úterý 15. ledna 2013

BALEA OIL REPAIR - BALZÁM NA VLASY

Zdravím!

Dlouho jsem nic nepřidala, já vím...má to ale prostý důvod. Začalo zkouškové a tak se dnem i nocí šprtam :( Ještě musím nějak přežít 3 zkoušky a pak už snad bude trochu klid ;) Jak jste na tom vy, taky se teďka musíte učit?

Dneska jsem se po zápočtu chvíli courala po městě a zapadla jsem do DMka, kde jsem neodolala nové limitce od Essence - Home sweet home. Něco málo jsem si koupila (brzo ukážu), ale ještě se tam určitě plánuju vrátit pro rtěnky právě z této edice. Mají nádherné, hodně pigmentované odstíny, které prý i hodně vydrží. Za těch pár korun to určitě stojí za vyzkoušení. Běžte se co nejdřív podívat! :)


Dnes se vhrneme na slíbenou recenzi na nový balzám na vlasy od Balea (koupíme v DMku, to všechny víme :D) 



Balzám z řady Oil repair je určen pro extrémně poškozené a suché vlasy. Obsahuje arganový olej, pšeničné proteiny a panthenol. Měl by působit proti vypadávání vlasů, vlasy po něm mají být hladké, zdravé, silné a taky by měli jít hladce rozčesávat. A především - neobsahuje silikony (Mě je to teda docela jedno, silikony neřešim, ale vím, že hodně z vás ano) :)

Já mám vlasy docela zdravě vypadající, tedy až na konečky (před několika měsíci jsem si nechala udělat takový lehčí ombré a vlasy docela trpí :( ). Tenhle balzám ale podle mě nějaké hodně zničené vlasy určitě nezachrání.
Balzám skutečně náááádherně voní. Je to taková zimní vůně...cítím vanilku, možná čokoládu, oříšky...prostě něco hrozně dobrýho :D. Škoda, že tuhle božskou vůni cítím maximálně tak hodinku, dvě po umytí.


Mínusem pro mě je konzistence balzámu. Je dost řídkej...kolikrát se mi stalo že jsem ho místo na vlasech měla na dně sprcháče :D Já radši trochu tužší balzámky a masky :) Ale pro někoho to asi problém nebude, chápu...

Vlasy jsou po něm určitě hladší a uhlazenější, o tom žádná, na moje suchý konečky ale nic moc :( Prostě suchý je mám furt hodně... musim říct, že když jsem ho začala používat, tak jsem z něj byla hodně nadšená...teď už ale jaksi moje nadšení opadává :D Na druhou stranu se určitě vyrovná i jiným, dražším, drogérkovým balzámům a pokud nemáte vysušené konečky jako mám já, myslím že vám bude vyhovovat ;) Četla jsem na něj spoustu kladných recenzí, tak možná jsem jen nějaká vyjímka :D Mimochodem - vlasy mi padají furt stejně, na tohle balzám účinek fakt nemá.


Abych nezapomněla - cena je 39 korun ;) Šampon jsem nezkoušela a nejspíš zkoušet nebudu, mám v koupelně asi další 3 který potřebuju nutně otestovat :D
Vím, že jsem balzám měla v oblíbencích za prosinec, on taky v prosinci oblíbenej byl, teď už ale bohužel nadšení opadlo a já se budu muset poohlídnout po nějakém ještě výživnějším balzámu :)

3 komentáře:

  1. Ahoj :) Máš pravdu ten balzám fakt krásne vonia,vlasy uhladzuje,ľahko sa rozčesávajú ale s tou trvácnosťou vône nesúhlasím :) Vlasy mi voňajú aj po 4 dňoch aj keď slabšie ale cítiť ich dosť :) len toto som chcela povedať(napísať) :D

    OdpovědětVymazat
  2. ja som tiež mala ombre na koncoch ale aj vlasy mám celkovo suchšie po farbení, nevieš odporučiť niečo fakt dobré, čo by mi ich trochu oživilo? Maska, šampón, kondicionér, sérum?

    OdpovědětVymazat
  3. Musím říci, že u mě na konečky funguje vcelku dobře a vůně je cítít hroozně dlouho, celkově bych jen a jen doporučila. Určitě koupím znovu: http://drzazrzka.blogspot.cz/2014/03/cerni-bojovnici-za-krasne-vlasy-balea.html

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)