sobota 28. září 2013

RECENZE: EOS BALZÁM NA RTY

Krásnou sobotu přeju!

Dnes se podíváme na zoubek jednomu velice profláklému balzámu na rty :) Jedná se o balzám značky EOS, který už jsem dlouhou dobu chtěla vyzkoušet a taky jsem si ho před nedávnem objednala u Plum na eshopu. Sehnat se ale dá ale i na jíných českých eshopech nebo i na Aukru.


Balzámek má strašně moc roztomilé balení, vypadá jako vajíčko což se mi prostě hrozně líbí. Vypadá to dobře, zajímavě, neproflákle...už se mi pár lídí i zeptalo čim že si to tu pusu mažu :D Obal je jakoby pogumovaný což se může jevit jako výhoda ale pokud ho budete nosit v kabelce jako já, tak se vám poškrábe. Já už na něm pár škrábanců mám, asi od klíčů nejspíš. 

Co se týče účinků balzámů, tak je to takový normální příjemný balzámek, na takové to přetíraní během dne. Myslím, že pokud máte hodně rozpraskané rty, vzala bych do ruky radši Carmex než toto. Eos vám bude rty hydratovat a udržovat je hebké a vláčné, ale neuzdraví vám je. Dobrý je taky například jako podklad pro nějakou sušší dlohotrvající rtěnku. Co je taky super je to, že balzám je 100% přírodní :)


Na trhu je nepřeberné množství příchutí těchto balzámků, já konkrétně jsem si vybrala příchuť Summer Fruit, která moc příjemně voní a vyhovuje mi. Cítím z ní trochu broskve a ještě nějaké jiné tropické ovoce k tomu. Určitě to není můj poslední balzámek této značky, zálusk mám třeba ještě na přichuť citronu, tedy na žluté vajíčko :)

Jak už jsem psala výše, koupit můžete na eBay, Aukru, nějaký českých eshopech nebo třeba na prázdninách v Americe :D Velkou výhodou je, že za oceánem vás balzám vyjde na nějakých 50 korun co jsem tak četla, zatímco u nás za něj dáte 100-150 korun....

Já osobně vám ho mohu doporučit, žádný extra ultra mega zázrak to není, ale já jsem si ho opravdu zamilovala a pusu si teď nemažu ničím jiným :) Za chvíli totiž přijde období zima aneb věčně rozpraskaná pusa a to se budu mazat asi už jen Carmexem :)

Máte s tímto balzámkem nějakou zkušenost? Pochlubte se :)

úterý 24. září 2013

TAG - 25 RANDOM FACTS ABOUT ME

1. Mám panický strach z klaunů. Na světě není nic děsivějšího.

2. Jsem astmatička a alergička. Alergická jsem snad na všechno na co si vzpomenete.

3. Jsem velký milovník Vánoc a všeho s Vánoci spojeného ♥


4. Měla bych nosit brýle ale nosím je jen když mě nikdo nevidí....připadám si v nich divně. Naštěstí mám jen slabé dioptrie.

5. Miluju vůni knih.

6. Nemám ráda děti. Tedy většinu dětí. Hlavně ty co vřískaj v trolejbusu, divně koukaj a pletou se pod nohy :D

7. Jsem líná. Nejradši ze všeho sedím zachumlaná v dece, s čajíčkem v ruce a koukám na filmy.

8. Nikdo z mého okolí neví, že mám blog. Kromě přítele.

9. V 9. třídě jsem měla účes alá Jarda Jágr zamlada a myslela jsem si, že mi to děsně sluší.


10. Hrozně ráda jím věci, kteří ostatní nejí. Například houby, játra nebo koprovku - mňamky :)

11. Mám 4 tetování.

12. Už dva roky bydlím s přítelem.

13. Ráda řídim. Ale jen když jsem v autě sama.

14. Kdybych si mohla vybrat povolání, které by mě bavilo ze všech nejvíc, byla by to stoprocentně letuška.

15. Ve druháku na gymplu jsem málem propadla. Měla jsem tenkrát velký štěstí, že se to nestalo.

16. Téměř 7 let jsem měla piercing v obočí...teďka tam mam jen velkou díru.

17. Strašně bych chtěla umět chodit na podpatcích, bohužel mě z nich tak bolej nohy, že to prostě dýl jak dvě hodiny nevydržim.


