pondělí 28. července 2014

BEZ ČEHO SE LETOŠNÍ LÉTO NEOBEJDU?

Ahoj všichni!

Jsem doma z Berlína a mám pro vás proto další článek :) Tentokrát bude takový takříkajíc typicky letní, ukážu vám bez jakých produktů/věcí bych se v létě rozhodně neobešla. Další články už budou berlínské, nejspíš budou 3...jeden s fotkama, druhý berlínské nákupy (juch) a poslední by mohly být berlínské tipy :) Mějte se krásně a kdo jste se ještě nazapojily do giveaway, mrkněte SEM, čas se krátí!
V prví řadě asi to úplně nejdůležitější, kvalitní deodorant/antiperspirant. Tenhle bod by si měli vzít k srdci všichni, co se mnou jezdí v plzeňských tramvajích, protože někdy je to vážně hardcore, co si budeme povídat :D Já mám momentálně tyhle deodoranty od Garnieru, se kterými jsem nejdříve byla docela spokojená ale po čase mi už tak dobré nepřipadají a musím říct, že zlatá Rexona maximum protection, ta určitě chrání před potem lépe ;) 
Do mé letní kosmetické taštičky určitě patří i jakákoliv termální voda ve spreji, když jsou velká horka tak je to při lítání ve městě skoro jediná možnost jak se trochu osvěžit. Určitě doporučuju pokud jste ještě nezkoušely, levnou varintu nabízí třeba Balea :)
Co se týče opalování, určitě upřednostňuju oleje před krémy. Jelikož nejsem žádná běloba a opaluju se dobře, oleje mi vyhovují prostě více. Letos jsem objevila tento od značky Hawaiian Tropic, který jsem si opravdu oblíbila. Jedná se o suchý olej, takže po něm nejsem umaštěná a navíc krásně letně voní po kokosu a vanilce. Tuhle značku opalovacích přípravků seženete třeba v síti drogerií Teta. A navíc se po něm opaluju do krásný bronzový barvičky :)
V ruku v ruce s opalováním jde i péče po opalování. Já jsem si oblíbila péči od Baley a nepoužívám prakticky nic jiného. Modré tělové mléko moc hezky voní a pěkně hydratuje, třpytivé mléko v tubě používám hlavně na nohy (tohle mám ještě z loňska, letos má jiný obal) a Panthenol? Ten si stříkám na připálená ramínka, je super!
V létě skoro vůbec nepoužívám parfémy (maximálně navečer), místo nich jsem si hodně oblíbila voňavé spreje. Loni jsem měla mangový od Baley a letos jsem si pořídila tolik vychvalovanou Viktorku, a zase s vůní manga (jo, mám ráda mango :D). Určitě vám tenhle sprej můžu doporučit, vůně sice nevydrží moc dlouho ale hezky vás to osvěží a ovoní, prostě super věcička.
O vlasy se v létě musíme starat dvojnásob, to je přece jasný. Já používám na přesušené konečky suchý olejíček ve spreji od Lorealu, který je opravdu výborný, mrkněte na něj pokud máte přesušené konce jako já. Co se týče UV ochrany, tak jsem si letos pořídila tento sprej taktéž od Loreal. Viděly jste ho už v červnových oblíbencích a už nevím co k němu říct, je perfektní a vlasy skutečně ochrání.
Výrazné rtěnky. Když je venku horko tak se maluji jen minimálně, makeup nepoužívám vůbec, jen trochu korektoru a pudru, bronzer, řasenku popř. linky a právě rtěnku. Kdy je vhodnější doba na to nosit výrazné rty než v létě? :) Kdyby vás zajímaly konkrétní odstíny, napište mi do komentářů.
Kupodivu tohle léto vůbec neujíždím na takových těch zářivých neonových lacích, spíš jsem si zamilovala pastelky nebo takové ty vybledlejší neonky. Na fotce ukázka těch nejoblíbenějších laků ;)
Výrazné náušnice nebo náhrdelníky prostě k mému létu neodmyslitelně patří. A co patří k tomu vašemu? :)


úterý 22. července 2014

SUCHÝ ŠAMPON OD DOVE

Hezký den!

