pondělí 31. března 2014

SPOTŘEBOVÁNO II.

Poslední březnový den bude věnován spotřebovaným kosmetickým produktům a takovými mini recenzemi na ně :) musím říct, že mě nikdy nenapadlo, kolik toho vlastně spotřebuju, ale jakmile si teďka schovávám všechny obaly, tak docela koukám jak to rychle přibývá ;)

Micelárka Mixa - tuhle micelárku jsem chválila už v minulém článku, vyhovovala mi naprosto ve všem. Dokonce i to nelogické dávkování (dávkovat vodu pumpičkou nebylo zezačátku zrovna dvakrát fajn), mi po čase začlo vyhovovat. Momentálně používám micelárku Loreal, která je taky dobrá ale ta Mixa mě nějak chytla za srdce víc.
Koupila bych si tento produkt znovu? URČITĚ.

Tříminutový zázrak Aussie - k tomuto produktu vám řeknu jedno - buď ho budete milovat nebo nenávidět. Já patřím naštěstí do té první skupiny a to z jednoho prostého důvodu. Mám po něm fakt pěkný vlasy. Uhlazený, nikde nepoletujou, krásně se rozčesávají a navíc opravdu božsky voní.
Koupila bych si tento produkt znovu? URČITĚ.

Kůra na vlasy John Frieda - tuhle kůru jsem si koupila v Německu, značka John Frieda se u nás bohužel neprodává. Byla fajn, vlasy se po ní krásně rozčesávaly a navíc je chránila před teplem....nějaký extra zázrak to ale není.
Koupila bych si tento produkt znovu? MOŽNÁ.

Palmolive sprchový gel Thermal spa - sprcháče od Palmolive mám moc ráda, tenhle byl taky moc fajn, ale co se týče vůní, mám jiné favority.
Koupila bych si tento produkt znovu? ASI ANO.

Objemový šampon Bed Head by Tigi - koho by zajímala recenze konkrétně na tento produkt, mrkněte SEM, nedávno jsem jí psala :) Šampon mi vyhovoval moc, opravdu udělal moc pěkný objem a navíc se mi zdál prakticky nevypotřebovatelný.
Koupila bych si tento produkt znovu? URČITĚ.

Sprchový gel Body Basics - tenhle sprcháč jsem dostala od kamarádky, sama tuhle značku moc nevyhledávám. Sprcháč byl ale super, hlavně díky citrusové vůni, která mě po ránu zaručeně probrala. Celkově má značka Body Basics moc hezké vůně, jednou jsem měla pomeranč s čokoládou a to teda byla opravdu slast :)
Koupila bych si tento produkt znovu? BYL FAJN, ALE SPÍŠ ASI NE.

Mycí gel na obličej Nivea - můj nejoblíbenější mycí gel, který používám každý den ve sprše. Mám už několikáté balení a opravdu ho zbožňuju. Strašně příjemně osvěží obličej aniž by vysušoval.
Koupila bych si tento produkt znovu? ANO, DOKONCE JSEM TO UŽ UDĚLALA.

Dětské ubrousky Nivea baby - nejoblíbenější ubrousky, kterými se lze jakž takž odlíčit. Jsou podle mě stokrát lepší než odličovací ubrousky Douglas, které mě tedy hodně zklamaly. Navíc krásně miminkovsky voní, já je musím doma mít naprosto vždycky.
Koupila bych si tento produkt znovu? ANO, JSOU MOJE STÁLICE.

Bioderma micelárka Sébium - miniaturka slavné Biodermí micelárky. Mě tedy víc vyhovuje ta červená verze, ale tahle také nebyla špatná.
Koupila bych si tento produkt znovu? NEJSPÍŠ NE, RADĚJI SI KOUPÍM SENSIBIO.