18. Stydim se mluvit cizím jazykem.

19. Mám asi 50 rtěnek. A chci jich víc. O hodně víc.


20. Ačkoliv nenávidím vstávání, mám ráda rána, kdy je ještě všude ticho a teprve svítá...

21. Za ideály mužské krásy považuju Johnnyho Deppa, Gerarda Butlera a Jamese Franca.


22. Zbožňuju Pána Prstenů.

23. Strašně jsem se těšila až dokončim školu. Teď když je to všechno za mnou, tak zjišťuju, že se mi po ní vlastně trochu stejská...a nechce se mi do práce.

24. Jsem strašnej trémista a proto budu číst na promoci slib absolventa :D

25. Strašně ráda piju klasickou colu a tu vanilkovou ještě radši.

neděle 22. září 2013

PODZIMNÍ PŘÁNÍ....

Jestli mě něco doopravdy hodně baví, je to sestavování wishlistů :D Dneska pro vás tedy mám jeden takový krásný podzimní přací seznam...i když některé věci jsou spíš už na zimu, stejně jsem je do seznamu zařadila protože pak budu dělat až Vánoční wishlist, zimní se konat nebude.

Takže co že si to na ten nadcházející podzim nusím "nutně" pořídit?

Boyfriend džíny - nevíte sakra kde sehnat nějaký pěkný? :D Já jsem je snad viděla jen v New Yorkeru a tam byly na můj vkus až moc roztrhaný...sice vlastně vůbec nevím jestli by mi takový střih slušel, chtěla bych je ale moc :) 

Černé legíny - klasika. Potřebuju jedny pevný, černý, teplejší (možná by se mi líbili i šedivý, když tak nad tím přemýšlím)...

Dekorativka - nový matný rtěnky Kate by Rimmel konečně zaplať pán Bůh dorazily i k nám, takže moje peněženka zase zapláče. Na matný rty - vlastně cokoliv matnýho - já slyším :) Pak ještě paletka od Sleek...zálusk nemám přímo na tu na obrázku, ale na takovou podzimní matnou, myslím, že V2 se jmenuje :D Pak se mi taky líbí ta nová z kolekce Vintage Romance, tak uvidíme, kterou si nakonec vyberu.

Šperky - tak tady je to jasný. Potřebuju nějaký černý šperky k šatům na promoci. Z eBay už asi objednat nestíham, takže budu muset asi koupit něco nechutně předraženýho normálně v krámu :( Pak by se mi taky líbil prstýnek nebo náhrdelník s nápisem "Love", po tom se mrknu na eBay.

Maxi sukně - ano vidíte dobře. Potřebuju tmavě modrou maxisukni v září. Letos mě totiž ještě čeká dovolená u moře a ráda bych si tento kousek ještě na dovču pořídila. Nic jinýho letního už kupovat nebudu, o prázdninách jsem si toho nakoupila až až.

Zrcadlovka - tu si budem pořizovat příští měsíc. Ani ne tak kvůli blogu (i když samozřejmě jsem ráda, že se tu budou objevovat kvalitnější fotky, lepší detaily a tak...) spíš chcem ale s přítelem mít hezký fotky z dovolených a tak, prostě kvalitní foták se nám bude hodit.

Zimní bunda/parka - jednu krásnou zimní parku mám vyhlídlou na eBay, čekám jen až budu mít peníze a taky až někdo ukáže reálný fotky. Jestli bude pěkná tak nastane rozhodování jestli koupím černou nebo zelenou. Černou bundu nemam žádnou, zelenou parku mam na podzim...jenže zase se mi ta zelená líbí víc...ach jo :D

Svetr se sobem - to už je tak trochu zimní záležitost. Toužím po něm už několik sezón a né a né najít ten pravej...kdybyste někde nějakej viděly, tak víte co máte dělat - okamžitě nahlásit! :D

Černý jednoduchý kozačky - všechny zimní boty mam na podpatku nebo na klínku...a jelikož mě z nich za hodinu začnou bolet nohy, potřebuju nějaký pohodlný zimní boty na chození po městě. Ideálně černý vysoký kozačky bez přesek a zdobení. Snad je najdu.

Sukně na zimu - v zimě nosím sukně moc ráda a mám asi jen dvě nebo tři, takže by se mi líbila nějaká nová. Zatím se po ní nijak pídit nebudu, ale nějakou bych si do konce roku fakt ráda pořídila. Každopádně ale musí bejt přiléhavá, zjistila jsem, že áčkový sukně mi bohužel vůbec nesluší :(

Tak to je ode mě pro dnešek vše. Příště se ozvu buď s nějakou kosmetikou nebo s tagem, uvidíme :) Budu ráda, když mi v komentářích dáte vědět, co si na podzim plánujete pořídit vy, mějte se! ♥

čtvrtek 19. září 2013

RECENZE: TVÁŘENKA BOURJOIS

Hezký den!

