úterý 31. března 2015

JARNÍ WISHLIST

Pokud se rády inspirujete, nakupujete a oblečení a bot nemáte nikdy dost (jako já :D), bude dnešní článek přímo pro vás. Jelikož je pár posledních dní pěkně hnusně a zataženo, nemohla jsem pro vás vyfotit to co jsem potřebovala k recenzi a tak si dneska dáme můj wishlist na jaro ;)

1. Melissa balerínky - jako první mám věc, po které toužím asi nejvíc. Já, odpůrce balerín, bych si chtěla pořídit tyhle krásné Melissky s velkou mašlí, do kterých jsem se fakt zamilovala. Jsou sice fakt drahý a stojí víc, než bych byla ochotná za baleríny dát, ale v dubnu mám narozky, takže...:D
2. mikiny/svetry - zjistila jsem, že mám obří nedostatek mikin a tenčích svetříků pod křívák nebo jarní bundičku. Většina svetrů co mám jsou tlustý a chlupatý a to se už na jaro přece nehodí, že. Takže něco slabšího si musím nutně pořídit.
3. obyč trička/topy - úplně basic a obyčejných triček taky moc nemám. Mám je sice uvedené skoro v každém wishlistu ale většinou dávám přednost koupi jiných věcí a na ty topy furt tak trochu zapomínám. 
4. Nike boty - ty taky vlastně moc nepotřebuju, ale strašně se mi líbí a vůbec bych se nezlobila, kdyby byly moje :D Uvidíme, jestli na ně přijde řada.
5. křivák - tohle je věc, kterou vlastně taky moc nepotřebuju, protože mám všehovšudy už tři, ale zrovna ten černý co mám má stříbrné detaily a moje srdce by toužilo po nějakém se zlatými :D Nevím, pravděpodobně si ho pořizovat nebudu, protože si myslím, že z chladnějšího jara skočíme rovnou do léta a to už ho potřebovat nebudu...
6. kabelka - tu opravdu potřebuju. Vlastně ale vůbec nevím jak by měla ta moje vysněná vypadat, prostě  doufám, že jí někde uvidím, hned poznám, že je to ta pravá a budu spokojená :D
7. kimono - hit loňského léta, který mě tak trochu minul a tak to chci letos napravit a jedno kimono je už tak na cestě ke mě :)
8. roztrhané černé džíny s vysokým pasem - pro mě naprosto nesehnatelný kousek. Prošla jsem celou Plzeň a nic, doufám tak, že v Praze budu mít větší štěstí. Poradíte, kam pro ně zajít? :)

sobota 28. března 2015

MŮJ DIÁŘ + TIPY Z EBAY

Krásnou sobotu všem mým čtenářkám! :)
Dnes mám pro vás slibovaný článek o mém diáři. Spíš to budou takové tipy čím si diář vylepšit a taky vám dám pár tipů na lepítka a na různé jiné nezbytnosti z eBay, které prostě potřebujete :D
Letos jsem si pořídila tenhle diář od Moleskine, v limitované Star Wars edici. Moc mi vyhovuje, ale příští rok bych si ráda pořídila vysněný Filofax, pokud si na něj našetřím :) Dál se mi taky líbí diář Kikki.k, ale ten je už opravdu dost drahý, když se k ceně ještě navíc přičte clo a dph....uvidíme, jestli vůbec budu ochotná dát tolik peněz za diář :)
Jestli jsem si něco opravdu hodně oblíbila, jsou to určitě washi pásky, hlavně tyhle krásné třpytivé. S těmi můžete vyzdobit kde co, od diáře až po nástěnku nebo třeba rámeček na fotku. Washi pásky jdou dneska sehnat skoro všude, mají je v Tchibu, na českých stránkách (svetpasek.cz) nebo na eBay, kde je seženete opravdu za pár korun. Tyhle třpytivé třeba tady ale stačí zadat do vyhledáváče "Washi tapes" a vyjedou vám stovky druhů.
Další věcí, kterou určitě budete potřebovat, jsou nejrůznější lepítka, to do listy, samolepky a tak dále. Nebudu vám sem dávat jednotlivé odkazy, dám vám rovnou tip na super prodejce, který má v nabídce všechno možný za bezvadný ceny. Je to konrétně tenhle prodejce. Najdete u něj fakt všechno na co si vzpomenete, ale pozor - jakmile odkaz otevřete, je velká možnost, že maniačky do papírnictví budou dost utrácet :D 
Samozřejmostí pro mě jsou i barevné popisovače, protože barvičky v diáři mám moc ráda. Nejlepší jsou Stabilo ale levnější variantu seženete třeba v Tescu, a musím říct, že nejsou vůbec špatný :) Celkově vám Tesco můžu doporučit pokud třeba neobjednáváte z eBay, najdete tam také spoustu lepítek a samolepek na vylepšování :)
Malý náhled do mého diáře :D Úplně podle mých představ není, víc se mi líbí diáře s kroužkovou vazbou ale v rámci možností jsem spokojená :) Jaký diář máte vy? A vylepšujete si ho nějak nebo vám slouží čistě jako pomůcka proti zapomínání? :)