Řasenka Maybelline Rocket volume - od téhle řasenky jsem čekala rozhodně víc, moc mi nevyhovovala. Skoro pokaždé se mi totiž obtiskla na dolní víčko a ani ten efekt na řasách nic moc.
Koupila bych si tento produkt znovu? NE.

středa 26. března 2014

RECENZE: DVOUFÁZOVÝ ODLIČOVAČ OČÍ MIXA

Najít dobrý odličovač očí, co odlíčí úplně všechno včetně voděodolné řasenky a linek, neštípe, není příliš mastný, nedráždí oční okolí....to je běh na dlouhou trať. Pokud čtete mé články pravidelně tak víte, že jsem stále nemohla najít ten pravý, se kterým bych byla doopravdy spokojená. Až donedávna, kdy jsem vyzkoušela dvoufázový odličovač značky Mixa. Tento odličovač mě hodně překvapil, stejně jako micelárka stejné značky, ta je taky skvělá! Zrovna jsem jí vypotřebovala takže vám o ní brzo poreferuju, myslím že v pátek nebo v neděli by mohl být článek se spotřebovanými produkty, kterých se mi zase pár nakupilo :)
Oficiální popis odličovače: obsahuje 2 viditelné fáze - olejovou a vodní, které rozpuštějí a odstraňují make-up bez nutnosti drhnutí. Ideální pro citlivé oči a víčka, dokonale odstraňuje i voděodolný make-up. Mezi jeho aktivní látky patří odličovací oleje a zklidňující výtažek z růže.

Co říci k balení...neurazí, nenadchne, prostě normální. Já u těchto produktů na nějaký design lahviček moc nekoukám, jde mi hlavně o vnitřek, o tom aby odličovač splnil vše co slibuje :)

Teď už k samotné recenzi a mým názorům. Odličovač klasicky protřepu aby se obě dvě části promíchaly, pak nanesu trochu na vatový tamponek, přiložím a na oko, nechám chviličku působit (tak cca 15 vteřin), a poté všechna líčidla setřu. Jde to opravdu hodně hladce, tento odličovač podle mě odličuje lépe i než odličovač od Ryoru. Ten sice odličoval také hodně dobře, ale zase byl opravdu hodně mastný a to mi po čase začalo vadit. Tento není mastný vůbec, takže já sem spokojená :) Pokud nemáte rády mastné odličovače, tento by vám mohl vyhovovat.
Jak už jsem psala, odličovač odlíčí všechno naprosto bez problému, i voděodolné gelové linky v kalíšku od Lorealu, se kterými jsem občas mívala docela problém. Řasenka je taky hned pryč. Oko a jemnou kůži okolo něj nedráždí vůbec, právě s tím jsem totiž měla problém u minulého odličovače od Nivei, který jsem používala (moje recenze ZDE). Jedná maličká věc mi na něm ale prvních pár použití trochu vadila. Měla jsem před očima takovou jakoby "mlhu" jestli víte co myslím :D prostě chvíli totálně rozostřené vidění....nevím proč a co se stalo, ale tahle mlha po pár použitích už nikdy nepřišla, což jsem opravdu hodně ráda. Možná za ní ani nemohl odličovač, opravdu nevím co to bylo :D Teď už mě naštěstí tahle komplikace netrápí. Jinak je tento odličovač opravdu perfektní, já se k němu budu vždycky ráda vracet. Zkoušet budu samozřejmě i jiné, to bych nebyla já abych nechtěla furt zkoušet něco nového :D Jak už jsem psala několikrát, láká mě především chrpový dvoufázový u Yves Rocher. Co se týče ubývání produktu, tak to není nijak rychlé, není ho potřeba moc aby dobře odlíčil všechno co potřebujete. To takový odličovač od Ryoru, ten ubýval strašně rychle....
Značka Mixa se dá sehnat v každé drogerii nebo na parfums.cz, kde konkrétně tento odličovač můžete pořídit za 139 kč za 125 ml. :)

Už jste tento odličovač vyzkoušely? Zaujal vás stejně jako mě? Těším se na vaše zkušenosti :)