Dnes si zase dáme jednu recenzi. Tentokrát na zapečenou tvářenku od firmy Bourjois v odstínu číslo 03 Brun Cuivré. Už dlouho jsem vyhlížela nějakou pěknou tvářenku, nejdřív jsem si chtěla pořídit tu od MAC, pak se mi ale za ní nechtělo dávat tolik peněz :D a tak jsem si nakonec vybrala tu od Bourjois (stejně ale na tu MAC jednou dojde, sním o ní tajně dál :D). Bourjois tvářenka se mi už svou cenou líbila více. Samozřejmě jsem si i našla nějaké recenze a hodnocená byla docela dobře (ona to vlastně je taková legenda mezi tvářenkami), takže jsem jí prubla a vůbec toho nelituju, možná že si i někdy pořídím nějaké další odstíny, je opravdu z čeho vybírat, moc se mi líbí třeba odstín Rose D´Or, mrkněte na něj, krásná růžová barvička :)



Jelikož jsem si tvářenku objednávala v létě, tak jsem zvolila tmavší odstín dohněda, který může trochu vzdáleně připomínat bronzer. Tenhle odstín obsahuje i stříbrné minitřpytečky, které na tváři vytvoří lesklý, třpytivý efekt skoro jak od rozjasňovače. S tím odstínem jsem opravdu hodně spokojená, na léto je pro mě naprosto ideální....v zimě používám zase spíš takové ty růžovoučké nebo cihlové odstíny :)

Co se týče balení, tak to je opravdu maličké, ale obsahuje jak zrcátko tak i štěteček, který teda doma nepoužívám, pokud si chci ale tváře upravit během dne, tak je docela dobře použitelný, žádný úplný kartáč to zase není, nemusíte se bát :D To balení je opravdu super skladné, naprosto ideální na nošení po kabelkách, jo to balení se mi líbí hodně. 


Malý problémek nastává při nanášení tvářenky. Jelikož se totiž jedná o zapečenou tvářenku, je pevně slisovaná, tak jde trochu hůře nanášet, není to ale nic hrozného, prostě jen musíte tváře přejet několikrát aby byla tvářenka pěkně vidět. Je to ale furt lepší než takové ty prášící tvářenky, které naberete a nejenom, že je máte všude kolem vás ale i z vás hned při první přetření udělají Marfušu :D Líbí se mi, že u této tvářenky si můžete snadno regulovat intenzitu, navíc podle mě musí vydržet snad navěky :D Je jí 2,5 gramu a zatím vůbec neubývá :)


Jediné co mi vlastně na téhle jinak perfektní tvářence vadí je její vůně. Mě prostě absolutně ani trochu nevoní. Víte totiž jak voní? Jako šminky, které měla moje babička :D Prostě taková ta stařecká vůně no, nevím jak to popsat :D Každopádně mám tuhle tvářenku spojenou i s mojí chemikářkou z gymplu, na jedné hodině nám vyprávěla o tom jak je značka Bourjois úžasná :D Jo, to byly časy :D

Ještě jsem zapomněla dodat, že tvářenka má hodně slušnou výdrž, i když já si jí většinou během dne upravuju, ale to dělám skoro se všemi a se vším, mám totiž mastnější pleť takže bohužel musím :)

Tvářenku můžete pořídit na parfums.cz, kde mají velké množství odstínů :) Na stránkách stojí 209 kč.

No a originální otázka na závěr - máte s těmito tvářenkami nějakou zkušenost a já vám popřípadě vyhovují? :)

pondělí 16. září 2013

JÍDLO!!!

...dnes pro vám mám pár fotek obědů a večeří posledních dní :) Předem se omlouvám všem, kteří dostanou po přečtení (nebo teda spíš zhlédnutí fotek) na něco chuť a půjdou slídit do ledničky :D Pokud by vás zajímal recept na některé z jídel, napište mi do komentářů :)

Ještě bych vám chtěla poděkovat za moc hezké komentáře, které mi píšete...díky nim a především vám mě to blogování stále moc a moc baví a doufám, že ještě dlouho bavit bude:)*

 Jsem velký milovník sýrů a hermelín je jeden z mých úplně nejoblíbenějších :) Šoupla jsem ho do trouby, nakrájela k němu tmavou bagetku a cherry rajčátka a výborná večeře byla na světě...doporučuju!

 Kuřecí na hořčici a domácí bramborové tolárky (jak jinak je nazvat sakra?! :D

 A teď jeden tip na zdravou chuťovku k televizi...zeleninové tyčinky s dipem (tvaroh, česnek, bylinky...mňamka!)

