pondělí 27. května 2013

KOSMETICKÝ WISHLIST ANEB CO SI KOUPÍM AŤ SE DĚJE CO SE DĚJE :)

Ahoj!

Nevím jak vy, ale já si wishlisty dělám hrozně ráda, mám pak všechny věci, co si chci koupit pěkně pohromadě a nekupuju si už nic bokem (trochu kecám no :D)...
Takže k věci....vytvořila jsem si tento wishlist na kterém jsou spíš samé dražší věcičky, které jsem ale odhodlaná si koupit :) Musím ale přestat utrácet za oblečení, za které utratim většinou tak 90% peněz :D Neříkám, že si všechno z kosmetického wishlistu pořídím do měsíce (takovej boháč nejsem) do konce léta by to snad ale šlo, musím se přeci taky trochu rozmazlovat ne? :)

Mac rtěnka - už pomaluju ale jistě vybírám odstín, Mac rtěnka bude snad jedna z prvních věcí které si splním :) Četla jsem o nich, že jsou kvalitní, tak snad mě nezklame ;)

Linky od L´oreal - tady nevím, buď si pořídím tyhle nové se štětečkem, co jsou na obrázku a nebo vychvalovanou tužku Silkissime, uvidíme ;) Každopádně linky používám skoro každý den a hrozně ráda zkouším nové....

Chubby stick od Clinique - tady si nejsem ještě úplně jistá, možná sáhnu po nějaké levnější verzi třeba od Revlonu (napodobeniny Chubbíků mají dorazit i do drogérek - přijde s nimi značka Catrice). Každopádně po Chubby sticku toužím už straaašně dlouho a i když to je předražená sranda tak já ho asi potřebuju :D

Čistič štětců - tady je obrázek čistě informativní, opravdu nepotřebuju čistič štětců od MUFE. Spíš objednám nějaký z ebay, nechce se mi za něj moc utrácet ale potřebuju ho jako sůl :)

Tvářenka Mac - další věc, kterou si hodlám splnit co nejdříve :) Nejsem sice moc tvářenkový typ, ale po nějaké pěkné tmavší tvářence toužím už dlouho a Mac tvářenky se mi líbí opravdu hodně, takže do ní pudu!

Bronzer - další informativní obrázek, bronzer od Nars si asi nekoupím...já vlastně zatím moc nevím, jaký brozer si koupím...Nevíte o nějakém dobrém, který by stál za to si ho koupit? Bronzer je pro mě na léto nutnost :)

Clinique hydratační gel pro smíšenou a mastnou pleť - tuhle věc nutně potřebuju na léto, kdy mě opravdu dost trápí mastná pleť :( Opět trochu drahá sranda, ale jsem rozhodnutá si jí koupit (až našetřím samozřejmě :D)

CHI silk infusion - klasika, můj oblibenec, který mi už došel takže potřebuju nové balení....kdyby vás zajímala moje recenze, velké srovnání olejíčků na vlasy najdete TADY

Šampon a maska na vlasy L´oreal Intense Repair - tohle bude na léto, kdy mám vlasy většinou jak slámu, výborná věc! Navíc už mi dochází moje oblíbená Gestil Wonder maska (recenze ZDE) takže je čas vyzkoušet něco novýho :)

Chanel rtěnka - trochu můj sen už od mala přiznávam (no dobře, tak někdy od 13ti, kdy jsem se začala trochu zajímat o svůj vzhled :D)...Nejsem si jistá jestli si jí koupím, ale toužím po ní opravdu dost...určitě bych ale sáhla po nějakém neutrálnějším odstínu, když už takovou drahou rtěnku, tak ať jí alespoň unosím :)

Po čem prahnete vy? ♥



čtvrtek 23. května 2013

LÉK NA VŠECHNO: KOKOSOVÝ OLEJ

Ahoj!