pondělí 24. března 2014

MALÉ I VELKÉ RADOSTI

Doufám, že mi odpustíte, že jsem se pár dní neozvala, ale měla jsem pro to dobrý důvod :D Konečně jsem si totiž pořídila můj vysněný iPad mini a tak jsem se od něj vůbec nedokázala odtrhnout...furt něco stahuju, zkoumám, objednávám si na něj různé obaly, jsem hrozná :D Taky když si koupíte něco nového tak se od toho nemůžete odtrhnout? Já mám tohle naprosto se vším, ať už se jedná o foťák nebo mobil....mimochodem, pokud taky máte iPad. můžete mi poradit nějaké dobré hry nebo aplikace, budu jenom ráda :) Ukážu vám ale i jiné věci, které mi udělaly velkou radost ;)
Zase jsem neodolala a koupila si novou tvářenku. Téhle krásné fuchsiové barvičce od Milani jsem prostě nemohla odolat, navíc ta růžička ♥ Musím říct, že balení je opravdu krásné a hodně bytelné, to jsem nečekala. I samotná tvářenka mě nezklamala, ta pigmentace! Odstín Love Potion.
Velkou radost mi dělají i snídaně :) už večer se těším, co si zase ráno udělám dobrého. Tady konkrétně výborné müsli Vitalis, bílý jogurt, borůvky a trochu medu, božská kombinace :)
Moc ráda zkouším nové recepty a tak když jsem v Albertu viděla tuhle kuchařku za 50 korun, nechat jsem jí tam teda rozhodně nemohla. Je v ní hodně super receptů, stejně jako v Albert magazínu, pro ten si vždycky ráda zajdu, navíc šéfredaktorkou je Dita P. takže to je jasný :D 
Taky jsem si v DMku koupila tento houbičkový odlakovač, což je podle všeho horká novinka. No a světe div se, tohle odlakuje bez problému i pískáče od GS! Koukala jsem jako blázen, stačí strčit prst, párkát otočit a je to, žádné tampónky a o mnoho méně smradu, super věc!
Jako poslední vám chci ukázat tuhle dvojku od L´orealu, kterou jsem začala používat cca před 3 týdny. V poslední době mám hodně namáhané vlasy a tak jsem potřebovala něco opravdu hodně výživného. Na tuhle masku jsem četla samé chválivé recenze a musím říct, že nelhaly. Budu o ní psát recenzi, ale rozdíl jsem zaznamenala už asi po druhé aplikaci :)

A co udělalo v poslední době radost vám? :) Mě z těch nehmotných věcí opravdu hodně těší počasí posledních dnů - tedy kromě toho včerejšího :D

středa 19. března 2014

KOSMETICKÁ PŘIZNÁNÍ TAG!

Po dlouhé době tag, co mě hodně zaujal, takže pojďme rychle na něj! Pokud jste tento tag dělaly také, budu ráda za odkazy, ať v těch neřestech nejsem sama! :D

1. mám strašný zlozvyk v tom, že si ve chvílích nudy odlupuju lak na nehtech.

2. Až donedávna jsem nepoužívala tvářenky, raději jsem měla bronzery. Momentálně se ale jejich oblíbenost začíná vyrovnávat.
zdroj: weheartit.com
3. Nerada mám otevřené 2 řasenky najednou. Raději si koupím novou až po vypotřebování staré, nemám pak pocit, že mi zbytečně doma vysychají.

4. Nesnáším mazání tělovým mlékem a musím se k tomu hodně přemlouvat.

5. Strašně flákám mytí štětců, ach jo.

6. Jednou jsem si trhala obočí...trhala jsem a trhala, u toho jsem přemýšlela o hrozně důležitých věcech až jsem si nevědomky vytrhala jedno obočí až do půlky.

7. Mám (díkybohu) hodně nenáročnou pleť, sedí mi skoro každý krém, který není moc hutný.

8. Skoro vůbec nechodím ke kadeřnici, veškeré úpravy mi dělá kamarádka nebo já sama.

9. Tajně sním o vlastním kosmetickém stole, kde bude plno šuplíčků ale hlavně velké zrcadlo s osvětlením.
zdroj: weheartit.com
10. Momentálně nevlastním ani jeden lesk na rty.

pondělí 17. března 2014

L´OREAL PARIS NUDE MAGIOUE EAU DE TEINT MAKEUP

Recenzi na tento makeup už připravuji a chystám dlouho, protože to je pro mě věc o které vám prostě musím trochu povyprávět, tak jsem se konečně dostala i k sepsání svých postřehů. Makeup bohužel zatím není k dostání u nás, ale pokud by se vám zalíbil, není problém ho sehnat na různých eshopech.