V tuto dobu se právě procházím ulicemi Berlína a zuřivě nakupuju (:D) ale o článek vás nepřipravím :) Dnešní článek bude o suché šamponu Dove, který mi byl před nějakou dobou poskytnut k zrecenzování, za což moc děkuji. Jak víte, nade vše miluji suchý šampon pro hnědé vlasy od Lee Stafford, ale jelikož jedna lahvička vyjde na cca 300 kč, občas si koupím i nějaký šampon z drogerie, který nebude tak drahý :) Proto jsem byla moc ráda, že můžu zase vyzkoušet nějakou novinku, ze které by se třeba mohl stát můj oblíbenec. Tak jak že si u mě tenhle sucháč vedl?
Určitě musím pochválit obal. Dove je prostě umí, co si budeme povídat. Jednoduchý, bílý, doplněn o šedou a růžovou, no prostě se mi moc líbí :) Moc se mi také líbí, že se nanáší pomocí spreje, jednou jsem měla takový ten suchý šampon Amica, který se sypal, a to byla doopravdy katastrofa. Víc prášku bylo na zemi než na mojí hlavě :D
Co se týče obsahu, tak ten není špatný ale žádná hitparáda to taky není. Šampon nedělá absolutně žádné bílé fleky, což oceníme hlavně my, brunetky. Bohužel ten efekt "umytých" vlasů, ve vlasech nevydrží moc dlouho, cca 2 hodinky a vlasy vypadají stejně, alespoň u mě to tak je. To suchý šampon Batiste, který jsem si nedávno koupila, mi v tomhle ohledu přijde o dost lepší, a když srovnáme cenu (Dove cca 100 kč a Batiste 109 kč), vychází mi prostě Batiste šampon jako lepší produkt.
Další věc, která mi hodně vadí, je jeho vůně. Rovnou vás ale upozorňuju, že to asi bude můj osobní problém, většině lidí ta vůně přijde hodně příjemná ;) Já ale nesnáším sladké vůně, jako jsou bonbony a různé cukrovinky (myslím tím samozřejmě, když tak voní kosmetika) a tenhle šampon prostě voní přesně tak. Hodně sladká vůně, která je z vlasů neskutečně dlouho cítít a to mi opravdu dost vadí, bohužel :(
Moc mě mrzí, že jsem šampon nemohla pochválit, ale používala jsem ho na střídačku právě s Batiste suchým šamponem, a ten je ve vzájemném srovnání opravdu lepší, jeho efekt vydrží o dost déle a taky o hodně líp voní :) Upozorňuju, že se jedná o můj subjektivní názor, vám klidně může šampon vyhovovat, budu proto ráda, když mi v komentářích dáte vědět jestli jste ho zkoušely!


neděle 20. července 2014

TURECKO

Hezkou neděli!

Jak jsem vám psala v minulém článku, včera jsem byla na festivalu České hrady na Švihově a povím vám, už dlouho jsem nebyla tak vyřízená :D Včera bylo neskutečné počasí, horko jako kráva (pardon, to nešlo vyjádřit jinak :D)...takže jsem si pěkně připekla nos, záda a ramínka, ach jo :( Ještě jsem přijela s velkou bolestí v krku a jelikož zítra odjíždím do Berlína, musím se za dnešek nějak dostat do pořádku, ať z toho výletu taky něco mam :) Skoro jsem zapomněla, jak moc jsou ty letní festivaly náročný! :D

Dnes proto jen takový odpočinkový článek s fotkami z dovolené v Turecku, které jsem vám ještě neukazovala :) Celkově musím říct, že v Turecku to sice nebylo špatné, ale asi tam už nikdy nepojedu, moje srdce prostě patří řeckým ostrovům, ty jsou prostě nejkrásnější!
Kleopatřina pláž :) Takhle to ani moc nevypadá ale byla tam opravdu hlava na hlavě, ještě že jsme bydleli jinde :D
Moře v Turecko bylo krásně čisté a průzračné ale občas nám to kazily opravdu velké vlny :) 


Tohle byla naše pláž a také o poznání větší klid než na Kleopatřině :)
Nový model plavek :D chudáci ženský :(

Aquapark ve městě Alanya :)

Doufám, že se vám dnešní fotky líbily, "uvidíme" se u dalšího článku, tentokrát konečně zase u recenze!
P.S. - omlouvám se, že nejsou fotky stejně zarovnané, v nastavení to mám nastavené dobře ale když článek publikuju, tak se mi to takhle rozhází, bohužel, nevím co s tim :(

úterý 15. července 2014

LETNÍ RADOSTI!