Dnes si dáme slibovaný článek o kokosovém oleji ;) Musím říct, že tahle věc mě zajímala už když se začala prvně objevovovat na blozích, kokos miluju naprosto na všem a v jakékoliv podobě ;)

Oficiální popis za studena lisovaného kokosového oleje:

100% panenský kokosový olej lahodné chuti i vůně, který nezatěžuje trávení. Pomáhá eliminovat kvasinky, bakterie a viry. Stabilizuje LDL cholesterol. Skvělý pomocník pro krásné a zdravé vlasy i pokožku. Pravidelné užívání je prevencí proti tvorbě rakoviny. Obsahuje mastné kyseliny a nasycené tuky. Odolává vysokým teplotám.


Nejlepší na kokosáku je jednoznačně vůně. Není to žádná umělotina, ucítíte přesně tu vůni pravého kokosu (prostě když rozpůlíte - spíš rozseknete - kokosový ořech a přičichnete, ucítíte přesně tuhle čistou, pravou kokosovou vůni) Když mi přišel, první tejden jsem nedělala prakticky nic jinýho, než že jsem k němu furt čuchala :D Tak vůně je závislost ;)

A k čemu vlastně můžete tento kokosový zázrak využít??

  • jako vlasový zábal - takhle ho používám nejčastěji, když vím že si budu mít vlasy, nanesu olej tak od půlky vlasů dolů a nechám ho tam co nejdéle (vetšinou to déle jak hodinku nevydržím, nevypadá to zrovna vábně :D), pak vlasy normálně ve sprše umeju šamponem ;)
  • místo vlasového olejíčku do konečků -> má prakticky stejnej účinek a ještě vám nádherně provoní vlasy ;)
  • na odličování - odlíčovat jsem se s ním taky zkoušela, jde to fakt dobře ;) Já ale přesto zůstanu u micelárky, přeci jenom je to na mě moc mastné
  • místo tělové mléka - opravdu vám doporučuji se s ním namazat (nejlepší je mazat na ještě vlhkou kůži po sprše), pokožku dobře promastí, provoní, zhydratuje ;)
  • na jídlo - zkoušela jsem na něm dělat palačinky a lívanečky a můžu vám to vřele doporučit! Dostanou zase trochu jinou chuť než na kterou jste zvyklé ;)
  • na masáže - k tomu snad není potřeba nic dodávat ;)
Samozřejmě se dá olej použít ještě na x dalších věcí, já ho používám jen zatím na těchto 6 ;) Četla jsem také něco o bělení zubů či použití místo lubrikantu (chichi :D) stačí jen projet internet :)



Co je na něm opravdu zajímavé, je konzistence. Za normálních okolností je tuhý, když ho ale naberete, tak vám v ruce začne okamžitě tát. Zhruba při 24 stupních se stává tekutým ;)


Koupit ho můžete např. ZDE za 175 kč, 250 ml.

Doufám, že vám dnešní recenze k něčemu byla a že si třeba kokosáka taky pořídíte, je to opravdu super věc  ;)

Já samozřejmě velice děkuji zastoupení auroville.cz za poskytnutí kokosového oleje k recenzi :)

pondělí 20. května 2013

SNÍDÁM, SNÍDÁŠ, SNÍDÁME...III.

Přínáším fotky snídaní posledních dnů ;) Kašičky a müsli opět převládají... ale potřebuju vymyslet něco novýho už...jsem toho už trochu přejezená ;) Co si dáváte k snídani vy? Musíte mě nutně inspirovat ;) 

 Jedna z víkendových snídaní, kdy mám přeci jenom trochu víc času ;) Jsou to cizrnové lívanečky posypané skořicovým cukrem.

Jedna klasika v podobě jáhlové kaše s kokosem a kostičkou hořké čokolády.

 Müsli s mlékem a kiwi

Poslední dobou jsem si oblíbila spojení burákového másla a banánu, tady třeba na celozrnné housce ...ale ještě lepší je tato kombinace na opečeném toustu, mňam!

