neděle 24. února 2013

CO SE UKRÝVÁ V MOJÍ KOSMETICKÉ TAŠTIČCE?


Dnes vám ukážu obsah mojí kosmetické taštičky, kterou si přendavám z kabelky do kabelky. Tuhle jsem našla tuším v prosincovém Senzaboxu a moc se mi líbí, takže moje stará tygrovaná letěla do kouta :D Jinak myslím si, že toho zas tak moc v taštičce nenosím...nevím jestli to tak máte taky, ale já i když jí mám při sobě furt, tak málo kdy z ní něco použiju :D Až teda na balzám na pusu, ten používám neustále ;)



Mini lak na vlasy - docela šikovná věcička do kabelky ;) Většinou ho spíš ale někomu půjčuju než abych používala sama :D
Zrcátko - tohle mi přivezla kamarádka z Paříže a já ho miluju :)
Krém - většinou nosím nějakou miniaturku krému na ruce, momentálně ale nemám žádnou tak používám tento vzorek tělového másla z Ladyboxu :)
Antibakteriální gel na ruce - naprostá nutnost především v létě. Trochu více jsem o něm psala zde. 
Kotex pouzdo - asi je vám jasné co v něm je, že jo? :D
Gumička
Kompaktní pudr - mám smíšenou pleť takže se prostě musím během dne přepudrovat, abych neházela prasátka :( 
Tužka na oči a korektor - na drobné úpravy během dne.
Balzámy na rty - momentálně používám tento od Lavery a taky oblíbený, značně ošoupaný coca-cola Lip Smacker :)
Rtěnka - obvykle s sebou také nosím rtěnku, kterou jsem namalovaná zrovna ten den :)

Co nosíte ve své kosmetické taštičce vy? ;)

čtvrtek 21. února 2013

PLEŤOVÝ SPECIÁL II. - ČISTĚNÍ A MASKY

Dnes máme na programu další díl z mého pleťového seriálu :D Představím vám pár produktů, které používám na čištění pleti a taky pár masek, které se snažím používat pravidelně...ale spíš je používám jen když si na to vzpomenu...většinou to ale je 1 nebo 2 krát do týdne ;)


Čistící gely a pěny:

Čístící pěna Fleur de Santé - tuhle pěnu jsem začala používat poměrně nedávno, byla totiž u nějakého časopisu jako dárek ( taky vám tato značka už leze na nervy? Mám takovej pocit, že jí cpou snad všude :D) Tahle pěna není nic moc, pleť sice vyčistí, ale mě osobně moc nevoní, takže za plnou cenu (cca 300 kč) bych si jí opravdu nekoupila. Momentálně tuhle pěnu střídám s gelem od Nivei.

Osvěžující čisticí gel Nivea - tak tohle je věc na kterou nedám absolutně dopustit. Mám už několikáté balení ;) Gel odstraní veškeré zbytky makeupu a všechny nečistoty opravdu důkladně. Navíc ten krásnej pocit, který pak budete mít...pleť je pak úplně krásně rozzářená a opravdu osvěžená. Já tento gel používám hlavně po ránu ;)

Sebamed olivové mýdlo na obličej - toto tekuté tělové a obličejové mýdlo bylo v jednom z boxíků. Musim říct, že sama bych si ho asi nikdy nekoupila, tahle značka mě nijak moc nebere :D Musim ale říct, že jsem si ho docela oblíbila a to i přesto, že je olivové a já všechno co obsahuje olivy ze srdce nenávidim :D Ještě, že z něho ty olivy nejsou vůbec ale vůbec cítit.

Masky:

Mask of Magnaminty od Lush - moje neoblíbenější maska. Pleť krásně vyčistí a vyhladí a hlavně po ní mizí černé tečky ;) Obsahuje taková hrubší zrníčka, které pleť obrousí a tak ta je pak krásně rozzářená ;)

Yver Rocher Cure Solutions - tuhle masku jsem dostala jako dárek k nákupu na eshopu Yves Rocher. Sama bych si jí asi nekoupila, cena je asi 400 kč. Tahle maska je fajn, hlavně oceňuju, že dokonale vyčistí póry a neztuhnou mi po ní rysy v obličeji :D Doba působení je totiž pouhých 5 minut ;)

Freeman masky na obličej - tyto masky mám hodně ráda. Teď mám doma pouze tenhle pytlíček ze Senzaboxu, ale kupuji si i plná balení ;) Tahle ananasová mi ale moc nevyhovuje, mnohem radši mam okurkovou nebo avokádovou.