V prvé řadě se mi strašně líbí balení - ačkoliv je tedy příšerně nepraktické. Chybí jakákoli pumpička, makeup se musí dobře protřepat a poté si ho drobet nalít na ruku nebo dát prst na hrdlo a otočit (opatrně, je hodně tekutý, chce to dávat pozor) a nanést na obličej. Ta skleněná lahvička je ale nádherná, působí opravdu luxusním dojmem a kombinace s fialovou barvou je prostě krásná, alespoň pro mě. Ještě také musím říct, že při jeho nanášení nepoužívám štětec ale prsty, zjistila jsem že při použití štětce se ho do něj hodně vsákne a já nerada plýtvám něčím co mi vyhovuje, takže proto jen prsty.
Já mám odstín 120 Pure Ivory, což byl co si tak vzpomínám nejsvětlejší odstín, který šel v Německu koupit. Narovinu říkám, že pokud jste bledulky tak to pro vás bude tmavé, na eshopech ale mají i světlejší odstín, takže žádný strach. Já ale zas tak bílá nejsem, takže mě vyhovuje a navíc se hodně přizpůsobí odstínu pleti.
Vlastnosti makeupu jsou takové: je opravdu hodně lehoučký a tekutý, krásně po pleti jakoby jezdí a nakonec se do ní i vsákne. Ale víte co je na tomto makeupu úplně nejlepší? Jeho sametově hebký finiš. Něco neskutečnýho opravdu. Žádný makeup mi ještě tohle s pletí neudělal. Nemusí se ho bát ani majitelky smíšené pleti, já sama mám mastnější t-zónu a nemám s ním žádný problém.
Bohužel makeup kryje málo, což mě ale nevadí, já na ty hutné makeupy co zakryjí vše moc nejsem. Něco málo zakryje ale se zakrytím pupínků nepočítejte, na to budete potřebovat korektor. Pokud ale nemáte problémy s pletí a nepotřebujete zas až tak velké krytí, bude tento makeup něco pro vás! Já si ho momentálně šetřím na léto, na to bude opravdu ideální :) Cena makeupu byla kolem 12 euro v německém DMku.
Pro dnešek vše, další článek můžete očekávat ve středu :)

sobota 15. března 2014

PROPADÁKY III.

Jednou z rubrik na mém blogu jsou kosmetické propadáky neboli produkty které mě zklamaly, naštvaly a možná i něco horšího :D Nedoporučuji vám tedy za ně utrácet peníze, na druhou stranu ale zase ani nevylučuju, že vám vyhovovat můžou. Každá jsme jiná ;)
1. Sprej pro lesk vlasů Syoss - tenhle sprej jsem dostala jako dárek, samotnou by mě totiž ani nenapadlo si ho koupit. Značka Syoss je podle mě totiž víceméně pěkně naprd, já jsem od nich ještě nevyzkoušela nic co by mě nějak nadchlo nebo to na mé vlasy nějak účinkovalo. Tenhle sprej mi nevoní a s vlasy neudělá zhola nic. Žádný lesk, výživa, prostě nic...proč jsem ho už dávno nevyhodila?

2. Odličovací ubrousky Douglas - tyhle ubrousky jsou docela oblíbené a proto mě dost mrzí, že mě tak moc zklamaly. Nechápu jak si s nimi může někdo plnohodnotně odlíčit obličej včetně očí, fakt ne...Obličej odlíčí bez problému, to jim upřít nemůžu ale ty oči....to bych si je musela udřít :D A taky mi vadí, že jakoby tak zvláštně pění, za mě tedy ne bohužel :( momentálně je používám na všechno možné jen né na odličování...zlaté miminkovské ubrousky od Nivei!

3. Tužky na oči od Essence - konkrétně tyto dvě co jsou na fotce, jak jsou na tom ostatní, třeba teďka ty nové to opravdu nevím. Tyhle dvě jsou ale dost velká příšernost, tak tvrdé tužky jsem snad ještě neviděla, skoro jak pastelky :D Příšerně dřou oko, linka s nimi namalovat prostě nejde...a to se mi zrovna ta lila tak líbila :( Takže vám radím, barevným Essence tužkám na oči se pro jistotu vyhněte velkým obloukem!

Do komentářů mi můžete napsat, jaké máte s těmito produkty zkušenosti vy, hlavně mě zajímají vaše názory na Douglas ubrousky ;)