Jedna bonusová fotka z Instagramu - kakajíčko s domácí, vlastnoručně upečenou bábovkou => takovou snídani já taky moc ráda ;)

pátek 17. května 2013

REGENERAČNÍ KRÉM NA RUCE GARNIER

Dnes vám ukážu regenerační krém na ruce od Garnier, který jsem používala hlavně v zimě a byla jsem s nim spokojená ;) Sice už mi dochází, ale nový zatím kupovat nebudu, mám tu další dva krémy na vyzkoušení a navíc se tento krém svou hutností a mastností hodí spíš na zimu na vysušené ruce ;)


 Krém má za úkol intenzivně pečovat o suché a popraskané ruce. Obsahuje bambucké máslo, které regeneruje suchou pokožku, redukuje popraskanou kůži a snižuje pnutí kůže. Dále obsahuje L-Bifidus což je složka, která zabraňuje snížení úrovně hydratace. Na obalu dále píšou, že hydratace je tak vysoká, že krém odolá dokonce prvnímu umytí rukou (tím bych sice tak jistá nebyla, no ale budiž) :D


Jak jsem již psala, tento krém je ideálnější na zimu, je hutnější a ruce doopravdy zhydratuje. Mám sice chvilku pocit mastných rukou, ale myslím že v zimě to není na škodu, za chvíli navíc není po mastnotě ani památky ;) Pro ty z vás, které máte suché ruce i v létě, tak by to mohla být dobrá volba. Co se týče vůně tak je moc hezká, ale taková těžko popisující se :D Je taková krémová s kapkou něčeho zvláštního...zřejmě to bude to bambucké máslo ;)

V této řadě krémů Intensive 7days je více variant krémů...například i ochranný nebo vyživující krém. Vybrat si tak můžete přesně variantu kterou vaše ruce potřebují :)


složení krému ;)


Cena krému se pohybuje okolo 70 korun. Co říct na závěr....já jsem s tímto krémem byla v zimě hodně spokojená a můžu vám ho s klidem určitě doporučit ;) Zajímalo by mě jestli s ním mátě taky nějaké zkušenosti, podělte se o ně se mnou v komentářích :)

P.S. - omlouvám se za velikost písma, za boha mi nejde zvětšit!! 

středa 15. května 2013

THE BEAUTY BLOGGER TAG

Už dlouho tu nebyl žádný tag....tak si dneska jeden dáme ;) Třeba se o mě dozvíte zase něco novýho ;) Otázky jsem si vypůjčila z blogu Černé Moory, nikoho dál označovat nebudu, komu se budou otázky líbit, nechť na ně taky odpoví a pak mi nezapomene hodit odkaz na článek do komentářů :D

zdroj: favim.com

1. Jsou tvé vlasy od přírody rovné nebo vlnité?

No jsou vlnité a dost nepoddajné :( Vlastně nejsou ani kudrnaté ani rovné ale něco mezi tim, což se mi teda moc nelíbí :D Jinak jsem s nima ale spokojená ;)


2. Barvíš si vlasy a jak často chodíš ke kadeřníkovi?

Vlasy si barvim, protože musim :D Moje vlastní barva je taková nic moc, taková světle hnědá, docela nevýrazná....takže si vlasy barvim na tmavěhnědo. Momentálně mám ale ombré ;) A ke kadeřníkovi chodim hodně málo....a nechávám si většinou jen zastřihnout konečky ;)


3. Nosíš ten samý účes každý den nebo si s vlasy vyhraješ?

No jak kdy. Někdy mám náladu na experimenty, jindy zase hodim vlasy do drdolu a nic složitýho nevymýšlím ;)


4. Lakuješ si nehty na nohou jen v létě nebo i v zimě?

No v létě určitě, v zimě taky ale většinou ty nehty nevypadaj tak hezky :D


5. Jak dlouho ti ráno trvá než se nalíčíš?

Tak 15-20 minut, ale jsem schopná se nalíčit i za 5 když nestíham (což je mimochodem velice často) :D


6. Líčíš první oči nebo používáš makeup?

První si maluju tvář, pak oči a pak rty, přijde mi to tak nejlepší a vlastně ani nechápu jak může někdo začínat očima....