Zdravím!

Dnes bude článek vlastně o ničem, jen nějaké fotky a informace, o které se s vámi prostě musím podělit :) 
Mám chorobné nutkání kupovat stále nové a nové doplňky, ať už se jedná o náhrdelníky, náušnice, čelenky nebo cokoliv dalšího. Tady na fotce mám pár nových přírůstků do sbírky. Nádherný masivní růžový náhrdelník, který dokáže i ten nejobyčejnější outfit povznést na vyšší úroveň, je z eBay asi za 80 korun. Modrý náramek jsem si dovezla z dovolené v Turecku a neonové náušničky jsou taktéž z eBay, jedny asi za dvacku :)
Zde čelenka/věneček, také z eBay asi za 30 korun. V sobotu jedu na Švihov na festival České hrady, takže jí nejspíš konečně vytáhnu i ven :)
Dále jsem vám chtěla ukázat tento sprchový gel, který jsem dostala od ségry k svátku. Naprosto mě dostalo to skleněné balení! Sprcháč je takový zlatý, třpytivý a prostě se mi strašně moc líbí :) Mám ho hezky vystavený na poličce a asi ho nikdy nepoužiju :D
Hlásím, že jsem našla ten nejdokonalejší odstín růžové rtěnky. Konečně odstín, který mi doopravdy sedne a sluší mi. S tmavšími fuchsiovými rtěnkami problém nemám, ale najít nějakou světlou až střední růžovou byl pro mě doopravdy oříšek. Ale konečně ji mám! Jedná se zase o německou značku P2, jak jinak :D 
Moje silně infantilní já se raduje, pořídila jsem si pyžámko s Bambim! :D No neni rozkošný? Ať žijou slevy v F&F!
Velkou radost mám i z těhle super velkých bílých sluchátek. Už dlouho jsem si chtěla nějaké velké pořídit ale dostala jsem se k tomu až když jsem viděla tyhle ve slevě :) nechtěla jsem za ně utrácet nějaké horentní sumy, zrovna sluchátka nejsou věc za kterou bych byla schopná nějak hluboko sáhnout do kapsy. Tyhle byly levné a hrají kupodivu docela dobře :)
Strašně ráda peču a taková buchta nebo koláč k snídani, to je přeci to nejlepší co může být. Proto jsem upekla tento výborný tvarohový koláč s ovesnými vločkami, mňam! Ani jsem nemohla dospat jak jsem se těšila až si ho ráno dám k snídani :)

Pro dnešek vše, mějte se krásně a nezapomeňte se zúčastnit giveaway! 