úterý 24. března 2015

DOVE PURE CARE DRY OIL VLASOVÁ ŘADA NA SUCHÉ A MATNÉ VLASY

Dneska se podíváme na zoubek Dove Advanced Hair Series, konkrétně řadě Pure Care Dry Oil. Tato řada je určena pro suché vlasy bez lesku, protože jim má dodat vláhu, vlasy mají být jemnější, lesklejší a dokonce by měly mít až pětkrát hedvábnější strukturu. Já jsem tuhle řadu testovala opravdu poctivě, abych vám mohla podat co nejobjektivnější report. Teď už jsem u šamponu a kondicionéru na dně, takže je konečně ten správný čas, jdeme na to!

Šampon
Ten jsem si opravdu hodně oblíbila. Strašně dobře pění (to je pro mě hodně důležité, z nepěnících šamponů docela šílim) a vlasy jsou po něm fakt jemné, nezatížené a nadýchané. Dokonce jdou poměrně dobře rozčesávat i bez kondicionéru, což se mi moc často nestává. Šampon samotný má takovou zlatavou barvu a gelovější konzistenci. Trochu menší výhradu bych měla k vůni, která není zas tak moc můj cup of tee. Zezačátku mi poměrně vadila, ale zvykla jsem si na ní a momentálně jsem schopná jí tolerovat :D V popisování vůni nejsem dobrá ale cítím trochu květiny...no, řekla bych že je docela výrazná a rozhodně nebude vonět všem. Naštěstí není z vlasů cítit dlouho, pro někoho to ale může být docela mínus. Každopádně šampon za mě - na drogerkovou vlasovku - fakt super!

Kondicionér
Kondicionér mi naopak moc k srdci nepřirostl. Zase ta vůně, která je u něj ještě výraznější než u šamponu a účinky asi jako většina kondicionérů. Uhlazení a lepší rozčesávání. To určitě, ale nic víc. Zase ale naopak vlasy neuplácl, což taky pár kondicionérů umí. Je trochu hutnější takže z vlasů nestéká. Barva je žlutá, ale to ostatně vidíte na fotce :) Prostě pro mě jen další kondicionér v řadě - neurazil a nenadchl, ale špatný taky rozhodně není. Ještě by se možná hodilo říci něco k obalům, které jsou podle mě perfektní - líbí se mi jak barevně, tak funkčně, tuby jsou prostě skvělá věc!
Suchý olej
Do řady ještě patří suchý olejíček, který se vtírá do konečků. Já olejíčky na vlasy miluju, protože jsou záchranou pro suché vlasy, které bohužel vlastním. Já ho tedy nevtírám jen do konečků, ale zhruba od uší dolů, mým vlasům to rozhodně neuškodí. Navíc s tímhle olejíčkem se nemusíte bát mastných vlasů, krásně se do nich totiž vsákne a po mastnotě ani památky. U olejíčku si na vůni stěžovat nebudu, je totiž krásná, jemná, nevtíravá....opravdu voní moc hezky. Navíc olejíček má krásné skleněné balení, žádný plast! Za to určitě palec nahoru, vypadá to luxusně, i když na cestování to asi moc nebude. Navíc má olej 100 ml, takže vám vydrží fakt hodně dlouhou dobu. Mě tenhle olejíček fakt dostal, používám ho moc ráda, vlasy jsou po něm krásně jemné, hladké a voňavé. Určitě je lepší než suchý olej, který jsem měla předtím, od Elseve. Jestli na něj tedy někdy narazíte, tak se nemusíte bát si ho pořídit :)