7. Sbíráš makeup, nebo kupuješ jen to, co potřebuješ?

Dřív jsem kupovala jen to co potřebuju, ale od tý doby co mam blog se mi to moc nedaří :D


8. Jak často nosíš umělé řasy?

Vůbec. Svoje řasy mám docela hezký takže jsem umělý řasy zatím nepotřebovala. Docela ale přemýšlím o tom že si nechám na léto řasy prodloužit, tak uvidíme ;)


9. Líčíš se každý den?

Líčím, bez makeupu vypadam jak vyblítý zelí bohužel :(


10. Líčíš se i v případě když si celý den doma s rodinou?

Jak kdy. Občas nemám vůbec náladu se malovat a tak na to prdim...jindy se decentně namaluju aby se mě doma nelekli :D


11. Vyšla bys někdy s domu bez makeupu?

S odpadkama nebo do Billy, kterou máme 5 minut od baráku klidně ;) Jinam se ale maluju, cítila bych se jako nahá kdyby ne...


12. Kolik drahých výrobků vlastníš?

Moc ne...dřív jsem si na drahou kosmetiku nepotrpěla...teď ale plánuju pár nakupů O:-) Tak snad zvládnu našetřit :D


13. Plánuješ si denně oblečení?

:D Plánuju a dělam to už asi od 4. třídy :D


14. Jak často střídáš kabelky?

Kabelek mám hodně ale střídám jen pár svých oblíbených ;) Většinou jsem líná přendavat všechny věci :D


15. Kdy vstáváš a v kolik chodíš spát?

Spát chodím pravidelně mezi 12-2 a vstávám v 9 ;) A dost mi tenhle režim vyhovuje :D


16. Jak často cvičíš?

Momentálně moc často ne, nestíham se učit natož cvičit :D Hned po státnicích ale najedu na svůj režim cvičení třikrát týdně ;)


17. Pravák/levák?

Levák ;)


18. Jak jsi vysoká?

Jsem malý pívo bohužel :D


19. Kolika mluvíš jazyky?

Anglicky, německy...ale žádná sláva to neni bohužel :(


20. Kolik máš zvířat?

Žádné. Mám alergii jako fík.


21. Čteš komentáře na blogu?

Jistě! Dělají mi neskutečnou radost ;)


22. Vedeš si záznamy o produktech, které chceš vyzkoušet?

Ne, mam to všechno v hlavě.


23. Jak jsi přišla na název svého blogu?

Jednoduchý....sausage = párek = moje přezdívka :D


Tak co, máme něco společného? :)





sobota 11. května 2013

OBLÍBENCI MĚSÍCE DUBNA

S lehkým zpožděním vám dnes přináším další oblíbence - tentokrát za měsíc duben (neskutečně to letí, dyť nedávno byly Vánoce!)


1. Panenský kokosový olej - na kokosový olej jsem slyšela tolik nadšených ohlasů, jsou ho plné blogy...a tak když mi přistála v mailu nabídka na zrecenzování kokosáku, neváhala jsem ani minutu :D Určitě bude detailnější recenze, testuju ho již nějakou dobu a musim říct, že je prostě skvělej! Voní jako pravej kokos, žádná umělotina, nic takovýho....první tejden jsem k němu čuchala snad každých pět minut :D Navíc dokáže úžasně zregenerovat vlasy...no, těšte se na recenzi! :D
Cena: např. ZDE za 175 kč.

2. Krémovo-gelové oční stíny Maybelline Color Tattoo - pokud by někoho zajímala recenze na tyto stíny, mrkněte SEM. V dubnu jsem tyto dva nové odstíny nosila opravdu hodně, vlastně jsem skoro nic jinýho nenosila když tak nad tím přemýšlím :D Hlavně ten růžový - na ten odstín nedám dopustit :)
Cena: jak kde ale většinou kolem 149 kč.

3. Balea kokosový balzám na vlasy - tohoto balzámu (a především pak šampónu) je všude až příliš, takže jsem se rozhodla, že recenzi na něj vynechám - ačkoliv jsem s ním opravdu moc spokojená. Šampón je taky dobrej, ale kam se hrabe na balzám. Vlasy uhladí (rozčesávají se jedna báseň) a provoní, za 30 korun opravdu neprohloupíte pokud si ho koupíte ;) 
Cena: v DMku ho koupíte myslím za 29 kč.