středa 12. března 2014

RECENZE: MAC TVÁŘENKA V ODSTÍNU DAME

Poslední dobou raději dávám přednost kvalitě než kvantitě a tak si radši našetřím na něco kvalitnějšího než abych si koupila další tvářenku za stovku nebo monostíny za 70 korun. A tak jsem si konečně pořídila kvalitnější tvářenku značky Mac, kterou jsem si už dlouho přála. Dlouho jsem si nemohla vybrat odstín, protože Mac jich nabízí doopravdy nepřeberné množství, když jsem se tak ale koukala na svoji sbírku - nesbírku tvářenek (tvářenek mám opravdu minimum, dlouho jsem je totiž opomíjela a používala jen bronzery), tak jsem si uvědomila, že úplně postrádám nějakou jemnou baby růžovou tvářenku. Takže nakonec zvítězil odstín Dame, se kterým jsem ve výsledku strašně spokojená! 
Co se týče balení tak to je klasické "macovské", které se mě osobně opravdu líbí. Jednoduché černé, nic přeplácaného, přesně podle mého vkusu. Kupodivu mi ani nevadí, že je to plast, působí totiž docela bytelně, myslím, že něco vydrží. Sice chybí zrcátko, ale to mi nějak žíly netrhá, obejdu se bez něj, stejnak se většinou maluji u velkého zrcadla. Otevírání je klasické zacvakávací, které funguje tak jak má, tvářenka se sama neotevírá ale ani se nemusíte bát, že si na ní zlomíte nehet (viz. Sleek) :D
Tvářenka je opravdu velmi jemně namletá, je úplně sametová na dotek a na tvář se nanáší jedna báseň, prášivost je minimální. Hlavně nemusíte rejdit po tvářence kdoví jakou dobu než naberete dostatek barvy, stačí jen lehce poklepat. Z čeho jsem já ale maximálně nadšená, je výdrž. Ráno tvářenku nanesu a opravdu jí večer najdu na stejném místě, neporušenou v tomtéž stavu ve kterém jsem jí viděla i ráno. Takovou tvářenku jsem přesně hledala a našla jsem jí ;) Jo, začínám věřit, že se opravdu vyplatí si za kvalitní produkty připlatit, i když nám ta cena může někdy připadat pěkně přemrštěná. 
Jak už jsem psala výše, barva se mi strašně líbí, je opravdu hodně jemňounká, decentní...myslím, že je to taková univerzálka, která by měla slušet prakticky každému. Na sluníčku, jak můžete vidět i na fotce, jsou vidět nepatrné mini stříbrné třpytečky, které jsou ale na tváři opravdu minimální, já je vlastně ve výsledku vůbec nevidím.
Ukázka tvářenky na ruce se mi moc nepovedla, hodně svítilo sluníčko a není pořádně vidět ten krásný odstín, tak to prosím omluvte. Polepším se :D Každopádně mi můžete věřit, že je to opravdu moc pěkný odstín jemné růžové :) Gramáž tvářenky je 6 gramů, ale četla jsem, že prý ubývá opravdu hodně pomalu, takže doufám že mi vydrží hodně dlouho. Tvářenku jsem koupila na parfums.cz za 441 kč, což je oproti kamennému obchodu výhodnější cena. Celkově jsem ráda, že se dá Mac kosmetika pořídit i na internetu, né každý se může vydat do Prahy do kamenné prodejny, že :)

Sečteno podtrženo - já jsem opravdu nadšená a nemám co bych tvářence vytkla. Stala se momentálně mojí absolutní jedničkou, používám jí každý den a né a né se jí nabažit. Možná, že si i časem pořídim nějaký další odstín, líbí se mi třeba Dolly Mix, to je taková nádherná fuchsiová barvička, mrkněte na swatche na netu :)

Máte nějakou Mac tvářenku? Jaký odstín? A jste s ní spokojené? :)


pondělí 10. března 2014

SUPER OBJEV - GLITROVÝ LAK NA NEHTY ESSENCE

Zdravím,

nedávno jsem si pořídila další lak na nehty do sbírky a jelikož mně hodně zaujal, rozhodla jsem se, že vám ho ukážu i na nehtech, i když jsem to popravdě původně neměla v plánu. Moje nehty ještě nejsou moc v pohodě, prostě 5 let nošení gelových nehtů se někde projevit musí, takže to prosím berte na vědomí než mi do komentářů napíšete něco ve smyslu "máš hnusný nehty" nebo tak :D 
Tento lak není v drogériích dlouho, myslím, že se jedná o jeden z produktů, který spadá do jarního updatu Essence, takže je to vlastně horká novinka. Odstínů těchto glitrových laků je víc, já si určitě ještě nějaký pořídím, nejvíc mě ale zaujal právě tenhle v odstínu 03 glitz & glam, který v sobě obsahuje maličkaté zelenozlaté třpytky a pak velké růžové. No a nehtech vypadá božsky, posuďte sami :)
Lak se mi lakoval výborně a navíc docela rychle zaschl, takže paráda. Na fotce mám dvě vrstvy. Co se týče výdrže, tak na tu si opravdu stěžovat nemůžu, takhle lak vypadá po 5 dnech nošení :) Samozřejmě ale používám podlak i nadlak (obojí od značky Four Seasons), takže nevím jak by to lak zvládl bez toho. Cenu si úplně přesně nepamatuju, ale bylo to kolem 50 kč. 