Celkově si tedy myslím, že se tahle řada dost povedla....ještě větší chválu jsem četla na řadu Oxygen & Moisture, která mě teda taky neuvěřitelně láká a moc ráda bych jí vyzkoušela :) Přeci jenom, objemu ve vlasech není nikdy dost ne? Totiž - objem dělá dojem :D

středa 18. března 2015

NÁŠUP FOTEK Z INSTAGRAMU

Jestli na něco pravidelně zapomínám, tak je to dělat každý měsíc článek s instagramovými fotkami :) Tyhle typy článků vás baví ale já na ně prostě nevím proč zapomínám. Prostě co si nenapíšu, to nevim, máte to taky tak? :D Tak dneska trochu nášup fotek, ale vám to určitě vadit nebude :) Jaký máte vůbec týden? Mě zítra čeká preventivní prohlídka u doktorky, kterou bytostně nenávidim (tu prohlídku, ne tu doktorku...i když, doktory obecně moc v lásce nemam :D), takže jsem už dneska z toho celá nesvá :D Vy ale mějte fajn den, když je tak krásně!
a začneme jídlem, jako první jsou valentýnské lívanečky k snídani ♥ /// pokračujeme výborným burgerem z plzeňského Delishe (doporučuju, pokud ještě neznáte) /// snídaně, kterou bych mohla jíst bez problému až do konce života - tvaroh, směs oříšků, maliny, borůvky, to vše přelité javorovým sirupem :) /// a končíme valentýnským steakem, mňam!
Všechny milujeme tulípány! /// cupcaky mě děsně baví, zrovna tohle jsou red velvet cupcakes s krémem z mascarpone /// no a tady už mé první makronky v celé své kráse /// další kytice tulípánů, kupuju si je pro radost každý týden :)
Nars Callisto - můj nový miláček, nosím momentálně každý den /// jakmile se udělalo hezky, dostala jsem zase neskutečnou chuť na pořádně ledový smoothie z jahod, malin a borůvek /// nákup ze zdravé výživy, zelánky už tedy příště mít opravdu nemusím :D /// vylepšování diáře - článek na toto téma se spoustou kravinek z eBay bude příští týden!
už jsem nevydržela a po více než roce šla zase na gelovky, je to moje prokletí ale ty ruce s nimi prostě vypadají vždy upraveně a to mi dost vyhovuje /// a tady už první vlastnoručně udělaný burger....i bulky jsem dokonce pekla sama a to už je co říct :D /// poslední objednávka Yankee Candle, Tulips je vůně přesně pro mě :D /// a nakonec moje miminko, které mi dělá radost každý den, je neuvěřitelně šikovná a chytrá, mopsíci jsou prostě úžasný ♥