Čím čistíte a maskujete vy?

úterý 19. února 2013

TAKOVÝ MALÝ NEW-IN...

Zdravím svoje čtenářky!

Dneska vám ukážu pár věciček, kterými jsem si v poslední době udělala radost ;) Radost nemám ale jenom z hmotných věcí ale třeba i z toho, že jsem se konečně dokopala k založení Paypalu :D Jak já se těším na to, jak budu veškerý peníze nechávat na ebay :D Jinak jestli nakupujete na ebay tak mi můžete do komentářů házet odkazy na nějaký krásný, levný věcičky bez poštovnýho, díky :* :D

Tak především mi radost udělala tahle krásňoučká parka! Ještě větší radost jsem měla když jsem zjistila, že je zlevněná z 1300 na 500 ;) No to jsem jí tam přece nemohla nechat, to je jasný! Má kožený rukávy a oddělávací kožíšek ;) Jak já už se těšim až jí na jaře vytáhnu...:)

Taky mi konečně dorazila košile s pejskama z Ahaishopping. Dodání sice trvalo něco přes 3 týdny ale to čekání se vyplatilo...na těle vypadá úchvatně ;)

První šálku jsem ukořistila v Tescu asi za 120 kč...potřebuju něčím přeci rozbít nudné tmavé outfity, ne? ;) Druhá s lebkama je z HMka, přibližně za 170 kč.

Tyhle vesmírné šatičky jsem vám ukazovala ve svém jarním wishlistu, a nyní se vám už můžu pochlubit, že už jsou na cestě ke mě! Teď jenom pevně doufám, že mi budou slušet :D Najdete je tady.

A čím si děláte radost vy?

neděle 17. února 2013

DALŠÍ DÁVKA BEAUTY KRABIČEK - LADYBOX

Ahoj!

Jaký máte dneska den? Já takovej trochu lenivej, venku je hnusně a já bych jenom spala, válela se nebo si prohlížela blogy :D Máte to taky tak? Už se strašně moc těšim na jaro...:)

Dneska se mrkneme na zoubek únorovému Ladyboxu, který jsem si objednala spíše ze zvědavosti a taky kvůli tomu, že mám hrozně ráda překvapení :D No ale jelikož jsem si řekla, že 300 se dá utratit i lepším způsobem než za kosmetiku, kterou třeba ani nevyužiju, takže si budu kupovat už jen jeden boxík měsíčně ;)


Co se týče krabičky, tak té se nedá vytknout vůbec nic. Pevná, bytelná, matná, černá krabička na mě působí opravdu luxusním dojmem ;) Celá tato krabička byla zabalená ještě v jedné růžové krabičce. No upřímně řečeno, by mi asi vyhovovalo víc kdyby měla ta krabička nějakou neutrální barvu, kurýr se na mě uculoval jak blbeček když mi jí předával :D "Dobrý den, jedna růžová krabička od společnosti Ladybox, chichi" :D

Takže balení dá se říct super. Teď přejdeme k tomu nejdůležitějšímu - k obsahu. Vezmeme to kapánek svižněji, nechci vás unudit, je taky dost možné, že už máte krabiček plné zuby :D


Lavera vzorky - ty dám mamince, nechápu, proč do těch boxíků furt cpou nějaké omlazující krémy, já se jima ve 21 opravdu mazat nehodlám.
Micelárka Lirene - ta mě potěšila, plánovala jsem si jí koupit, slyšela jsem na ní hodně chvály. Už jsem jí párkrát vyzkoušela a zatím mi přijde bezva, ale Bioderma odličuje lépe. To stopro.
Nobilis Tilia čokoládový balzám - no tak tohle je fantazie. Jestli něco miluju tak je to vůně čokolády (a taky kokosu, aaahhh) a tohle voní jako tabulka té nejlepší čokoládky. Použít se dá na celé tělo, jako masážní olej (balzám taje s teplotou těla) nebo jako lubrikant - :D.
Sans soucis hydratační krém na obličej - značku vůbec neznám ale ráda zkouším nové věci takže super ;) Už jsem ho zkoušela a zdá se mi bezvadnej - lehkej, hydratační - takové krémy mám ráda ;)
Rtěnka s leskem Fleur de Santé - pro mě naprostej krok vedle. Tuhle značku už nemůžu ani cejtit a doufám, že už v žádném boxu nic od nich nenajdu. Navíc barva, která mi přišla mi ani trochu nesluší, takže mám další dárek pro mamčulu :)
Balzám na rty Lavera - balzámů není nikdy dost...ale tenhle neurazí ani nenadchne. Prostě normální jelení lůj.
Smoklin 10 tobolek + detoxikační čaj - No, nevím úplně jestli to do beauty boxů patří ale mě to ňák extra nepohoršilo. Tyto tablety jsou určeny jak pro aktivní, tak i pro pasivní kuřáky. Mají silné antioxidační účinky a chrání tělo před škodlivými vlivy kouře. Nemyslím si, že 10 tobolek na mne bude mít nějaký zvláštní účinek ale vyzkouším je ráda.
Biosilk silk therapy - jelikož mám doma ještě půlku většího balení Biosilku, tak mě tento produkt moc nepotěšil. Navíc jsem se stala velkou fanynkou CHI, ale o tom bude brzy článek ;)