Jak se vám lak líbí?

pátek 7. března 2014

JARNÍ WISHLIST

Jedno na sebe musím prásknout...jestli mi něco chybí, tak je to skromnost. Vlastně neexistuje doba, kdy bych si něco nepřála. Co je ale fajn je to, že když něco doopravdy chci, dokážu si na to našetřit, třeba jako jsem si našetřila na zrcadlovku. Když se tedy podíváte na můj jarní wishlist, tak vidíte, že je toho na něm docela dost no :D Výhodou ale je, že mám v dubnu narozeniny takže část věcí bych mohla dostat jako dárky. Hlavním dárkem, který si moc přeju, je Ipad, který jsem jaksi zapomněla na wishlist umístit, tak mi to prosím promiňte :D Jestli ho ale dostanu je ve hvězdách, přeci jenom to není zrovna levná sranda...

1. Černý křivák - tohle je prostě klasika, která mi ale donedávna v šatníku chyběla. Ano, minulý týden jsem si ho konečně pořidila! Hodí se naprosto ke všemu (já osobně ho miluju ke Converskám, už se na to těším). Doma mám tedy ještě dva, jeden ve velbloudí a druhý v béžové barvě, ale ty přeci jenom nejsou tak univerzální jako tenhle.
2. Černé nízké Conversky - loni jsem si pořídila bílé nízké a byla to ta nejlepší koupě jakou jsem mohla učinit. Nic pohodlnějšího na nohy neexistuje (ani Vansky nejsou tak pohodlný, vážně ne). Letos si koupím černé a budu spokojená.
3. Sportovní boty do tělocvičny - jelikož chodím několikrát týdně cvičit a cvičím ve starých křuskách, už je opravdu načase si pořídit kvalitní sportovní boty. Asi nejvíc potřebná věc z celého wihlistu, už si nechci ničit nohy.
4. Sportovní oblečení - to souvisí s těmi botami, líbily by se mi černé dlouhé legíny a nějaké barevné tílko hodící se k botám.
5. Výrazný náhrdelník - co dodat, těch není nikdy dost a já se na ně tohle jaro obzvlášť těším.
6. Basic trička - nějaká jednoduchá trička mi v šatníku docela chybí, líbilo by se mi třeba nějaké šedivé, může být i s nápisem.
7. Laky na nehty - plánuju sestavit i kosmetický wishlist, ale laky na nehty jsem šoupla i sem. Jelikož se moje nehty snad trochu lepší, plánuju si rozšířit sbírku laků na nehty o nějaké jarní barvičky. :)
8. Lodičky - tímhle bodem si nejsem moc jistá ale strašně by se mi líbilo nosit lodičky i na běžné nošení. Musely by ale mít přijatelný podpatek....no nevím, strašně se mi to líbí k úzkým džínům ale asi to není nic pro mě.
9. Zajímavý top - věc, která mi v šatníku zoufale chybí. Mám ho plný letních topů a tak, ale nějaký pekný elegantnější třeba na párty prostě nemám. Moc hezký mají v Mohitu, takže si tam asi brzo pro nějaký skočím.
10. Skater sukně - ta na obrázku je naprosto boží ale já bych nepohrdla ani černou klasikou. Chtěla bych začít nosit sukně častěji, i když jich mám plno tak stále dávám přednost kalhotám....
11. Dobře padnoucí džíny - jedny v černé a jedny v klasické modré. Už žádné legíny, na jaře bych se ráda navrátila ke klasice.
12. Džínová bunda - jednu doma mám ale už docela dosluhuje, na jaro ale i na letní večery je to ta nejlepší věc, která se hodí ke všemu.
13. Sluneční brýle - je to záhada, ale většina se mi někam vytratila, takže opravdu nutně potřebuju nové. 