 Zapečené kotletky s brambory, jarní cibulkou, smetanou a sýrem ♥

Něco pro milovníky cukety :D Nevěděla jsem už co s ní a tak jsem jí spolu s hermelínem a kořením šoupla do trouby a bylo to výborný. 

Pro dnešek vše, příště toho bude víc...škoda, že 80 procent jídel zapomínam vyfotit :D Mějte fajn pondělí :)

sobota 14. září 2013

SKVĚLÁ RTĚNKA ZA PÁR KORUN

Určitě jste zaregistrovali, že v září proběhl jako každý rok podzimní update produktů firmy Essence a tak se k nám do drogérií dostalo i pár novinek. Mě osobně nejvíce zaujali dlouhotrvající rtěnky, jelikož jsem na rtěnky ujetá a nejradši bych vlastnila všechny odstíny od všech značek :D No každopádně jsem zašla do Rosmanna omrknout novinky, a při té příležitosti jsem i jeden odstín hodila do košíku. A můžu vám říct, že jsem rozhodně neudělala chybu, s klidným srdcem můžu říct, že za nějakých 60 korun dostane supr rtěnku :)


Já jsem si po pečlivém uvážení nakonec vzala odstín č. 9 - Wear Berries!, který je fakt nádherný. Jedná se o růžovofialovou barvičku (spíše do fialova), která má dle mého studenější podtón. Docela jsem se bála jak mi bude slušet, ale k tmavým vlasům docela dobře sedí, bych řekla :) Navíc bude ideální na podzim a především pak na zimu. Každopádně mě zaujal ještě odstín myslím Coral Calling, pro který se s největší pravděpodobností asi vrátím :D


Moc se mi líbí i obal, který je minimalistický, černý, matný...nemám v podstatě co vytknout, černé obaly rtěnek se mi moc líbí. Teď už něco k vlastnostem rtěnky...takhle: i když je podle výrobce rtěnka dlouhotrvající, tak tomu ve skutečnosti tak není. Zato se vám do rukou dostane krásně krémová a hydratační rtěnka, která vám rty rozhodně nevysuší, jak to většinou dlouhotrvající rtěnky mají ve zvyku. Pokud nebudete ale moc pít a jíst, nějaký ten čas vám na rtech vydrží. Přetírat během dne ale prostě musíte. Mě osobně to ale vůbec nevadí. Mám tyhle hydratační rtěnky ráda, mám totiž problém se suššími rty a nesnáším když rtěnka zalézá do vrásek a zvýrazňuje každou nedokonalost na puse.


Cenou si nejsem jistá - buď to bylo 60 nebo 65 korun :) 


Odstín se mi myslím povedlo zachytit docela věrohodně, prostě krásná barvička na podzim a zimu, nemyslíte?

Tady si ještě můžete prohlédnout všechny krásné odstíny...jo, tohle se Essence povedlo!

Do komentářů mi můžete napsat jestli už jste tuhle rtěnku zkoušely, jsem zvědavá na vaše názory :) Já jsem s ní opravdu spokojená, příjemně mě překvapila :) Až si koupím nějaký ten další odstín/y :D určitě se vám pochlubím. To je ode mě pro dnešek vše, mějte fajn víkend! :)

pondělí 9. září 2013

ZVÍŘÁTKA A JÁ :)

Zdravím,

dnes si dáme trochu netradiční článek....ukážu vám pár fotek, které jsem nafotila v neděli, kdy jsme byli s přítelem v naší plzeňské zoo :) Museli jsme totiž nějak využít zřejmě poslední letošní letní den...venku to už bohužel nevypadá, že by se nám léto chtělo alespoň na chvilku vrátit...no, podzim mám taky moc ráda, takže určitě nesmutním. Když nad tím ale tak přemýšlím, tak mám ráda vlastně každé roční období, ale každé mě baví jen chvilku :D Takže mě ten podzim bude stejně za chvilku štvát, to se můžete vsadit :D No ale to jaksi odbočuji....každopádně přítel vyfotil i mě a tak jsem se rozhodla, že vám ukážu i můj zoo outfit, i když to nemám zrovna moc ve zvyku :) 

Hlavně mi pak dejte do komentářů vědět, jestli jsme někdy byli v plzeňské zoo a jak se vám tam líbilo a taky jak se vám líbí můj vohoz :D



 Pásovec :)


 Jestlipak, milé děti víte, co ty dvě želvičky dělají? :D

 Výborná mandarinko-melounová ledová tříšť :)



 Fotka sice né moc kvalitní, foceno z velké dálky, ale ten medvídkův výraz, no ňuňu :D


