍ STÍNY ALVERDE

Hezký páteční večer!

Ani nevíte jak jsem ráda, že je konečně pátek a já si můžu alespoň trochu odpočinout. Sice né na moc dlouho, v týdnu mě čekají ještě 2, naštěstí už poslední zkoušky. Tak mi držte palce ať to klapne ;) Dneska si už jenom hodim nohy nahoru a budu koukat na Hříšňák, budete taky koukat? Pro mě je to film, kterej můžu vidět tisíckrát a stejně mě nikdy neomrzí :)

Zítra jedeme nakupovat do Německa, tak doufám, že stihnu zajít do DMka a trochu si zase rozšířit zásoby kosmetiky :D Jinak dneska se trochu zblízka podíváme na stíny, které jsem před pár měsíci ukořistila ve slevě právě v DMku ;)


Kosmetiku Alverde určitě všichni znáte, jedná se o přírodní kosmetiku, kterou lze koupit v DMku. Já musim říct, že mě nějaká přírodní kosmetika - co se týče dekorativky - zrovna dvakrát nebere. Strašně se mi ale líbily tyto odstíny, tak jsem si řekla, že jim dám šanci ;)


Stíny mám v odstínu č. 37 - CHOCOLATE. No, co se mi na stínech opravdu nelíbí je příšernej zelenej obal.  Ale to je asi dost subjektivní, zelenou nemám ráda...navíc ta zelená barva má asi představovat to, že jsou stíny přírodní, že...no ale nelíbí se mi ani trochu. Na druhou stranu balení obsahuje i malé zrcátko, za což má obal u mě alespoň malé plus ;)
Na obalu se také píše, že stíny neobsahují žádné konzervační látky a jsou vhodné i pro nositelky kontaktních čoček. Dále bych chtěla říct, že to že v ruce držíte produkt z přírodní kosmetiky nepoznáte jen podle obalu ale i po čuchu :D Já mám teda dost citlivej nosánek a tyto stíny voní jako nějaké luční kvítí nebo tak něco...přesně to luční kvítí na které jsem alergická :D Ale v podstatě mi to nevadí, když si je nanášíte na oči, tak to necítíte ;)


Paletka obsahuje čtyři přírodní, hnědé odstíny vhodné na každodenní nošení. Společně s černou tužkou se s nimi dá ale vytvořit i líčení na večer ;) Jedná se o matné odstíny, jen č.3 obsahuje takové minitřpytečky nebo spíš takový lehký shimmer, který ale není na fotce a vlastně ani na očích moc vidět ;)
Jinak stíny se nanášejí velice dobře, práší jen lehce, nic hroznýho. Myslím, že na drogerkové poměry jsou na tom s kvalitou velmi dobře. Navíc vydrží s bází bez problému celý den, akorát večer už je nebudete mít tak syté, rozhodně je ale budete mít přesně na tom místě, kam jste je ráno nanesly ;)
Jak už jsem psala, já jsem je koupila ve slevě asi za 70 kč, normálně by měli stát tak kolem stovky, takže nic hroznýho :)  Určitě doporučuju :)

  Znáte tuhle paletku nebo jí máte? Co na ní říkáte?


Mějte krásný víkend ♥

10 komentářů:

  1. takové barvičky poslední dobou používám na oči nejvíc, krása :))

    OdpovědětVymazat
  2. zúčastni se GA u mě na blogu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tuhle paletku neznám, ani nemám nic od této značku, ale stíny vypadají krásně:) mám takovéhle přirozené odstíny nejraději:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadají hezky, ty by se mi hodily! A jak bylo v Německu? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Docela dobře, byla to jen taková rychlovka ale díky za optání :)

      Vymazat
  5. Na tuhle paletku slyším všude samou chválu. Vážně vypadá bezvadně!

    OdpovědětVymazat
  6. já mám tyhle stíny v odstínech fialové, akorát mi čeká článek v konceptech na zveřejnění :)

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)