A co je vaše největší jarní přání? :) Příště si už dámě zase nějakou tu kosmetiku, slibuju! 

středa 5. března 2014

CO UVÍZLO V INSTAGRAMU...

Pokud mně sledujete na Instagramu, nebudou pro vás následující fotky asi nic nového, pokud ne, tak se se mnou můžete podívat jaký byl můj únor :)
hodně jsem koukala především na PPL, který mě ale docela zklamaly a to je mám zkouknutý zatím jen do 3. série, 4. mě ještě čeká // jedna z nejlepších snídaní, výborné cizrnové lívanečky s jogurtem a borůvkami // jaro je tady! // nová kosmetická taštička, kterou už jste ale na blogu viděli ;)
nakupuju jarní bundičky! Černý křívák bez kterého jsem už nemohla žít, a pak taky super jarní lehká parka :) // Deník Dity P., nejlepší kuchařka! // Celozrnné snídaňové bochánky s mandlemi, s kakaem to byla velká mňamka
Valentýnské čokoládové fondue // nehty už vypadají trochu lépe ale stále to není ono bohužel :( // udělala jsem si radost a pořídila jsem si první tvářenku od Macu, je skvělá! // jeden z víkendových obědů....

Tak to by bylo pro dnešek vše, tenhle týden by se tu měla objevit ještě jedna recenze a také nejspíš i jarní wishlist, mějte se krásně!

pondělí 3. března 2014

OBLÍBENCI ZA MĚSÍC ÚNOR

Únor utekl jako voda a to znamená jediné, jsou tu další oblíbenci :)
1. Crazy Rumors balzám na rty, příchuť Bubblegum - né že by tento balzám byl nějaký velký oblíbenec, to ne, každopádně jsem ho v únoru používala určitě nejvíc. Popravdě mě trochu zklamala parfemace, čekala jsem trochu věrohodnější žvejku :D Samotnej balzám ale špatnej není, to určitě né :)
2. Oční krém od Anatomicals - oční krémy jsem nikdy moc nepoužívala, nevím, přijdu si na ně ještě moc mladá :D Když jsem ale v německém Douglasu viděla tenhle krém ve slevě, neodolala jsem a hodila ho do košíku. Je to spíš takový lehčí gel, ale oční okolí moc hezky hydratuje a je neskutečně příjemný. Používám ho moc ráda.
3. Dvoufázový oční odličovač od Mixy - pokud můj blog čtete pravidelně, tak asi víte jak se mi stále nedaří najít perfektní odličovač na oči. Většinou jsou moc mastné, špatně odličují nebo mě štípou....každopádně tenhle odličovač se tomu perfektnímu dost přibližuje. Odličuje perfektně, nezanechává mastné oční okolí, cena je taky přívětivá. Každopádně po odlíčení mám takovou mlhu před očima a to mi přeci jenom trochu vadí. Zatím je to ale nejlepší odličovač, který jsem vyzkoušela.
4. Nehtová péče od Four Seasons - neboli moje nehtová záchrana. Musím říct, že nehtová oprava s hedvábím je vážně super věcička na zničené nehty jako mám já po gelových nehtech. Díky ní se už moje nehty snad pomalu ale jistě dostávají do formy. Co se týče vytvrzovače laků, tak ten mi taky moc vyhovuje, vyzkoušejte ho ;) Tato značka se dá sehnat většinou v lékárnách nebo po internetu.
5. Naked Urban Decay Basics paletka očních stínů - tuhle věcičku jsem v únoru prostě nedala z ruky. Dá se s ní nalíčit jak jemně, tak i výrazněji na večer. Stínů jsou nádherně pigmentované, nepráší, akorát jsem čekala, že vydrží i bez báze celý den. Já mám ale mastnější víčka, takže musím použít bázi, což mi ale vůbec nevadí. Brzy vám jí ukážu v samostatné recenzi, jen s ní chci nafotit i nějaké líčení, abyste ty krásné odstíny viděli i v akci :)
Tentokrát pro vás nemám tip na nějaký pěkný film, nýbrž tip na kuchařku :) V únoru jsem si konečně pořídila Deník Dity P. (moc jsem si ho přála už k Vánocům, byl ale všude beznadějně vyprodaný). Ditu P. naprosto zbožňuju, když běžel její pořad v televizi, tak jsem nemohla vynechat ani díl, mám jí děsně ráda. Kuchařka je plná nádherných fotek, všechny recepty jsou krásně popsané a ke každému receptu Dita i něco milého/vtipného napsala...hned jak ozkouším více receptů, tak se tady o této knize dočtete něco víc :) Jo a abych nezapomněla, mám jí i s věnováním!