V krabičce samozřejmě nechyběl ani dopis od Lady, který obsahoval popisy všech produktů v boxíku. Takže žádná novinka :)

No musim říct, že se mi tohle vydání docela zalíbilo....stejně ale víc fandím Senzaboxu, je mi prostě sympatičtější ;) Takže pápá Ladyboxíku! :D

Jak se líbí vám únorové vydání Ladyboxu? Kupujete také nějakou krabičku krásy? :)

pátek 15. února 2013

SNÍDÁM, SNÍDÁŠ, SNÍDÁME...

Hezký páteční večer!

Dnes vám ukážu moje snídaně za posledních pár dní. Snídaně je pro mě základ dne, bez snídaně bych absolutně vůbec nemohla fungovat, nehledě na to, že mám po ránu vždycky hroznej hlad :D Z tohoto článku bych taky chtěla udělat tak trochu tradici ;) Jestli mě totiž něco fakt baví, tak to je focení jídla :D


 Ovesná kaše s třtinovým cukrem, borůvkami a máslem

 Jáhlová kaše s kakaem a mandlemi

 Müsli s bílým jogurtem a banánem

 Špaldové lívanečky s jahodami + mléko

Celozrnné cornflaky s bílým jogurtem a jahodami

Bebe dobré ráno s bílým jogurtem a borůvkami 

Dobrá vláknina s bílým jogurtem a skořicí + černý čaj s citrónem

A co snídáte vy? ;)

středa 13. února 2013

RYCHLÝ PARTY LOOK

Hezký večer!

V pátek jsem vám psala, že se chystám večer na párty a dneska vám ukážu jak jsem se nalíčila. Ona to byla zase docela rychlovka protože jsem veškerý čas, který jsem na přípravu měla jsem věnovala vlasům a na líčení mi zbylo pár posledních minutek :D (vůbec to ale nechápu, dala jsem si na přípravu cca 2 hodiny a pak jsem prostě zase nestíhala, máte to taky tak?) Někdy vám ukážu i trochu propracovanější líčení, nebojte ;)


No, když tak nad tím přemýšlím ,tak vlastně není nic moc ukazovat, toto líčení je opravdu primitivní, zvládne ho i naprostý začátečník :) Navíc na fotce nevypadá tak dobře jako ve skutečnosti, ach jo :D


Toto jsou produkty, které jsem použila :) BB cream od Skin 79 je naprostá bomba, kterou teď v zimě nedám z ruky (na léto budu muset sehnat něco jinýho, zas tak bílá v létě nebývam :D), Dermacol fixační pudr, tvářenku Essence z kolekce Home sweet home a rozjasňovač také od Essence. Na oči pak bázi od P2 (chybí na fotce, omlouvám se ), na tu jsem pak nanesla krémové oční stíny od Catrice (odstín 030 star was here) a protože se mi zdály docela tvrdé, na ně jsem ještě nanesla práškový šedý stín taky od Catrice (odstín 130 Sitting on a volcano). Pod obočí a do vnitřního koutku jsem ještě nanesla první a druhý stín z paletky MUA Undressed (už se mi ulomilo zavírání, sakra!)...pak jsem stíny hezky rozblendila aby nebyly vidět přechody. Nakonec pak řasenku od Gabriella Salvete - Diamante a bylo téměř hotovo :) Ještě jsem pusu přetřela rtěnkou P2 v odstínu Notting hill (na tyto rtěnky bude brzy článek, jsou fantastický!)