4. Rtěnko-balzámy Maybelline Color Whisper - před ňákou dobou jsem psala recenzi, naleznete jí ZDE. Moje nadšení přetrvává, plánuju si koupit další odstíny, škoda jen že stojany s nima jsou všude naprosto vybrakovaný! Mrknu se po nich v Německu, jedu tam zase na pár dní :)
Cena: nepamatuji si přesně, ale pohybuje se v rozmezí 100-149 kč :)

5. Gabriella Salvete lak na nehty z kolekce D´amore - no, víte...kvůli těmto opravdu nádherným lakům jsem si sundala gelové nehty a to už o něčem svědčí :D Už jste o nich určitě slyšely, schnou do matna a jsou takové jakoby pískové...prostě mají na nehtech moc pěkný efekt :) Ukázala bych vám tuto fialovou barvičku (konkretně je to odstín 02 Sapphire) i na svých nehtech, po sundání gelovek ale nejsou v moc dobrém stavu :( Nechám je pár měsíců zregenerovat a pak se ke gelovým nehtům vrátím.
Cena: 69 kč.



středa 8. května 2013

OBLÍBENÝ PARFÉM NA LÉTO

Zdravím své čtenářky!

Dnes vám ukážu můj oblíbený parfém, který jsem si koupila loni v létě na dovolené na Kanárech (ach jooo...stýská se mi po moři a to letos nikam nejedu!) Je to Giorgio Armani - Acqua di Gioia. Je to vlastně takový tip ode mě pro vás, pokud scháníte nějaký parfém, který není příliš těžký a bude se tak perfektně hodit na léto :)


Abych řekla pravdu tak bych si nové parfémy kupovala nejradši každý měsíc, strašně mě baví je očuchávat :D Mám ale pár oblíbenců, které si budu kupovat stále. Tenhle parfém patří mezi ně. Není vůbec těžký, voní svěže...není to ani květinová (vy kteří čtete můj blog pozorně víte, že květinové vůně nesnášim :D), ani příliš sladká vůně, což oceňuju :) Určitě vám doporučuju ho při nejbližší návštěvě parfumerie řádně očuchat :D


Oficiální popis je, že Acqua di Gioia voní po moři (to zní krásně že jo), limetkách a mátě. Má vyvolávat vzpomínky na prázdniny což u mě také dělá....vždy když jí na sebe ráno stříknu tak si vzpomenu na dovolenou :) I flakon je v barvě moře a má představovat kapku vody. Mě se osobně design parfému strašně líbí, i když se trochu hůře drží v ruce...kolikrát mám strach aby se mi nerozbil v koupelně o dlaždičky :D Na internetu jsem četla názory, že vůně dlouho nevydrží s čímž ale opravdu nemohu souhlasit...vůni na sobě cítím opravdu celý den, a určitě není potřeba jí na sebe stříkat kvanta :)

zde je složení, kdyby to někoho zajímalo :)

Cena začíná na 738 korunách za 30 ml, k dostání je i tělové mléko po kterém moc toužím :)

A já se vás ptám: čím se v létě voníte vy? :)

úterý 7. května 2013

DUBNOVÝ SENZA SENZABOX!

Hezký večer!

Nevím jak to teďka bude s články a s blogem celkově...za měsíc státnicuju, ach jo...zní to příšerně :D Budu se snažit přispívat co nejvíc, předpřipravila jsem si pár článků abyste se mi tu nenudili :D Ale nevím, nechci státnice ňák podcenit ale už teďka vim, že se to prostě nestíham všechno naučit :D Jestli někdo z vás už má státnice za sebou, tak mě musíte nějak psychicky podpořit, jinak mě z těch všech starostí klepne pepka :D


Dneska se podíváme na dubnový Senzabox, který mě fakt dostal ;) Takže nejdřív balení....ačkoliv zelenou nesnášim, tak mě tahle krabička vůbec neuráží, dokonce se mi i docela zamlouvá ;) Je taková hezky jarní...