středa 11. března 2015

WISHLIST Z PARFUMS.CZ

Na jakém eshopu nejraději nakupujete kosmetiku? Já jednoznačně na parfums.cz ;) Mají tam všechno na co si vzpomenete, od drogerkové po luxusní parfumérkovou kosmetiku, parfémy...navíc často dochází k obměně sortimentu, nově můžete v nabídce najít třeba balzámky na rty Eos a Carmex, kosmetiku Makeup Revolution London, která je v poslední době hodně oblíbená, nebo produkty mojí oblíbené značky the Balm. Musím říct, že produkty této značky chodím očumovat až moc často :D Takže dnešní článek bude tak trochu wishlist, ale spíš to bude takový nákupní seznam, co při příští objednávce z parfums musím bezpodmínečně hodit do virtuálního košíku....třeba se taky inspirujete ;)
Mým největším přáním je určitě Daisy Dream od Marca Jacobse. Tenhle parfém si mě získal hned na první přičichnutí. Řeknu vám jak voní. Jako léto. Léto v lahvičce. Jak u většiny parfémů nedokážu rozeznat jednotlivé složky, tak u tohohle je překvapivě cítím poměrně jasně. Hlavně cítím ovoce, kterého je v parfému teda požehnaně. Základ tvoří kokosová voda, hlavu parfému pak grapefruit, ostružiny a hruška. Tahle kombinace zní dost dobře, což? :) Parfém je hodně svěží, lehký, ale taky tak trochu exotický...řekla bych, že na jaro a léto je prostě ideální, pro mě pak naprostej must have, je to tak :D Ve složení ale nechybí ani květiny, takže i milovnice květinových vůní si přijdou na své. Obsahuje třeba jasmín, který já osobně moc ráda nemám, ale v kombinaci s ovocem, pižmem a dřevem....prostě paráda. Ale končím už se superlativy, nebo si ho budete muset koupit taky a pak budem vonět všichni stejně :D 
Ne, ještě si prostě neodpustím ódy na flakónek. Tohle je pro mě dokonalost. Nejhezčí flakón parfému od Marca, jednoznačně. Ta kombinace světle modrého parfému, bílé kytičky, zlaté detaily....už se těším až se mi bude hezky vyjímat v koupelně na poličce :)
Pokud byste po něm zatoužily, stejně jako já, tak ceny jsou následující: 30 ml za 1093 kč, 50 ml za 1286 kč a 100ml za 1624 kč. Jestli si třeba nejste jisti, zda to bude vůně přesně pro vás, můžete si objednat třeba jen odstřik 1 ml za 28 kč :)

Multifunkční paletka Autobalm California od the Balm
Druhou věcí na mém zatím pomyslném nákupním seznamu je tahle krásná paletka od the Balm. Koukám po ní snad už od Vánoc a přijde mi fakt boží. Tak třeba ten obal. The Balm má perfektní papírové obaly to všechny víme....ale tenhle je prostě děsně vtipnej :D Takovej pěknej řidičák i s mapou kolem zrcátka :D Samozřejmě po ní ale netoužím je kvůli obalu, paletka obsahuje 2 oční stíny, jeden středně hnědý matný a druhý tmavě hnědý třpytivý. Dál pak obsahuje i rozjasňovač a tvářenku v krásném studeném broskvovém odstínu, který je pro mě jako stvořený. Možná by ten světlejší stín mohl mít trochu studenější podtón, jinak se mi zdá ale paletka prostě perfektní. Hlavně je ideální na cestování, máte rovnou tři produkty v jedné malé paletce! To se mi fakt líbí a já myslím, že jí potřebuju čim dál tím víc :D Pokud vás tahle paletka zaujala ale třeba se vám moc nelíbí odstíny, tak se mrkněte ještě na její sestřičku z Havaje protože ta má taky něco do sebe ;) Já vlastně stále nejsem rozhodnutá která je hezčí....Hawaii má hezčí odstín tvářenky ale u Californie se mi zas děsně líbí ten třpytivý stín, no, bude to ještě velké dilema :D
Cena paletky je 500 kč.
TIGI Bed Head Styling stylingový krém pro uhlazení vlasů
Jestli mě něco hodně baví vybírat, jsou to přípravky na vlasy. V drogerii si vlasové přípravky už skoro vůbec nekupuju, raději dávám přednost kadeřnickým značkám, které mi prostě sedí víc. Od značky TIGI jsem už pár věcí měla a všechny hrozně krásně voněly a až na pár maličkostí mi i dost vyhovovaly, takže jsem si vyhlídla dalšího kandidáta na vyzkoušení. Je jím tento krém na uhlazení vlasů, s příznačným názvem "after party". Po party máme vlasy strašný asi všechny, navíc taky často dost smradlavý od kouře a tak. No a tento krém vám musí zákonitě pomoct pokud nemáte čas si vlasy umýt. Já opravdu hodně trpím na poletující mini vlásky, takže by se mi tahle vychytávka dost hodila. Navíc jsem na tento krém zatím četla samá superlativa, takže mám velké choutky ho vyzkoušet. Moc se mi líbí, že to není jen takový krémík na uhlazení, ale má o vlasy i hloubkově pečovat,vyživovat a dodávat přirozený lesk. Pokud jste ho zkoušely, tak mi dejte vědět jaký je, nerada utrácím za něco co za to nestojí.
Cena krému je 266 kč za 100 ml.