Příště budou i fotky celého obličeje slibuju ;) Bohužel na všech vypadam jako blbec, to jsem opravdu publikovat nemohla :)

Líbí se vám moje líčení? A jak se na párty líčíte vy? A taky věčně nestíháte jako já? :D

neděle 10. února 2013

RYCHLOVKA K OBĚDU

Hezký večer všem!

Co je u vás nového? U mě nic moc akorát jsem dneska už konečně začala psát bakalářku a plánuju teďka napsat každej den aspoň něco...zachvátila mě totiž docela panika a mam pocit, že to do konce dubna nemůžu nikdy stihnout napsat! :D No dál pak máme taky s přítelem na měsíc půjčenej Xbox kinect, takže pařímě ve dne v noci. Mám to taky trochu místo cvičení, to byste nevěřili jak se třeba u takovýho boxu nebo sprintu zapotíte :D
Další novinkou je taky to, že mi UŽ zítra začíná letní semestr. Jediný štěstí je to, že mám dohromady jen asi 4 hodiny týdně...z toho dvě hodiny jsou cvičení v tělocvičně (aerobic, bodyforming, posilování - spojim příjemný s užitečnym -> dostanu za to kredity a ještě si budu dávat do těla :D) 

Dneska vám dám jen takový rychlý tip na rychlý oběd :D Nevim jak vy ale já věčně nemam čas na velký vaření a potřebuju zahnat honem rychle hlad...v takovém případě pak vytahuju z rukávu recepty na megarychlovky ;) 

....dneska to tedy bude "recept" na těstoviny s tuňákem ;)


Budeme potřebovat:
  • těstoviny - já mám ráda celozrnné, ale můžete mít i ty klasické
  • tuňáka - buď si kupte drcený nebo takové menší kousíčky ve vlastní šťávě ;) 
  • strouhaný sýr
  • cherry rajčátka - na fotce chybí, zrovna jsem je zapomněla koupit, je to ale dobré i bez nich :)
Těstoviny uvaříme v osolené vodě, scedíme, přidáme celého tuňáka i s vodou, pokud máme rajčátka tak přidáme nakrájená rajčátka, posypeme sýrem a baštíme ;) Je to fakt hrozně jednoduchý, hrozně rychlý a hrozně dobrý ;) Zkuste k tomu třeba ještě nějaký salátek nebo kompot, to mam taky moc ráda :)


Dejte vědět jestli rychlovku zkusíte a jaké rychlovky si třeba děláte v časové tísni vy ;)

pátek 8. února 2013

PLEŤOVÝ SPECIÁL - ODLÍČENÍ

Ahoj!

Řekla jsem si, že si pro vás připravím něco jako pleťový speciál. Dnes vám ukážu čím se každý večer odličuji, příští týden si dáme čištění pleti a pleťové masky, no a nakonec se mrkneme na nějaké moje krémíky ;)
Budu děsně moc ráda, když mi třeba pod dnešní článek napíšete čím se odličujete vy, jestli jste moje výrobky zkoušeli, jak vám vyhovovaly a tak dále :D



Takže ze všeho nejdřív se samozřejmě vrhám na odlíčení očí. Produktem N. 1 je pro mě určitě dvoufázový odličovač od Ryoru, který mi vyhovuje po všech stránkách. Jeho mastnější složení mi vůbec nevadí, i když je pravda, že na celý obličej bych ho asi nanášet nemohla. Především na něm oceňuju to, že odlíčí naprosto všechno. S nějakými linkami se třeba pere i Bioderma, Ryor je ale hravě zvládne.
Občas také použiju na kompletní odlíčení Sensibio micelárku od Biodermy, kterou nejprve odlíčím oči a pak  i celý obličej. Zvládne totiž všechno ;) Hlavně jí mam ráda třeba na cesty, člověk si zabalí jenom jednu flaštičku a krém a nemusí nic víc řešit :) Ještě mám v zásobě také micelárku ze zelené řady - Sébium. Ta je taky fajn, akorát jsem někde četla, že se s ní oči odličovat nesmí. Tak nevím.
Někdy také na odlíčení použiju kompletní odličovací mléko od Garnier, které lze použít jak na oči tak na zbytek obličeje ;) Dříve jsem ho měla docela ráda ale nyní mi přijde, že spíš líčidla rozmatlá po obličeji než aby je pořádně odlíčilo. Musím ale říct, že nádherně svěže voní po hroznovém vínu.