neděle 13. července 2014

OBLÍBENCI ZA ČERVEN

S obrovským zpožděním ale přece - jdeme se mrknout na to, co jsem v červnu používala nejvíc :)
1. Loreal Professionnel Silar Sublime sprej na ochranu vlasů před slunečními paprsky - tenhle sprej jsem si koupila na dovolenou k moři a nemůžu si ho vynachválit. Nádherně voní a mám pocit, že vlasům skutečně poskytuje ochranu. Od moře jsem přijela se stejnou barvou jako jsem odjížděla a ani jsem vlasy neměla nějak přesušené nebo něco takového, určitě můžu sprej doporučit. Koupila jsem ho na parfums.cz a jeho cena byla okolo 250 kč.
2. The Balm bronzer Bahama Mama - o tomhle bronzeru jsem toužila dlouho a v červnu jsem si ho konečně pořídila. Prakticky o té doby co mi ho pošťačka donesla, nepoužívám na tváře nic jiného. Je skvělý ke konturování obličeje protože má krásnou přirozeně hnědou barvu, absolutně žádné oranžové odlesky. Navíc je naprosto matný, takže ideál. A to balení? Myslím, že od The Balm potřebuju další a další věcičky :D
3. Victoria´s Secret tělový sprej - co říct k těmto profláknutým sprejům? Snad jen, že není nic těžšího než si vybrat vůni :D Já zvolila na léto Mango Temptation což je nádherná ovocná svěží vůně, takže takový tip pro vás jestli třeba nevíte jakou vůni si vybrat ;) Jinak výdrž minimální, tak 2 hodinky, ale já ani nějakou velkou výdrž neočekávala, přeci jenom je to jen taková voňavá mlha na osvěžení. Když jsem byla na letišti, očuchala jsem ještě pár dalších vůní a asi potřebuju ještě Coconut Passion :)
4. Lak na nehty P2 - omílám to tady furt dokola ale ty laky od P2 prostě bezvadný! Článek bude co nejdříve :) Konkrétně na fotce odstín 502 Pretty Little Thing.
5. Balzámky Love od Dermacolu - jakmile nemám v létě náladu na rtěnku, házím na pusu právě tyhle balzámky, protože mají SPF 15. Mám celkem 4 a zbožňuju je! Kdyby vás zajímala recenze, najdete ji ZDE.
6. Dermacol pleťový opalovací krém s balzámem na rty a SPF 30 - další věc pořízená na dovolenou a další velký oblíbenec. Díky němu jsem konečně alespoň jednu dovolenou neskončila se spáleným nosem :D Navíc se mi hodně líbí, že obsahuje i balzám na rty, který je hodně příjemný :)
Nevím jestli jsem vám tenhle náhrdelník už ukazovala, každopádně ale se stal v červnu mým velkým oblíbencem :) K jednoduchému bílému tílku vypadá prostě nádherně! Koupila jsem ho na eBay asi za 80 korun.
A podělím se s vámi i o nejposlouchanější písničku! Nicki Minaj normálně neposlouchám ale tahle písnička je prostě dobrá, nemůžu si pomoct! Navíc Nicki je v tomhle klipu neskutečně krásná, což bych si dřív bývala myslela, že o ní nikdy neřeknu :D

Mějte krásný zbytek víkendu :)

čtvrtek 10. července 2014

!GIVEAWAY!

GIVEAWAY BYLA UKONČENA!
Čas na giveaway je tady! Koupila jsem pro vás v Německu paletku na vytvoření nude líčení od Essence, kterou jedna z vás vyhraje :) Tuhle paletku nemůžete koupit v ČR, je exkluzivně v prodeji jen v sítích drogerie Müller v Německu. Já už sama mám z této řady paletek tu, která je určená na obličej (KLIK) a jsem s ní spokojená :)
Balení těchto paletek mi strašně připomíná Benefití obaly, tyhle jsou totiž taky z pevného kartonu a zavírají se na magnet, opravdu na to, že je to Essence mají moc hezký obal.
Pravidla giveaway:

1. buďte mým pravidelným čtenářem 
2. mějte rádi můj skromný malý blog :D
3. napište mi do komentářů na jakém místě, kde jste byly na dovče, se vám nejvíc líbilo a kam byste se ještě rádi podívali :)
4. zanechte v komentáři váš mail, na který vás v případě výhry budu kontaktovat

Tak, to je ode mě vše, doufám, že se vás zúčastní co nejvíc :) Kdy soutěž ukončím vám neřeknu, prostě až se rozhodnu, tak jí ukončím a vyhlásím vítězku, tak si držte palce!

středa 9. července 2014

MINI KOSMETICKÝ NEW IN + JEDNO PŘEKVAPENÍ PRO VÁS

Dnes vám ukážu pár kosmetických věcí, které jsem si pořídila při mé poslední návštěvě Německa :) Není toho moc, chystáme se s přítelem na výlet do Berlína a vy určitě všechny víte co v Berlíně je, že jo? Jo, Primark! To se zase vyřádím, už se těšim :) Takže momentálně musím šetřit, abych se pak mohla rozšoupnout!
Proč se ty nejlepší věci nikdy nedostanou k nám? Tohle má být něco jako želé, které vám ve vlasech udělá efekt vyšísovaných vlasů od sluníčka. Jsem na to opravdu zvědavá, hlavně si nejdřív musím ještě přeložit návod :D
Pak jsem také neodolala a pořídila si tuhle novinku od Baley, máslo na chodidla. Zatím můžu říct, že to moc krásně voní po citrusech, na nohy jsem to ještě nedávala takže zatím nevím :) Máte někdo taky?
Na tomhle není asi nic zajímavýho, ve slevě měli voskové pásky na obličej, tak jsem si jedny vzala. Pochroumané krabičky si nevšímejte, trošku jsem zmokla no :D
Ještě se nestalo abych navštívila německé dMko a neodnesla si něco od značky P2. Zatím jsem nenašla produkt, který by mi nevyhovoval, můžeme akorát tak plakat a nadávat, že tahle značka není i u nás :( Jejich rtěnky a laky na nehty jsou za tu cenu (přibližně jako Essence) opravdu bezkonkurenční :)
Odnesla jsem si už mou sedmou rtěnku v krásném nude odstínu s nádherným názvem a pak také něco jako chubby stick neboli pastelku na rty. Mám už druhý odstín a vyhovuje mi opravdu maximálně, asi pro vás připravím článek abyste věděli o co přicházíme :D
Jako poslední jsem si přivezla dva laky na nehty. Třpytkový od Catrice a pak také klasiku od P2 v nádherném světle žlutém odstínu, který se mi zalíbil na první pohled :)
A pak mám pro vás taky ještě jedno překvapení. Něco jsem totiž koupila i pro vás, protože si moc vážím toho jak hodně komentujete moje články, děláte mi tím opravdu neskutečnou radost :)* Giveaway vyhlásím zítra nebo pozítří a vy můžete mezitím tipovat o co se bude soutěžit! :)