Mějte fajn pondělí!

sobota 1. března 2014

NÁKUPY VE VÍDEŇSKÉM PRIMARKU

Slíbila jsem článek o vídeňském Primarku, takže je tady :) My s přítelem jsme ho navštívili minulou sobotu v G3 shopping centru, které leží trochu mimo Vídeň...nedávno ale otevřeli ve Vídni Primark ještě jeden, který se nachází v shopping centru Süd, což je údajně druhý největší obchodní centrum v Evropě :) G3 je ale dostupnější, takže jsme jeli tam.
Původní plán byl, že do Primarku dorazíme tak cca v 10 dopoledne abychom se vyhnuli největšímu odpolednímu návalu, což nám ale moc nevyšlo (dám vám jednu dobrou radu, nikdy stoprocentně nedůvěřujte navigaci a radši dejte na svoji orientaci a instinkt :D). No takže jsme tam nakonec dorazili ve 12 a lidí tam sice bylo dost, ale myslela jsem že jich tam bude ještě tak pětkrát víc. Celkově jsem tam strávila necelé 2 hodinky, ale musím říct, že jsem docela pospíchala, neměla jsem v plánu tam být celé odpoledne i když by to určitě šlo, to nepopíram :D
Oblečení jsem si nezkoušela (na kabinky byly docela dlouhé fronty, ale šlo to docela rychle co jsem tak koukala) a na pokladny jsme kupodivu nečekali vůbec, měli jsme štěstí že tam zrovna nikdo nebyl ;) Co se týče samotného oblečení, tak je to opravdu ráj pro maniaky jako jsem já, do tašky jsem házela všechno co mně zaujalo, než jsem šla k pokladnám tak jsem to ale trochu protřídila, přeci jenom jsem tam nechtěla nechat majlant. Ceny jsou tam taky super, i když najdou se tam i věci které jsou stejně drahé jako všude jinde (třeba šaty za 20 euro se mi líbily, ale dávat tolik se mi nechtělo). Uvidíme taky, jak dlouho to oblečení vydrží, doufám, že se mi hned po měsíci nerozpadne :D

Teď už se pojďte podívat co jsem si pořídila :) Ceny k jednotlivým kouskům psát nebudu, už si je totiž nepamatuju...celkově ale všechno stálo cca 70 euro :)
 Tyhle květinové kecky jsem tam nemohla nechat, zpětně mě docela štve, že jsem si jich nevzala víc, měli tam spoustu vzorů :)
 Parka do deště, pro kterou jsem si tam šla dodatečně, celou dobu jsem na ní myslela až jsem si tam pro ní prostě musela skočit. Je opravdu slaboučká a vejde se do kapsy, na jarní a letní deštík ideální :)
 Skater sukně, u tý si cenu pamatuju - stále jenom 2 eura :D
 Vzorované zajímavé tričko, se mi zalíbilo hned jak jsem ho uviděla.
 Coca Cola tričko, mi přijde naprosto super, úplně ho vidím s džínama a bílýma Converskama ;)
 Černou blůzu pasuju na jeden z nejlepších úlovků, za 3 eura.
 Skater šaty, které jsou mi trochu větší, budu si k nim muset koupit nějaký tenký černý pásek :)
 Výběr pyžámek byl opravdu velký, nevěděla jsem jaký vzít dřív, tak jsem prostě jedno čapla a šla :D
 Velkou kosmetickou taštičku na cesty jsem potřebovala, tahle mě zaujala hned :)
 Roztomilé ponožky jsou nutnost :)
Spodního prádla tam bylo opravdu požehnaně (stejně jako řvoucích muslimek, na to se připravte pokud se tam vydáte). 
Bižuterie jsem si chtěla vzít víc ale nějak jsem na to pak pozapomněla, ale mám alespoň tyhle dva náhrdelníky :)
Tahle podprsenka už není z Primarku ale z Tally Weijl, za pouhé 2 eura a je úplně maximálně pohodlná :)

Navštívili jste někdy vídeňský Primark? Jak se vám tam líbilo a co říkáte na kvalitu oblečení? :)