kompletní odličovací mléko - Garnier


Na dočištění celého obličeje pak použiju buď osvěžující pleťovou od Garnier (stejná řada jako odličovací mléko) nebo jednu z micelárek od Biodermy ;) Jinak tahle pleťová voda je skvělá, narozdíl od mléka jí mam fakt ráda. Pleť po ní nelepí a je krásně osvěžená. Doporučuju! 
Jinak všechny tyto připravky nanáším na vatový tampónek (to je asi jasný že jo :D). Tampónky jsou ale kapitolka sama o sobě, většina těch které jsou dostupné v drogériích jsou prostě strašný. Buď se rozdělujou, nebo škrábou...nejhorší jsou za mě jednoznačně tampónky Bel, od těch jsem měla skoro odřený obličej :( Neobsahují totiž 100% bavlny ale jen asi 80%. Jinak jednou jsem si dobré tamponky koupila v Kauflandu a slyšela jsem, že úplně nejlepší prodávají za pár korun v Lidlu, takže se tam na ně musim jít mrknout :)

To je pro dnešek vše, užijte si víkend a vy, co dneska razíte na nějakou párty, tak si jí pořádně užijte... já razím taky ♥ :D

úterý 5. února 2013

JARNÍ MEGAWISHLIST

Hezký večer! :)

dnes vám ukážu všechny věci, který si musim nutně koupit, jinak umřu :D


Modrý sáčko - a nejenom modré. Potřebuju totiž nejmíň 3. Nejvíc by se mi líbilo právě tmavě modré, pak třeba žluté a pak klasické černé.
Baseballová mikča - tenhle trend se mi hrozně zalíbil. Tu pravou mikču sháním už docela dlouho ale zatím jsem na ní nenarazila :(
Sleek paletka - toužím po ní už sakra dlouho, takže si jí prostě už v nejbližší době pořídím! ;) Tyhle paletky mají tak krásný barvičky...
Zlaté hodinky - tady to nevidím moc nadějně. Chtěla bych nějaký fakt pěkný a na ty se mi v nejbližší době asi nepodaří našetřit :( Ale přát si je můžu, no ne? :D
Modré slim džíny - naprostý must have. Skvěle padnoucí džíny, který budou dělat pěknej zadek potřebuju jako sůl! :D
Telefon - v dubnu mám narozky takže tohle přání by mi snad i vyjít mohlo ;)
Štetce - kvalitní štětce prostě potřebuju, takže hodlám zainvestovat. Docela se mi líbí tyhle od Real Techniques, prej jsou na tom s kvalitou hodně dobře a ani nejsou zas až tak drahý :)
Galaxy šaty - láska na první pohled. Sice to tak trochu patří až do summer wishlistu ale právě tohle je ta věc, kterou si hodlám splnit jako úplně první.
Černý křivák - na podzim jsem si už koupila křivák ve velbloudí barvě, tajně ale ještě toužím po černém.
Růžové Vansky - tyhle botičky znáte už z mého Christmas wishlistu. Ježíšek na ně ale trošku pozapomněl, takže na ně doufám dojde na jaře ;)
Bílé Conversky - na boty jsem úchyl a na Conversky obzvlášť.
Pilotky - Mam pocit, že mi tyhle brejle docela seknou, takže nutně potřebuju další. A kdyby to byli pravý Ray Bany tak bych se vůbec nezlobila :D

To je vše...no málo toho zrovna není, takže musím šetřit ;) Kdyžtak mi do komentářů přidávejte odkazy na vše wishlisty, ráda se kochám :)


pondělí 4. února 2013

DAY BY DAY...

veliká oblíbenost čínského jídla / knížky k bakalářce :( fuj / něco na odreagování, to je taky potřeba :D / zase nový galaxy nehtíky :)
ještě pozůstatek ze zkouškovýho, bez sladkýho bych ho totiž nepřežila :D / Mask of Magnaminty :D / miluju jahodovej džus ;) / asi nejlepší snídaně za poslední dobu - celozrnné lupínky, bílý jogurt, jahody
suvenýry ze dnů otevřených dvěří na Nově / když váš muž má radši Emmu Smetanu než vás :D / taky jsme vyhráli kalendář :D / zásoba Ikea svíček ;)

Tak to byly všechny fotky z foťáku za poslední dobu. Vy se mějte krásně a užijte si dnešní upršený den ;) Třeba v posteli s čajíkem a nějakým pěkným filmem :)