A co mě už vůbec neurazilo, tak to je obsah krabičky ;) Mrkneme se tedy na jednotlivé produkty, některé z nich jsem už vyzkoušela, některé zatím ne :)


Jako první jsem vybalila krásnou zlatou obálečku se šesti vzorky asijských BB krémů. Většinu z nich jsem ještě nezkoušela, takže jsem z nich měla obrovskou radost ;) Na léto si ale dám o BBček trochu oraz, začínají na mě bejt trochu moc světlý (alespoň ty asijské)...zároveň ale musím vymyslet co si budu na obličej patlat v létě :D Takže otázka pro vás...co používáte v létě?

Další byl vzoreček BB krému od Vichy. Tenhle vzorek jsem už vypotřebovala a musim říct, že byl příííšernej! Krém byl poměrně dost tmavej, na obličeji mi flekatěl a ještě jsem se leskla jak diskokoule :D Trošku to rozetřít šlo, ale dost špatně...byla to práce na několik minut...

Od Vichy krabička obsahovala i vyhlazující a rozjasňující krém s kombuchou IDEALIA. Přemýšlela jsem nejdřív jestli ho nemám darovat mamině, nakonec jsem si ho ale ponechala a dobře jsem udělala. Po pár použitích mi přijde opravdu fajn, dobře se roztírá a není hutnej ;)

Rexonu maximum protection antiperspirant jsem chtěla vyzkoušet, takže jsem se zaradovala když jsem ho vyndala z krabičky :) Od doby co ho mám ho používám každý den a jsem z něj nadšená. Zaznamenala jsem menší pocení a navíc tenhle antiperspirant tak nádherně svěže voní...tu vůni cítím celý den ;) Je sice trochu zvláštní se natírat antiperspirantem na noc, už jsem si na to ale zvykla...za mě je tenhle produkt fakt dobrej a myslím ,že bych vám ho mohla doporučit.

Dalšími výrobky jsou šampon a maska pro jemné vlasy WELLA. Možná jste už slyšeli, že většina těchto produktů byla prošlých a ani moje nebyly vyjímkou :D Zjistila jsem to ale až po prvním použití a vlasy mi nevypadaly, za což jsem fakt ráda :D Každopádně šampon i maska moc hezky voní, víc je hodnotit nechci...použila jsem je jen asi dvakrát, takže je zatím nechci nijak hodnotit :)

Dalším věcí, která mi udělala moc velkou radost je vosk do aromalampy Yankee Candle. Dostala jsem vůni A child´s wish a jsem s ní moc spokojená. Jedná se o krásnou svěží, jarní vůni. Já bohužel aroma lampu nemam, vosk jsem tak dala do skříně a teď mi krásně voní oblečení. Doporučuju!

Posledním výrobkem je krém na ruce Ziaja z kozí řady. Ten zatím na svoje použití čeká v koupelně, momentálně mám rozděláno několik dalších krémů, takže si ho nechávám na horší časy :D Kozí řadu mám ale ráda,takže si myslím, že mě krém nezklame ;)


Samozřejmě nechyběl ani Senza dopis a nějaké letáčky a slevová kartička na BB krémy :)

Co říkáte na dubnový Senzabox? Líbí se vám stejně jako mě? Taky mi nezapomeňte do komentářů připsat co používáte na obličej v létě ;) 

neděle 5. května 2013

DUBNOVÝ RANDOM

Co všechno jsem v dubnu dělala?

dělala jsem si ty nejlepší obědy / konečně dopsala bakalářku - ten nejhezčí pocit, mít jí svázanou na stole :D / mírně jsem zapíjela narozky / objevila kouzlo Instagramu a fotila sama sebe :D

testovala nový Senzabox - recenze příští týden / uvařila si výbornou francouzskou cibulačku / jela za přítelem do Německa / objevila jsem bezvadný müsli, škoda jen že ho tady neprodávaj :(

vytvořila si novou závislost na Mekáčskym kečupu / byla na Matějský a vyfotila jen jednu přitroublou  fotku :D / dělala si ty nejlepší snídaně na světě! / a na závěr taky fandila včera našim hokejistům - i když to už moc do dubnového randomu vlastně nepatří :D


Jestli vás moje fotky baví, můžete mě sledovat na Instagramu - můj nick je _ssarinka_

Mějte se fajn a užívejte víkendu :)