No jak tak na ty ceny koukám, tak si budu muset objednávku rozdělit do dvou nebo konečně začít šetřit nebo opravdu nevím :D Všude jsou teďka samá lákadla, samé hezké botičky, kosmetika....asi potřebuju vyhrát milion :D Jaká kosmetická věcička je na vašem seznamu přání na prvním místě? 

sobota 7. března 2015

KOSMETICKÉ NÁKUPY

Začneme tou největší peckou...prostě tím nejlepším kosmetickým úlovkem za poslední dobu. Je jím tento Dual-Intensity Eyeshadow od Nars. V nejnádhernějším odstínu Callisto. Přála jsem si ho už té doby, co jsem na něj koukala kdysi v Sephoře a celou dobu - až do teď, jsem na něj myslela dnem i nocí. Tyhle stíny jsou vážně vážně super, nádherně pigmentovaný, třpytivý, mají nádherný magnetický pogumovaný balení. No nic, rozplývat se budu až v samostatném článku, tenhle stín si ho teda rozhodně zaslouží :)
Potřebovala jsem nutně novou řasenku a tak jsem se nechala zlákat reklamou a kladnými recenzemi a sáhla po Lash Sensational od Maybelline. Pilně testuju, zatím mi přijde fajn i když pár výhrad k ní mít budu, recenze bude brzy :)
Po dlouhé době jsem zavítala i k Essence stojanu a hned jsem ulovila rtěnku z nové Nude limitky (prý se produkty z téhle limitky zařadí do stálého sortimentu, tak uvidíme). Na tyhle rtěnky se určitě podívejte. Za cenu 60 korun podle mě v drogerii lepší rtěnky prostě neseženete. Sice na rtech moc nevydrží, ale jinak jsou fakt skvělý. Tahle rtěnka vůbec nezalézá do vrásek, je na rtech příjemná, na takové to normální denní líčení je podle mě ideální. Já si plánuju zajít ještě pro jeden odstín :)
Jak víte ze Spotřebována tak mi došel můj oblíbený gel na obočí od Alverde. Takže jsem potřebovala rychle nějakou náhradu a jelikož měli v Rosmannu zrovna akci na tento nový gel Brow Drama od Maybelline, řekla jsem si, že ho prubnu. Bohužel musim říct, že mi tento divný kartáček moc nevyhovuje a ani s výdrží a celkově s celým produktem nejsem moc spokojená. Takže příště radši žádné experimenty :D
Tuhle limitku sprchových gelů Balea jste už určitě zaznamenaly, určitě je běžte očuchat, nádherný svěží vůně! Mě nejvíc zaujal kokos s ananasem, jak jinak :D
Jestli jsem si něco už dlouhou dobu přála vyzkoušet, byla to tahle čistící šlehačka Hydrabio Mousse od Biodermy. koupila jsem si jí jednou hrozně spontánně když jsem šla do dr. Maxe pro nějaké léky a vůbec toho nelituju! Tohle je prostě skvělá věc, kterou teď používám téměř každý den a vám jí doporučuju taky. Mám jí ve sprše, kde se s ní odličuju a musím říct, že ta šlehačková textura mě vážně baví :D
A nakonec tu mám dvě micelárky, na které jsem teda hodně zvědavá. První je od Eucerinu, která byla jako dárek k Marianne (běžte koupit, konečně docela fajn dárek k časopisu podle mě), a druhá od Ryoru, kterou jsem měla na seznamu už dlouho a patří k posledním micelárkám z drogerie, které jsem ještě nevyzkoušela.