pondělí 7. července 2014

VŠUDE SAMÉ SLEVY!

Vítám vás zhruba po dvou týdnech zpět na mém blogu!
Potřebovala jsem si trochu odpočinout od všeho, na chvilku se zastavit a vypnout, a tak jsem blogu naordinovala menší pauzičku, tak snad se na mě za to nezlobíte :) Nějakou dobu mi taky trvalo než jsem se zase dostala z dovolenkového režimu zpátky do reality, ale už jsem snad ready a proto se ode dneška můžete zase těšit na články jednou za dva až tři dny, jak tomu bylo doposud. Mám teď spoustu nápadů na nové články takže byste se mi tu snad nudit neměli :D
Ale teď už k dnešnímu článku....jak jste určitě zaregistrovali, tak snad ve všech obchodech probíhají slevy, takže já jsem hned po příletu z Turecka naběhla do obchodů a nestačila jsem se divit. Nevím jak vám ale mě letos ty slevy připadají vážně dobrý! Kdyby mi nedošly peníze tak jsem si toho koupila mnohem víc :D 
Určitě největší radost mám z těhle botiček z Pimkie. Chodila jsem se na ně totiž dívat už nějakou dobu a furt jsem si říkala, že za ně prostě 749 kč nedám, ta cena mi přišla vážně přehnaná. No ale čekání se vyplatilo, protože jsem je tentokrát ulovila za krásných 150! Chacha!
Další věcí z Pimkie je i tahle proužkovaná bodycon sukýnka za 200. Tenhle střih sukní mi totiž sluší ze všech nejvíc, takže jsem jí tam prostě nemohla nechat :)
Poslední věcí ulovenou v Pimkie je tohle světle růžové tričko ze strašně příjemného materiálu, také za 200 kč. Je vlastně úplně obyčejné, s tříčtvrtečními rukávy, mě ale tyhle basic kousky v šatníku chybí, navíc mám naprosto všechno jen v černé, bílé nebo šedivé barvě. 
A přesuneme se do H&M. Tam jsem si pořídila tuhle teplákovou vestu, která se stala asi nejoblíbenějším kouskem v mém šatníku :D Je hrozně příjemná na těle a já jí doma nosím skoro furt. Chystám se jí také nosit na cvičení přes sportovní podprsenku třeba. Poslední kousek za 70 kč, no neber to.
Tohle tílko mě na první pohled zas tolik nezaujalo, když jsem si ho ale vyzkoušela tak jsem věděla, že si ho prostě musim vzít. Ta krajkovaná přední část vypadá na těle strašně pěkně, hlavně teď když jsem opálená od moře. Cena také 70 kč.
Poslední věcí, kterou jsem ukořistila, jsou moje úplně první maxišaty. Jsou opravdu hodně letní, mají v podpaží takové ty velké průstřihy a docela vysoký rozparek. Musím k nim ale sehnat nějaký pásek, bez pásku v nich totiž vypadam jak v pytli bohužel :D Jaký pásek by se k nim nejvíc hodil, poradíte mi? Jinak jejich cena byla 150 kč :)

A co vy? Nakupovaly jste už také v letošních letních výprodejích? :)