Tak a teď už tedy ten můj slavný outfit. Vzala jsem si šaty z HMka, bundičku z eBay, tašku z výstavy Marylin Monroe v Praze, boty jsou od vienamců, hodinky a brýle taktéž z eBay a náramek jsem si přivezla z nějaké dovči :)


Krásné úterý přeji :)



neděle 8. září 2013

OBLÍBENCI MĚSÍCE SRPNA


1. Tělové mléko do sprchy Nivea - i když jsem se už konečně naučila po každej sprše namazat krémem, tak jsem si stejně řekla, že tuhle novinku musím vyzkoušet. Řeknu vám ,že pokud se sprchujete ve spěchu a nemáte čas se normálně namazat, tak tohle bude přesně pro vás. Opravdu to moc hezky hydratuje....nevím teda jak v zimě, kdy jsme všechny pěkně vysušený :D, to možná ta hydratace stačit nebude....každopádně na léto supr pomocník :) Já mám tuhle bílou verzi na normální ple, přišlo mi že voní trochu příjemnějc než modrá verze :)

2. šampon a kondicionér Garnier Fructis Oil Repair - tenhle šampón s balzámem momentálně používám, a přijde mi, že je to takový lepší drogérkový průměr. Šampon je taková klasika, co suprově pění a vlasy dobře umyje...nebudu se moc rozepisovat, chystám článek :) S balzámem jsem taky vcelku spokojená, krásně ovocně provoní vlasy....

3. Tvářenka  Maybelline Colorama - tvářenku jsem už opravdu hodně dlouho potřebovala a tak jsem v drogerii sáhla po téhle. Opět si myslím ,že je to spíš takový střed, žádná hrůza ale ani žádná sláva. Tvářenka docela dost práší a po chvíli se začne vytrácet....stejně jí ale používám často, strašně se mi totiž líbí odstín (číslo 101). Krásná broskvová barvička, která vytvoří jen takovou zdravě vypadající barvu na tvářích :)

4. Eos balzám na rty - tento balzámek jsem si koupila u Plum na eshopu protože jsem po něm toužila už opravdu dlouho. Není to sice nic co by vám zachránilo popraskané rty (na to je lepší Carmex) ale asi to dělá ten roztomilej obal nebo nevim ale já si s ním mažu pusu asi 10 krát do hodiny D Furt si s nim hraju a mažu se :D Mám příchuť Summerfruit a opět bude detailnější recenze, ale můžu vám říct, že tenhle balzámek chci ve všech příchutích :)

5. Korektor Catrice Camouflage - výbornej korektor! Nepoužívám ho sice na kruhy pod očima, na to mám jiný favority, ale na co je úžasnej tak to jsou červený flíčky a místa kolem na nosu. Zakamufluje je opravdu dokonale. Pokud máte s flíčky stejný problém jak já, vyzkoušejte ho, neměli byste litovat :)

Co se týče doplňků, tak u mě jednoznačně vedly tyhle hodinky, který jsem pořídila na eBay asi za 60 korun :)

A ještě vám dám jeden tip na gumičky alá šňůra od telefonu, který jsou opravdu super. Nelámou vůbec vlasy a vypadaj v nich moc pěkně....já jsem jich koupila 10 na eBay asi za dolar, ale viděla jsem je i u vietnamců za pár korun :)

Co jste si v srpnu oblíbily vy?

čtvrtek 5. září 2013

SRPNOVÝ INSTAGRAM

Hezký večer,

vím, že většina čtenářek nemá rádo když se blogerka omlouvá za svou blogovou nečinnost, pro tentokrát mi to ale musíte odpustit....musela jsem si vyřídit poslední zbývající rest ve škole a tím byly státnice..a jelikož je mám úspěšně za sebou (uuufff :D) tak už se tu bude něco dít častějš, slibuju! :)

Dnes vám ukážu jen pár fotek z instagramu, moc jich tentokrát není, většinu času jsem bohužel trávila učením...ale vyplatilo se naštěstí :)

nádherná modrá na nehtech, líbí se vám? / nejčastější snídaně - jáhlová kaše / po x letech na Pražském hradě / výstava Marylin Monroe byla prostě úžasná, ty její šaty a boty!

povinné foto aneb "vyfoť si svůj Starbucks kelímek" :D / Pringles jsou absolutně nejlepší brambůrky ♥ / pizza šneci :) / tak takhle jsem vyplňovala přestávky mezi učením :)

víkendová dietka :D / tenhle cider je moc dobrej, sice trochu sladší ale to mě rozhodně nevadí :D

Pro dnešek vše, mějte se krásně :)