Vidíte, že s s kosmetikou docela držím na uzdě a kupuju jen to co opravdu potřebuju. Snažím se šetřit, abych si mohla kupovat kvalitnější věci, které mi vydrží delší dobu a myslím, že se investice opravdu vyplatí :) Přeji vám krásný slunečný víkend!

úterý 3. března 2015

PLNAPENEZENKA.CZ + NOVÁ BOURJOIS RTĚNKA

Dneska pro vás mám článek trochu z jiného soudku. Povím vám totiž o skvělé vychytávce díky které můžete ušetřit nějakou tu korunu z vašich nákupů. Konkrétně mluvím o stránce plnapenezenka.cz. Jestli nevíte o co se jedná, tak čtěte dál, rozhodně neprohloupíte :)


Stačí se na této stránce zaregistrovat a následně přes ní nakupovat ve vašich oblíbených obchodech. Z každého nákupu se vám pak na váš "účet" připisují určité procenta z nákupu. U každého eshopu je to jiné ale například Zoot má 6,5%, což znamená, že pokud nakoupíte za tisícovku, Plná Peněženka vám připíše 65 kč za váš nákup. Samozřejmě chvilku trvá než je vám odměna potvrzena, ale jakmile nasbíráte alespoň 100 kč, můžete si zažádat o vyplacení peněz na účet. Určitě si stránky projděte, je tam všechno moc pěkně a srozumitelně popsáno a vysvětleno.


Nejlepší na tom všem je, že k dispozici je opravdu široká škála obchodů a eshopů a stále přibývají další a další. Přes Plnou Peněženku můžete například objednávat jídlo, kupovat žrádlo pro domácí mazlíčky, nakupovat na tolik oblíbených asijských eshopech nebo třeba nakupovat naší tolik oblíbenou kosmetiku. Další peníze můžete získat například nainstalováním lištičky, která vás upozorní, že daný obchod, na kterém právě něco vybíráte, patří do databáze Plné Peněženky a vy tak nikdy nepřijdete o svoji odměnu. Nebo když Plnou Peněženku doporučíte kamarádům, můžou se na váš účet připsat až 2000kč! Já myslím, že to vůbec není špatná věc, především pro shopaholiky jako jsme my :D


Já jsem přes Plnou Peněženku nakupovala na ehopu parfemy-elnino.cz, kde jsem si koupila rtěnku Bourjois Paris Rouge Edition 12 Hours v odstínu 35 Entry VIP. Tuhle rtěnku všichni děsně chválili, takže jsem nemohla zůstat pozadu a už si pěkně lebedí na kosmetickém stolečku :D Rtěnka mi zatím přijde super, především co se týče výdrže. Odstínově je taková růžovočervená, podle swatchů na internetu jsem čekala trochu jinou barvu, ale ve výsledku jsem docela spokojená, na jaro/léto to bude ideálka :) O rtěnce se tady na blogu budu určitě ještě zmiňovat, tak pokud vás zajímá, sledujte blog :)


Znáte Plnou Peněženku? Nakupujete přes ní?